Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovács

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karcsi, a szökésben lévő benzinkutas egy régi rendőri trükkről mesél. Megéri-e beismerő vallomást tenni ártatlanul, az előzetesből való szabadulás reményében? A jelek szerint nem igazán.  Tisztelt Zugügyvéd,Egy benzinkutat üzemeltettem még a kilencvenes években.…..
kovács 2006.08.17 15:09:29
Kedves Droppy
Gondolom autód neked is volt-van, és ha füstölt is, akkor elvitted szervizbe is nem csak a haverhoz vagy a tuning-sógorhoz. Én amikor autószervizbe megyek problémával ott ingyen fogadnak és ki is jönnek a parkolóba ha kell megnézni a kocsit volt már próbakörös hiba felmérés is . Aztán pedig elmondanak néhány véleményt tanácsot (eladni v. javítani)és a hiba okát is elmondják ezután jön a várható összeg és ha jav. mellett döntöttem szoljak pár nappal előtte idözítés miatt. És ingyen engednek elmenni , sőt ha rákérdez a tulajdonos hol van még hasonló szerviz a közelben nem tartják titokban nyugodtan mondanak legalább egyet-kettőt . A szerviz üzemeltetése jóval drágább és nagyobb a felelőségük is, de fenttartják magukat a víz felett, és vesznek új gépeket szerszámokat is amik nagyon drágák.
Egyszer kiküldtek villanyt javítani egy vén… ügyvédhez , a szomszédja említette meg hogy milyen Dr, A munka végeztével ránk akarta verni hogy elb.-tuk a pár helyen világítást a házban ahol mi nem is jártunk. Felkészületlenül hazudott – pl. ez a lámpa még világított miellött maguk idejöttek . Belenéztem a lámpába és egy izzó nélküli poros pókhálós foglalatott láttam . Utána amikor leállítottuk megkérdezte mi lehet a baj, én pedig élvezetből mondtam: ez olyan mint maguknak ügyvédeknek a tanácsadás.
Vannak normálisak és szemetek is mint az életben máshol ,de itt szerintem rossz az arány, meg azért a ki kivel hál olyanná váll lehet a probléma .Meg gyomor is kell a bünüzükhöz és közben meg állni ,hogy ne váljon istenné a halandó ügyvéd bármenyire is menő.
kovács 2006.08.18 00:52:41
Kedves Droopy
Én kb két hete voltam szervizelni az egyik kocsit és amikor vissza mentem érte várni kellett és nézelődtem a szalonban és a falon láttam egy Magyarország térképet azon a márka emblémáival és alattuk pedig a városok neveivel. / nem azt mondom hogy rakj ki az irodádban egy aranyoldalakat vagy valami hasonlót, ne érts félre ,hanem a tapasztalatot /
A másik kocsi japán másfél éves , beszart az elekronikája nem messze a szervizünktöl ahol vettük csak menni tudott a kocsi , más nem működött , utánfutó bérelt rajta Szóval gondolkoztam most mi lesz ,a szervizben türelmet kértek míg felszabadult egy szerelő és utána megcsinálták a kocsit . Én 2-3 ezer Ft borravalóra és a munkadíjra számítottam és még a borravalót sem fogadták el olyan egyszerű volt a hiba ahogy a végén kiderült. És leellenőrizték az elektronikáját. Apámat megkérdezték már milyen a szerviz kiszolgálása a többihez képest. Mondta hogy nem érti minek hagyjon ott egy szervizt amivel elégedet.

Anyám örökölt egy szántóföldet, egy bánya bérli régóta. Bérleti díjat ba.-ot fizetni az öröklés után a bánya. Szerződést nem kötöttek anyámmal és a telket közben átminősítette a „bérlő” a földhivatalban minisztériumi engedéllyel önállóan. Van egy ügyvédje apámnak a cége kintlévőségének behajtására, öt keresték fel apám és anyám. Az ügyvéd a papírok láttán csak ennyit mondott ez az ingatlan maffia, azt hiszem tízezer Ft-ot kért a fellebbezéshez, a határidő lejárata előtt egy nappal apámék rákérdeztek hogy áll az ügy ő ezután írta meg a levelet. Én ehhez nem értek lehet hogy így a helyes, de a levél gyenge volt és az elutasító válasz a földhivatalból még gyengébb és nevetséges is volt / jogra egyáltalán nem hivatkozó volt csak süket duma / és ők nyertek mert anyám nem látta értelmét az egésznek.