Regisztráció Blogot indítok
Adatok
decaza

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokakban felmerül a kérdés, hogy hogyan is vagyunk ezzel a „mindent nyitó” elektromos zárfésűkkel... Ezzel kapcsolatban szeretnék vitaindítóként néhány tényt és tévhitet megosztani veletek kérdések és válaszok formájában. Ahhoz azonban, hogy a válaszokat jól…..
decaza 2011.02.10 11:12:57
@atispatis: Szia!
Meg van még a szerszám? Hol lehet megnézni? Milyen állapotú, menyit használtad? érdekelne az e-pick.
elérhetőségem: zantho@freemail.hu
Hello Lockpickerek! Ismét sok minden történt az elmúlt időkben, így több dologról is beszámolhatok. De kezdjük szépen sorjában... Júliusban megtartottuk az első magyarországi lockpicker találkozót. Mivel ez az első volt, nem nagyon tudtuk, hogy mire kell/lehet számítani, így…..
Hello Lockpickerek! Közeledik a 14. Német Lockpicking Bajnokság ideje, amely szeptember 24-26 között kerül megrendezésre Veitshöchheim-ben, Würzburg tőszomszédságában (860 km-re Budapesttől).Most még vannak olcsó szálláshelyek, ha valaki jelentkezni szeretne. Ezek általában…..
decaza 2010.07.16 10:10:28
@lockpickersrac: ez bizony jelentkezés csak még nem tudom, hogy menyi helyet foglaljak egy barátom biztos, a többieket nem tudom.
Pár napon belül kitaláljuk. Előre is köszönöm a segítséged.
Hello Lockpickerek! Itt a 4. kérdés: 4. Milyen lockpicking versenyszámok ismertek a versenyeken és mi a lényegük? (Te melyikben indulnál?) Jó kommentezést! Zárak nyíljatok! Üdv: Lockpickersrác..
decaza 2010.05.30 22:25:51
@lockpickersrac: fiúk!
ha beférek az autóba nézőnek (drukernek) menék a versenyre!
Üdv:decaza
Hello Lockpickerek!Akkor álljon itt a 10. és egyben utolsó (szerintem a legnehezebb) kérdés:10. Engedélyezett-e Magyarországon a lockpicking mint szabadidős hobbi/sport tevékenység?Plusz pontért kérdezzük, hogy: Hordhatod-e magaddal a mindennapokban a lockpicking szettedet?Zárak…..
decaza 2010.05.30 22:12:49
@lockpickersrac: Üdv! most találtam rá erre az oldalra. olvasom az irásaitokat és tanulok tőletek. Egy kérdést én is feltehetek? menyi és milyen utánnajárásba kerül akreditálni mint sportot ezt a hobbit? ez szerintem megoldana minden kérdést, és rendezni lehetne versenyeket.
jelentkeznék én is.(utolsónak is kell valaki)
Üdv:decaza
Hello Lockpickerek!   Érdemes kicsit körülnézni a helyi sajtóban, ahol kezdik már pedzegetni a témát. Sajnos nem a számunkra legkedvezőbb aspektusból. Örömmel olvasnék kiegészítés képpen pl. alapvető biztonságtechnikai tanácsokról laikusoknak, vagy esetleg zár…..
decaza 2010.05.30 13:28:28
@Drlockpick: Most találtam az oldaladra, nagyon sok hasznos infot rejt. szeretnék vásárolni töled egy pick szettet mivel a klom szetemet egy kicsit megritkítottam a tanulásom alatt.
tudsz nekem küldeni v.féle tájékoztatót?
előre is köszi:decaza