Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakos-

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még próbáljuk feldolgozni a friss Goldenblog-elsőséget, de a minimum, hogy még egyszer megköszönjük mindenkinek, aki nevezett minket és aki szavazott ránk. Valójában gőzöm sincs, hogy ment ez az egész, annyi biztos, hogy mi két nappal ezelőttig azt sem tudtuk, hogy bent vagyunk…..
Oldalkocsizni különös móka. Viccnek durva, így csak komolyan érdemes csinálni, szívvel, szerelemből. Az alábbi régi reklámvideó átad valamit ebből a hangulatból - az izommunkát és a gyakorlat nélkül szögletesre sikeredő kanyarokat persze nem érzékelteti. Ennek ellenére…..
bakos- 2012.06.19 20:20:52
16 ezer kilométeren motoron? Szép túra, igaz? Pláne, ha az ember egy közepesen megbízhatatlannak tartott öreg vashengeres Harley Sportsteren indul el. A cél sem átlagos, hiszen Odessza, Aral-tó, Bajkonur, Kirgizisztán, Kazahsztán és Oroszország az útvonal, némi tetszőleges…..
Subba Norbinak fáj az ország 2012.01.25 15:39:00
Norbi UpdateValaki összekarcolta az autóm minden elemét, amíg sportoltam reggel. Szentendre, Casino parkoló. Most elmondom a gondolatom: Egyrészt elszomorít a gyávaság és a gonoszság ilyen ötvözete. Egy autó nem tehet semmiről. Másrészt céges bérlemény, tehát nem is az…..
Oké, először is, mi az hogy randiszimulátor? Ez egy Japánban népszerű játékstílus, tulajdonképpen egy kalandjáték, RPG- és tamagocsi-beütésekkel, anime-szerű, rajzolt környezetben, ahol a főhős célja az hogy becsajozzon. Aztán hogy ez a cuki mangaszemű lánykákkal való…..
Sikerült ugyanakkor posztot írnunk Hancuval, ugyanarról. Ha már így alakult, egy publikálással őrizzük meg az utókornak. Szóval, megvan a „Fus ro dah” mém? (Persze, hogy megvan az előző posztból.) A három szó a Skyrim egyik mágikus hőbörgése, amivel le lehet…..
bakos- 2011.12.19 18:48:07
Kösz G..
Lomtalanítás van Óbudán. Mindenki kupacokba ömleszti a nem kívánt holmikat, a lelkes lomisok meg széttúrják, és mohó arccal harácsolják össze a cuccokat. Külön világ ez, de nekik kincseket rejt a szemét – ha kíváncsian belepillantunk a halmokba, máris odaböffenek:…..
Magyarországon sem ritka, de az Egyesült Államokban kifejezetten gyakori baleset, amikor a motoros elé szarvas vagy őz ugrik – az ilyen esetet nehéz esés nélkül megúszni, nem egy haláleset származott már ebből. Az videón normál sebességgel és lassítva is láthatjuk,…..
Hetvennégy éves korában szombaton meghalt Dennis Hopper amerikai filmszínész. Halálát prosztatarák okozta. Legtöbbünk az 1969-ben forgatott, kultuszfilmmé vált Szelíd motorosokban ismerte meg, amelynek nemcsak egyik főszereplője volt, hanem a rendezője és forgatókönyvírója is.…..