Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bornírt úr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán fordul elő velem, hogy többször, jó alaposan elolvasok egy pártközleményt, most mégis ezt tettem az elmúlt percekben. A Jobbik szóvivőjének nyílt leveléről van szó, amely egy olyan beszélgetésben elhangzott mondatra reflektál, amelyben magam is részt vettem. Az ügy eleve…..
Bornírt úr 2011.07.26 15:22:55
@peetmaster: akkora hülyeségeket írsz, hogy mutogatni kellene. Hallottál már arról a mondatról (Evelyn Beatrice Halltól), hogy "nem értek egyet veled, de az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményed"?
És arról, hogy New Yorkban mindenféle szervezetek álltak ki amellett, hogy lehessen neonáci felvonulás? Többek közt zsidó szervezetek is?
És az vajon mit jelent, hogy "esetleg cigányoktól való félelem esetén simán lehet valaki jobbikos szavazó.
Aki mentes ezektől a kényszerektől, az alaposabb döntést hoz. Azon kell munkálkodni, hogy ezek az emberek is hasonlóan informált döntéseket hozhassanak."
Te hogyan informálod azokat a százezreket, akik minden áldott nap szenvednek a cigányok pusztító, társadalomba beillezskedni képtelen részétől? Mit mondasz nekik, te*****?!?!?! Van nekik már éppen elég információjuk.
Bornírt úr 2011.07.26 15:44:03
@Ordnassac: hogy nem zsidó csapat??? Olvasd már el ezt:
bornirt.blog.hu/2010/09/17/mtk_dehogy_zsido_csapat_kabil

utána beszélünk
Ez a Népszava, hm, nagy kópék újságja.Olvasom ezt a cikket, és hát rögtön úgy kezdődik, hogy amit a kormány csinál, az rossz. (Négy láb jó, két láb rossz. A szokásos mantra.) "Szakértők szerint" na igen, én azért tudnék másik szakértőket is felsorakoztatni.…..
Bornírt úr 2011.02.16 15:17:14
Tudom, hogy bizonyos értelmi szint alatt nem jutnak el a dolgok az emberekhez. De a múltkor meglepődtem, mivel egy, az értelmesebbnek tartott csoportból azt mondja valaki (aki immár átiratkozott a hülyék közé, ami jelen esetben nagyjából lefedi az MSZP szavazóbázisának igen nagy…..
Bornírt úr 2010.06.01 17:50:21
@Nobilis1526: khm, azért ennek érdemes lenne kicsit jobban utánanézni (zsellérek, Habsburg-ági nemesek kiváltságai, a választói cenzus szabályainak megfogalmazása a volt nemesek érdekét messzemenően figyelembe véve, felsőházi tagság feltételei - hirtelen ennyi jutott eszembe). De értem, hogy mire gondolsz.
Azt mondja OV, hogy vincit voluntas tua. A kiejtést hagyjuk, mondjuk azt, hogy egyházi latin volt (voluntasz tua, így, "a" hanggal "á" helyett? Viktor, Viktor...), bár ez nem igaz. És azt mondja utána OV, hogy "Győzedelmeskedjék hát a te akaratod!". Nem…..
Bornírt úr 2010.05.31 13:23:59
@surcapisca: Ide figyelj, fiacskám. Gondolkodj ezen a két mondaton:
De, ha bemegyünk egy könyvtárba, és Plutarkhoszt keresünk...
illetve
De, ha bemegyünk egy könyvtárba, és Plutarkhoszt keressük...

Csak azt látod, amit látni akarsz. Hülye vagy, fiam.

(A nemzetközi átírás nem a könyvtárosok hibája, éppen ezért nem említettem őket.)
Bornírt úr 2010.06.01 17:37:44
@surcapisca: Cui prodest. Ezt akartad írni? Most komolyan, ehhez mit tegyek hozzá?
Kellemetlen lehet velem vitatkozni :)