Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiskorú tanítványát rontotta meg egy tanárnő. Az eset Szlovákiában Homonnában történt az ottani összevont óvoda és alapiskolában. A harmincegy éves szlovák nyelvet tanító tanárnő hónapokon keresztül létesített szexuális kapcsolatot tizenkét éves…..
pitman 2015.06.21 08:38:30
@holl gold: jaaaaaa baszki :p
Kissé elcsúfított arccal mutatkozott az amerikai popdíva. Az 55 éves énekesnő Berlinben a Hard Candy Fitness megnyitóján meglehetősen érdekes arcát mutatta, többen összenéztek, amikor a közeli felvételeket nézték. Mit tesz magával Madonna? Részletek és kép a tovább…..
pitman 2015.06.21 08:37:16
@Jóléti Dán Kekszesdoboz: hhahahahahaha igen szegeny
Nem tudja, mikor kell nyugdíjba menni és helyette korához méltatlanul viselkedik? Új videója, ami a Bitch I'm Madonna címet viseli röhejes vagy követendő? Ezek a kérdések foglalkoztatják az embereket. Megjelent Madonna legújabb, sorrendben immár harmadik videója a Rebel Heart…..
pitman 2015.06.21 08:29:29
Az már biztosan kiderült a blogból, hogy Monroe az egyik legnagyobb kedvencem és imádom az olyan vele kapcsolatos ritkaságokat, mint például ez a fotósorozat. Az 1955 márciusában készült képeken az látható, hogyan készülődött Marilyn, mielőtt nekivágott az éjszakának.…..