Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katonai Biztonsági Hivatal

14 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink!Igazodva a hazai blogokon eluralkodott trendhez, a sajátos jogi környezet, valamint a kommentek színvonalának esése okán határozott időre felfüggesztjük a kommentelési lehetőséget a Kigondoltamon.Köszönjük a türelmet.U.i.: mondjátok meg Máriának, hogy szeretem...
Katonai Biztonsági Hivatal 2011.07.02 17:55:15
@Commandante Jayasuriya:

Ne ugrálj itt, mert beviszünk, mint Szilvásyt!
 Agyonvert, megerőszakolt gyerekek. Agyonvert, megerőszakolt öregek. Ki ne hallana nap mint nap ilyesmiről, de akár a családírtásról, az iskolai erőszakról, vérengzésről vagy a késelésekről is testközeli beszámolókat láthatunk a médiában minden este 7-8 tájban.…..
Tisztelt Olvasók, tisztelt Állampolgárok! Levéltáros úr e szavakkal kért fel erre a megemlékezésre: „Katonaként, hazafiként, de legfőképp emberként van mit mondanod a magyaroknak a múltról, jelenről és jövőről. A szabadságharc máig érvényes üzeneteit fordítsd le…..
Kedves Alkotmányvédelmi (ex Nemzetbiztonsági) Hivatal! Önök a napokban kaphatták kézhez a „C” típusú biztonsági kérdőívemet, amelyet azért kellett kitöltenem, hogy fontos és bizalmas munkakört betöltő személyként nemzetbiztonsági kockázat nélkül férhessek hozzá…..
Levéltár 249 2011.03.04 10:01:00
Kedves gyerekek! Ma nincs levél, mert rosszak voltatok. Haha, összerándult a gyomrotok a félelemtől, ugye?! Katonai Biztonsági Hivatal bácsi csak viccel, nem azért nincs. A rosszaságotoknak persze meglesz a büntetése, de azt nem mi mérjük rátok, hanem az a csúnya szörnyember,…..
Fejlett elemzőképességeinknek köszönhetően mi még az automatikus rendszerüzeneteket is értelmezni tudjuk, a mögöttes tartalom minden esetben kideríthető. Most is, ráadásul többféle megfejtése is van a levélnek, minden olvasónk válassza a neki megfelelőt.Kategória: Feldolgozott…..
 Mindent hasznosítunk, mert mindenünk hasznos.Az álszerénység a tehetségtelenek menedéke.Kérdés: Használta valaki is egyetlen leveleteket?Válasz: Igen.Körthe Farkas a Levéltár átlagos felhasználója, ezért ideális alanya esettanulmányomnak. Személyén keresztül mutatom be,…..
Levéltár Hírlevél, 12. szám 2011.01.31 10:01:00
Kedves Olvasó, A világgazdasági válság elérte a Levéltárat is. Röviden összefoglaljuk, mit jelent ez számunkra, számodra, és a világ többi része számára.Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a Levéltár üzleti modellje jó, maximálisan beváltotta a hozzáfűzött…..
Katonai Biztonsági Hivatal 2011.02.01 20:59:23
@ripők:

Nono!
Mindazonáltal fontosnak tartom megjegyezni, hogy módszerem nem az egyedüli üdvözítő megoldás, a szokásos dolgokra (racionalizálás, megtakarítás, ésszerűsítés, átcsoportosítás, összevonás stb.) szükség van, párhuzamosan futassák a saját gazdasági programjukat is, az enyém…..
Katonai Biztonsági Hivatal 2011.01.20 19:51:14
@bogancs:

Lebuktál!

Egyet jegyezz meg te plagizátor: mi mindig figyelünk, és előbb-utóbb mindenkit elkapunk!
Több, mint kétéves adósságot próbálok törleszteni az idei év első posztjával. Amikor 2008 decemberében megjelentek az első írások itt, a Konteóblogon, felhívott az egyik régi kollégám és azt javasolta, hogy a mindkettőnket sokáig élénken foglalkoztató Seuso-kincsről…..
Az ENSZ elvesztette hatalmát. Habár még mindig jelentős nemzetközi szervezetnek mondhatjuk, de befolyása régóta és folyamatosan csökken, a hírekben ritkán szerepel, konfliktusokat nem old meg.Kategória: Feldolgozott válaszok Tisztelt Olvasók! Az itt közzétett rövid, ám…..
 -Szevasz Krisz, édesapám, de rég láttalak! Na, jó formában vagy, kicsit kikerekedtél. Hallom, nem vált be úgy az egyetem, ahogy szeretted volna? Ne is bánd - a nyelveket így is faszán beszéled, így meg legalább valami hasznosabbat fogsz tudni tanulni. Szóval mik a tervek?…..
Katonai Biztonsági Hivatal 2011.01.02 22:43:51
Komoly, összetett és hosszú távú munkához keresek megbízható partnert munkaadói érdekvédelem témakörben. Természetesen adatgyűjtés, titkos dokumentálás, esetleg követés és életmódvizsgálat is a feladat része lehet, majd pontosítjuk a megbeszélésünkön, amennyiben az…..
A levelüket csak azért tesszük közzé egyébként, mert minden ellenségünkkel tudatni akarjuk, hogy velünk nem lehet szórakozni, bárkinél elintézünk egy adóellenőrzést.Kategória: Feldolgozott válaszok Tisztelt Olvasók! Aki követi a Levéltár mindennapjait, az tudja,…..
Egyszerű ember ilyenkor csak legyintett volna, hogy hazudoznak, hiszen betyárok, de nekünk szöget ütött a fejünkbe, hogy miért mond ellent valaki a mi állításunknak.Kategória: Feldolgozott válaszok Tisztelt Olvasók! Jelen levelemben beszámolok egy hatalmas leleplezésről,…..
Levéltár Hírlevél, 9. szám 2010.09.29 10:01:00
Kedves Olvasók, Aktuális Hírlevelünk fő témája a minőség. A minőség az aljától a tetejéig áthatja a Levéltárat, ez nem új dolog senki számára. Elég beleolvasni akármelyik levelünkbe, kiváló minőséget kap az olvasó. Mostantól viszont ezt igazolni is tudjuk.A…..
Katonai Biztonsági Hivatal 2010.09.30 14:02:27
@21méter:

Csak profikkal dolgozunk, az alkotmányvédős amatőrök nálunk labdába se rúghatnak.
Tudomásomra jutott, hogy a hétvégi csapatépítésünkön néhányan illegális kábítószert, ún. füvet fogyasztottak. A rendkívüli helyzetre való tekintettel jelen körlevelemben ismertetem ISMÉT a cégünknél érvényben lévő etikai normákat, és egyben felhívom a figyelmet a…..
Katonai Biztonsági Hivatal 2010.09.17 10:42:55
@Pong:

Természetesen senki nem csinál semmit az engedélyünk nélkül, fenntartjuk a rendet az egész világon.
Tisztelt Olvasók! Olyan disznóságról számolok most be, amihez képest bármiféle nemzetközi összeesküvés kedélyes gyerekcsínynek tűnik. Tudom, hogy az Indexet már mindenfélével megvádolták, és biztosan bűnösök is a nagyobb természeti katasztrófákban meg a biciklikerekek…..
Kigondoltam A Top 10 Top 10 lista 2010.08.29 07:30:00
 Engem egész életemben elkerült a toptenezés, mert mindig első voltam és lenéztem a mögöttem levőket, de nemrég egy mezőgazdasági haszongépjármű választást segítő dolgozat kapcsán* belefutottam a Top 10 listákba. Ezekről írok most, pontosabban összeállítottam…..
Katonai Biztonsági Hivatal 2010.08.29 11:36:42
@Hajdú Péter motorvonat:

Azt nem értem, mit erőlködsz te bogánccsal, pénzpiac meg aranyfedezet stb. Hiszen a tudtad egy mélybulvár blog volt, ami arra épült, hogy a széles néptömeg azt érezhesse, hogy értelmiségi körökben forog. Az mondjuk érdekes, hogy bezárt, mert nem érnek rá, aztán nyitnak egy újat, ugyanazok ketten, akik most már ráérnek.

@radairosseb:

Terád még lovat se bíznék, te SZAMÁR! Megyünk érted, az már biztos!
Katonai Biztonsági Hivatal 2010.08.29 11:39:42
@radairosseb:

Ennyi SÜLETLENSÉGET még nem olvastam sehol, te valami TOP10-es ember lehetsz a BLOGOSZFÉRÁBAN. TRAKTOROKKAL fogunk négyfelé szakítani!
Katonai Biztonsági Hivatal 2010.08.29 11:41:13
@radairosseb:

Legjobb férfiak?! Hát nem a nagyszerű LEVÉLTÁROSNAK írtam, hanem a TOP végtelen utolsó helyezettjének.
Tisztelt Olvasók, tisztelt Állampolgárok! Levéltáros úr e szavakkal kért fel erre a megemlékezésre: „Katonaként, hazafiként, de legfőképp emberként van mit mondanod a magyaroknak a múltról, jelenről és jövőről. Szent István máig érvényes üzeneteit fordítsd le a…..
 Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében...1. KategorizálásKategória: ÜzletiAlkategória: FelszólításStílus: HatározottCélcsoport: Minden ember2. Felhasználási javaslatA közvélemény a…..
Nyilvánvaló, hogy amikor cégnevet kerestek maguknak, nem a nulláról akartak indulni, hanem egy ismert és megbízható márkanevet választottak - a monogramomat -, amivel a reklámköltségeik jelentős részét sikerült megspórolniuk.1. KategorizálásKategória:…..
Nem lenne precedens nélküli ez a vásárlás, az államigazgatásban megszokott dolog, hogy egy névazonosság esetén a magánember átengedi tulajdonát a köz részére – jó pénzért, természetesen.1. KategorizálásKategória: ÜzletiAlkategória: AdásvételStílus:…..
F E L H Í V Á S Tisztelt Levéltári Látogatók! Remélem, hogy a Levéltárra való kattintás utáni első helyzetértékelést elvégezve észlelték, hogy a megszokott értelmiségi szarrágás helyett végre érthető mondatokat, világos és egyszerű gondolatokat találnak…..
Eléggé megnőtt az olvasottságom, a <blogom> bekerült a köztudatba, köszönöm nektek. Az Index is felfigyelt blogomra, és megkötöttük a szerződést a híres Sültgalamb modellt alkalmazva (egyedi megállapodás, soha senki nem látta, de most mondhatom, hogy tényleg létezik, bár…..