Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adi11

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
adi11 2011.12.09 21:11:23
@Krajcs: De jó is lenne karácsonykor rpcj t nézni :) Én volt olyan hogy szilveszterkor csak a különkiadást vártam :) Nagyon jó sorozat volt gratula fredy remélem egyszer azért újra készítesz még videókat :)
adi11 2011.12.09 21:12:12
@adi11: *én nekem xD
Érdekes e-mailt kaptam Ferenctől, be is másolom egy az egyben, mert elég jól elmagyarázta a lényeget. Van egy orosz srác aki csinált grafikai modokat pár játékhoz. Alapvetően egy módosított dx9 dll file-t szabott testre különböző játékokhoz úgy, hogy frankó speciális…..
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
adi11 2010.06.14 08:59:59
Azaz még több "GÁZDÁÁÁM!" Ami nekem anno nem sikerült, az (BG)-nek igen, hiszen nemhogy el tudta indítani a játékot, simán elkezdte feltölteni a pályákat! Itt az első kettő, a többit a profilján találhatjátok. Nem semmi kitartás és valóban, játszhatónak tűnik...
adi11 2010.06.04 15:05:21
Csucsio küldte: A labda nem halad át a gólvonalon, a kapus kivédte, mégis gól és őrül a lövőjátékos, a kapus meg széttárja karjait. ..