Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyMariann

51 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmondom őszintén, amióta gyerekünk van, eláraszt bennünket a csokoládé...   Kerek csokoládé, töltött csokoládé, lyukas csokoládé, mindenféle csokoládé. Pedig számtalanszor szó volt már a családban, hogy NE vegyenek csokoládét se Mikulásra, se Húsvétra. Lehet a Nagyinak nincs jobb ötlete, mint a…..
Fusion Élményközpont- Budaörs   Ahol csak tudok játszóházról kicsiny országunkban, és épp arra járunk, benézünk.  És ha már benéztünk, írok is róla a blogomban, ezzel is segítve a szülőket, hová is érdemes menniük legközelebb.      Múlt héten túlságosan meleg volt, az egész országban, ezért…..
Biztosan a legtöbben járunk strandra, vízpartra gyerekkel vagy gyerek nélkül. Melyek a legzavaróbb viselkedések a környezetünkben? Mit illik és mit NEM illik a strandon?  Mi zavar a legjobban a strandon? Mi a leggusztustalanabb, amit még véletlenül se csinálj a parton? Kiérsz a partra,…..
Folytatódik a Nagy Játszóházi körkép sorozat! Megígértem a csemetének, hogy egyik este elmegyünk játszóházba, így menjünk olyan helyre, ahol még nem voltunk.  Ezúttal Nyíregyházán jártunk a Regimama Játszóházában. Ismerőseink közül sokan dicsérték, ezért magas elvárással indultunk…..
Ahol csak tudok játszóházról kicsiny országunkban, és épp arra járunk, benézünk.  És ha már benéztünk, írok is róla a blogomban, ezzel is segítve a szülőket, hová is érdemes menniük legközelebb.  Természetesen nem tudok teljesen objektív maradni, mert a személyes tapasztalat (amiben benne van az…..
A korábbi "Nagy nyári nyereményjáték és kutatás" alkalmával sikerült néhány fontos információt megtudnunk.   Egyrészt a válaszadók közel 40%-a a közösségi médián keresztül adja-veszi a gyerekruhákat. 22% még mindig rakogatja a doboz halmokat gondolkodva, mi is legyen a ruhákkal. 28%  továbbadja…..
Az elmúlt 4 évben jutottam el odáig, hogy online intézem a vásárlásaimat. Amellett, hogy kényelmes és gyors, olyan áruválasztékhoz jutok el így, ami földrajzilag elérhetetlen lenne utazás nélkül. Rendszeresen rendelek külföldről mindenféle kisebb elektronikai kütyüt, és gyereknek játékokat. A…..
Ma péntek 13.! Szerencsés vagy szerencsétlen nap? Valakinek csak egy a többi 364 közül, valaki babonából szinte az utcára sem lép ki, szabadnapot vesz ki a munkahelyén, nehogy véletlenül baj érje!    Teljesen véletlenül konstatáltam ma reggel, hogy juuuuj péntek 13.-a van! Először meglepődtem,…..
2018. április 8-án újabb szavazáson vettem részt, felnőtt létem 5. szavazásán ikszeltem a lapon.  Hogy vagyok ma? Sehogy... katarzist vártam tegnap, de nem lett. Valami nagy különleges bulis eseményre vártam. Ja, hogy ez nem az volt? Ezt a posztot tegnap kellett volna megírnom. Azután, hogy…..
Délután befognád a gyerekeket egy kis dekoráció készítéshez? Szeretnéd, ha olcsó, gyors és mutatós darab lenne a vége?  Én is ezt szerettem volna, ezért a következő vásárlásnál vettem egy piros kartonlapot. Milyen jó lesz ez a tojásnak!  Otthon egy régebbi, nem használt kartonra szabad kézzel…..
Úgy érzed, itt az ideje, hogy Te is kivedd a részed a környezetvédelemből? Szeretnéd, hogy majd gyermeked is lássa a bolygónk szépségeit? Szeretnél tisztább, szebb környezetet magad köré?  Itt van néhány kipróbált és hosszú távon is betartható tipp, amit könnyedén Te is alkalmazhatsz otthon. Sőt! A…..
Hamarosan húsvét és fogalmad sincs, hogyan fogod megszervezni az egészet? Milyen fontosabb teendők vannak az ünnep közeledtéig? Összefoglaltam nektek 10 pontba, íme!   Immár két évtized is eltelt, hogy kirepültem a családi fészekből. Azóta is majd minden évben élvezem Édesanyám fergeteges húsvéti…..
Itt a tavaszi kikelet! Egyre zöldebb a fű, pattannak a rügyek a fákon, hajtanak a virágok....   És én egyre fáradtabb vagyok... Jaj, csak ne kelljen kimenni a szabadba... Jaj, de jó itt bent a lakásban tévézni... Ugye? Nehéz a tél után összeszedni magunkat!  De mitől is van ez a…..
Nincs alkalmatlan időjárás, csak alkalmatlan öltözék - tartja az angol mondás.    Tudjuk, hogy az évszakok közötti átállás nehéz, mind a testnek, mind pedig öltözködés szempontjából. Főleg, hogy 2 napja még verőfényes napsütés volt, most pedig hatalmas pelyhekben hullik a hó! És főleg, hogy ha…..
Itt a farsang, áll a bál...  Én biztosan nem fogok súlyos ezreseket elkölteni azért, hogy az oviban 1 napra- de lehet csak pár órára- jelmezben legyen a kisfiam. A másik, ami miatt szeretem egyszerűen megoldani a farsangot, az élmény. Hogy együtt készítjük el a jelmezt, igazítunk rajta, színezünk…..
Hamarosan itt a Miklulás és a karácsony sincs sokkal később. Érdemes elkezdeni a listaírást és az ajándékok apránkénti beszerzését.  Nálunk ez évek óta így megy, így nem kell az utolsó pillanatban kapkodni, nem utolsó sorban nem egyszerre kell kifizetni mindent.    Hogyan kezdj hozzá…..
  Tavaly sajnos későn kaptunk észbe (upsz, itt a december), így sokkal több csokoládé került az adventi naptárba, mint ahogy szerettük volna. A közösségi oldalakon az édesanyák már most azon sakkoznak, hogyan lehetne az adventi naptározást csoki- és cukormentessé tenni.   A tavalyi giga méretű…..
Örömmel értesítünk benneteket, hogy 2017. október 27-én 8.30 perckor megnyitja kapuit első üzletünk.  Címünk: 2085 Pilisvörösvár, Bocskai utca 9.  A nyitás alkalmából egy hónapig tartó nyereményjátékkal várunk benneteket, a részletekről ide kattintva olvashattok még többet.    Nagyon nagy…..
Még néhány hét és jön a Mikulás, vele együtt érkezik lassan a Karácsony is. Mielőtt belevetnénk magunkat a játékok megvásárlásába, érdemes néhány dologra odafigyelnünk. Ha biztonságos terméket akarunk választani gyerekünknek, érdemes tisztában lenni azzal, hogy mit jelentenek a játékokon található…..
Rádai Andrea (divany.hu) nagyon szépen összefoglalta nekünk, mit érdemes és mit nem érdemes csomagolnunk egy utazáshoz. „Ha kisgyerekkel utazunk, egy tevekaraván sem lenne elég annak a ruha-, pelenka, kaja- és játékmennyiségnek, amit legszívesebben magunkkal vinnénk. Azonban a csomagolásnál…..
Legtöbbször ez a válasz az "egészséges vagy" kérdésre? Igen! Persze jól vagyok.  Visszakérdezek: szedsz valamilyen gyógyszert? Ja persze, de ez á, semmi....   - ez csak allergia - ez csak ekcéma - csak a pajzsmirigyem - sok a savam - nem rendszeres a székletem - csak a vérnyomásom magas -…..
Hamarosan megkezdődnek az óvodai beiratkozások és első gyermekes szülőként hatalmas dilemma előtt állunk.   Bizony már jó néhány hónapja bújom a babás-mamás fórumokat, olvasom a kommenteket. Próbálunk a környékbeli óvodákról érdeklődni ismerősöknél és nem annyira ismerősöknél.  Többször…..
  öbb éve együtt vagyunk a párommal, egy kisfiúnk is van, így a Valentin nap számunka inkább a kettesben eltöltött időről szól. Azonban nem árt, ha apró kis figyelmességekkel tesszük ezt a napot még romantikusabbá.     Ha van lehetőséged arra, hogy egy szerelmes reggelivel köszöntsd a párodat,…..
Minden népcsoportnak vannak újévi szokásaik, babonáik, amelyek manapság is igen divatosak. Van, aki megfogadja, van aki nem, de érdemes elolvasni, mert vannak benne érdekes részek- sosem lehet tudni.      Az újévi erős fények és zajok távol tartanak mindenféle rosszat. Szilveszter éjjelén…..
Megállíthatatlanul, egyre közeledik a karácsony. Lehet, hogy még csak most kapsz észbe, hogy néhány ajándékot még nem szereztél be.      Ne keseredj el, még nincs semmi veszve. Adok néhány ötletet, hogyan készíts olcsón, de mégis személyre szabottan ajándékot barátnődnek, barátodnak vagy egy…..