Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drfiala

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Drfiala 2010.10.25 12:47:44
@Gyurma73:

"az F 16 os meg 100-600 ig 5 másodperc alatt mit akarsz a bmw-vel?"

az F16-os is valami sportkocsi?
Drfiala 2010.10.25 13:31:12
@=Daniken=:

Nem nyugi. Olyannira,hogy még egyet is értek veled.:)

"F16? Go to "Google, a barátod"."

Rajtad viszont az ominózus barát sem tud segíteni hisz komolyan vetted az F16-os kérdést.
Pont olyan hülye kérdésnek szántam mint amekkora baromság egy vadászgépet egy autóhoz hasonlítani. Sajnálom, hogy beszoptad...
  Az előző poszt megjelenésének estéjén egy furcsa, kopogó zajra lettem figyelmes hazafelé, mikor Mike Patton ordította a memóriakártyáról, hogy Don't look at me, I'am ugly in the morning. Remek szám, de sajnos ez a zaj nem illett oda. Félreálltam, és beindult a heti…..
Drfiala 2010.10.25 10:54:27
@gondolatbetyar:

"elvégre nem véletlen lett "lapigazgató"..lol"

A stróman szó mond neked valamit?
Utoljára a válság elején, 2008 őszén tartott aukciót a Veterán Autó és Motor, valamint a Oldtimer & Youngtimer magazinokat kiadó Oldtimer Press Kft. A következőre csak most, vasárnap, 2010. október 17-én került sor a Hungexpo Syma csarnokában. A korábbi időkhöz képest…..
Drfiala 2010.10.25 10:48:24
@dennisthemenace:

"Menj fel egy kulfoldi magyarokkal foglakkozo forumra; egymast szivatjak, lenyuljak, moszeroljak."
Minek olyan messzemenni? Elég a Belsőséget na meg téged olvasni aki a fent említettek tökéletes mintapéldánya hiszen lehet akármi a téma neked mindig sikerül úgy alakítani a hozzászólásodat, hogy a magyar(ember, ország, termék,stb) elleni fröcsögés véletlenül se maradhasson ki.

"Valamiert kulonbnek hiszik magukat minden mas nepert, csak tudnam, mi az.."
Fura, de ezt a kérdést pont hogy az általad annyira imádott (hozzáteszem különösebb bajom nincs velük)angolok kapcsán szokták feltenni, méghozzá világszerte.
Drfiala 2010.10.21 22:32:29
@Nesebar:

"Bipsi gyerek vagyok, de nem tartom lehetetlennek és elképzelhetetlennek azt, hogy a holocaust miatt sokan ellentételezésként kapták, hogy a II.vh után uralkodhatnak egy ideig"

Ellentételezés,hát persze. Na és a Tanácsköztársasági gyilkos rémuralom vezéralakjai miféle "ellentételezés" fejében terrorizálhattak?

"Egyébként ha itthonról kivonulna a biboldó nagytőke, akkor nézhetnénk nagyokat, összerogynánk rendesen..."

Milyen rendesek, hogy itt maradnak. Szívességből ugyebár...
Drfiala 2010.10.21 22:49:10
@malenykij polgar:

"Az is rasszizmus. Egyiknek sincs helye egy autós blogon, de alig 6 hozzászólás kellett, hogy egyesekböl kibújjon a sötétség."

Érdekes,az "orbán cigány takaroggy" nevű nick láttán(tucatszor hozzászóltál már vele párhuzamosan) egyszer sem jutott eszedbe ilyen magasröptű demagóg hisztibe kezdeni. Ha a kettős mérce fájna te nyüszítenél.
Drfiala 2010.10.22 02:33:36
@malenykij polgar:

"Aquila non captat muscas.

Pihenj pubi."

Pihennék én Sas bácsi de sehogysem akaródzik a fenenagy röhögés közepette, látván mily szánalmasan-szorgalmasan kapdobászni tetszik a PC-t mellőző, spikie-szerü legyeket, státt ájnfáhh ignoríren.:)))
Akinek régóta van dellája, lenézi a harsány minőség­villogtatást, például nem veszi meg a giga Gucci-feliratú táskát, helyette jelöletlen szuperminőséget vásárol tízszeres áron. A trend az autókra is igaz. Vélemények az azonos című írásunkról...
Drfiala 2010.09.22 14:00:18
@Luighi:

2NÉPAUTÓ LUXUSJÁRMŰ" (VW Phaeton) FOR "PRONYÓ" (Van pénzem, de újságot se olvasok, nemhogy könyvet! NEMÁ'!) :-D

A "Sunbeam"-ot még/már a világon talán minden 50.000-ik ember se tudná hogy eszik vagy isszák. És akkó' mi van pronyókám!? Akkó sz*r!? "

Persze, hogy szar - méghozzá jókora- hiszen évtizedekkel ezelőtt eltünt süllyesztőben.Pár éve meg szinte a teljes angol autóipar amelynek a legnevesebb márkáit pont a VW konszern falta föl. Tudod, amelyik azt a szar Phaetont gyártja.:)

Te biztos sok újságot és könyvet olvasol és nagyon jól tájékozott is vagy ahogy elnézem, csak én pronyó létemre ezt valahogy nem érzem.
Drfiala 2010.09.22 14:17:00
@gyvy:

" minimális autóipari háttérismereted ha lenne akkor tudnád, hogy a VW a Phaeton minden egyes példányán bukik, kizárólag presztízsokból gyártja.
Az Acurát nem tudom, de a Lexus nyereséges lett mint önálló márka. A VW meg azért nem emelte ki a Phaetont önálló márkaként mert a konszernen belül ott az Audi mint presztízsautó."

Minimális szövegértési érzéked lenne akkor észrevennéd, hogy én egy szóval sem mondtam, hogy a Phaeton profitot hoz és a gyártása okát sem firtattam. Én egy új és ismeretlen márkanév (lásd Acura) alatti forgalmazást tartottam volna értelmetlennek ,főleg egy VW esetében.
Az Audi idekeverése meg nem tudom milyen észbeli képessségekre utal amikor én is arról beszélek,hogy egy világmárkát -pláne felsőkategóriás európait- nem bölcs dolog nóném márkajel alatt forgalmazni.
Drfiala 2010.09.22 14:27:52
@Csikós Zsolt:

"Azért a világ első duplanaptáras, kétkörös, automata oszlopkronográfját mégis ők csinálták meg pár hónappal a svájciak előtt..."

Az imént a gépkocsikról folyó vita közepette állítólag lelepleződtem a tekintetben, hogy az autóipari háttérismereteim meglehetősen gyatrák. Nagy valószinűséggel ennek tudható be, hogy nem értem ,hogy a duplanaptáras, kétkörös,automata oszlopkronográfnak mi köze az autóiparhoz? A svájciakról nem is beszélve.
604 a francia Mercedes, puha, óriási, hívogató, csodaszép. Milyen kár, hogy egy se maradt belőle. Vélemények az azonos című írásunkról...