Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oktató Oktató

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Naiv ügyfél fennakadt a UPC ügyfélszolgálatának első szintjén. Onnan régebben továbbkapcsoltak a technikai ismeretekkel rendelkező kollégákhoz, most azonban az ügyintéző ehhez 2500 forintos elhárítási díjat helyezett kilátásba, mert szerintük náluk nincs hiba. Naiv…..
Úgy látszik Dennis Rodman fénysebességgel közelít a valóság-show-s hulladékcelebek világába, legalábbis erre enged minket következtetni az a hír, miszerint egy cég 60 dollárért segít nekünk, hogy együtt nézhessünk kosármeccset a volt lepattanókirállyal. A megfelelő összeg…..
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..