Regisztráció Blogot indítok
Adatok
topankablog.hu

310 bejegyzést írt és 310 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Múlt-kor blog tegnap a szvasztikáról közölt érdekes képeket. Vagyis a nácik által kisajátított horogkereszt Hitleréket megelőző, nyugati elterjedtségéről. Északon is használták, sőt, kissé elforgatott formájában a mai napig használják a szerencse…..
Nagyon ideje lenne már egy kis napsütésnek... tavaszcsalogatóként szemezgettem a szezon legjobb mintás balerináiból, hátha meghozzák a kikeletet. Szerencsére volt miből válogatni, hiszen az idei tavasz egyik legnagyobb slágerének számít a színes, feltűnő mintázat, legyen ez…..
140 karakter sosem elég, hogy rendesen kifejtsem, miért mászom falra (szinte) az összes magyar divatbloggertől. Természetesen senkit nem akarok megbántani és mély tiszteletem mindenkinek, aki 3 sornál többet szokott írni a blogjára kibaszott posztolt editorialok, lookbookok…..
Elkészült a legújabb, Christian Louboutin cipellőket népszerűsítő fotósorozat. Természetesen - ahogy azt már korábban megszokhattuk (portrékon, csendéleteken, illetve Csodaországban) - ezúttal is különleges, de legalábbis szokatlan környezetben láthatóak a vörös tűsarkú…..
Kétségtelen a mai időjárást elnézve, hogy az ősz bekopogott, mi meg kénytelenek voltunk beengedni, hát itt van. Úgy azonban mégis sokkal jobb érzés beengedni, hogy közben a legújabb őszi kollekciókat lesem egy meleg tea mellett és azon töröm a fejem, hogy juthatnék hozzá…..
Drága Olvasók, akik régóta követik a Strange's Fashion and Gossip blogot, azok még biztos emlékeznek rá, hogy időnként előfordult a múltban, hogy egy-egy posztomat lemásolták galád, magukat bloggernek tituláló egyének, illetve voltak oldalak, ahol - több másik divatblog mellett…..
topankablog.hu 2012.09.05 15:44:54
Időnként hajlamos vagyok azt hinni, hogy már semmilyen divatcikk nem tud meghökkenteni, annyi hülyeséget láttam már. De még mielőtt ezzel a roppant megnyugtató gondolattal kényelmesen hátradőlnék belefutok valami elképzelhetetlenül ronda, soha nem látott dologba - mint amilyen…..
topankablog.hu 2012.06.22 08:53:35
  Van, aki a világ legrondább lábbelijének tartja. Van, aki azt mondja, ennél kényelmesebbet ő sose... van, aki pedig még bottal sem piszkálná meg. És van olyan, aki örvend, mert ez az egyetlen, amit rá tud imádkozni a gyerek lábára. És akad olyan is, aki azt mondja, azóta nem…..
topankablog.hu 2012.06.15 09:26:31
A japán művész, Yayoi Kusama tervezett új ready-to-wear kollekciót a Louis Vuittonnak. Nem kellett csalódnunk benne, hiszen méltán híres pöttyös világát hozta vissza a táskák és kiegészítők terén is Kusama. A már korábban megjelent lookbook képek alapján azonban nem…..
ANNENN Tavaszi szandál vadászat 2012.05.09 18:31:00
Elég a lapos szandikból, most valami szép magasra vágyom! Van néhány szandim, de mind lapos, ezért úgy döntöttem beszerzek egy csajosabb darabot is. Azért túlzásba nem viszem, hisz azok közül amelyek eddig szóba kerültek, szinte mind platósak. Dehát, imádom a platót... Még nem…..
Vörös szőnyeges eseményről következik képes beszámoló, ugyanis idén is megrendezésre került a Costume Institute Gala, amelyet hagyományosan New York-ban, a The Metropolitan Museum of Art-ban tartottak. Elsőként nézzük, mit viseltek az eseményen résztvevő modellek. Anja Rubik…..
topankablog.hu 2012.05.08 15:05:10
Még a tavasz közepén járunk csak, de nekem már van is kedvenc őszi trendem, ami nem más, mint a hosszú szárú kesztyű: egy egyszerűbb szettet is olyan elegánssá tesz, mintha éppen az operába készülne a viselője, ráadásul egyáltalán nem elcsépelt darab, az utóbbi években…..
Tom Ford az idei tavaszra, illetve nyárra tervezett cipellői két formára készültek, több színben. Íme: ..
topankablog.hu 2012.04.19 15:15:17
... a Pradától.                     Akár kis feketéhez, akár farmerhez.Hogy tetszik?..
topankablog.hu 2012.04.19 10:22:55
ANNENN Kígyót a fülbe! 2012.04.17 18:09:00
Nagyon izgalmas ékszerre bukkantam újfent. Ma a lent látható kígyó formájú fülbevaló, füldísz keltette fel az érdeklődésem, melyet a "A Peace Treaty"-nél rendelhettek meg. Aki igazán figyelemfelkeltő ékszerre vágyik, annak mindenképp ajánlom! Vad, de nekem nagyon…..
ANNENN Ezüst és arany körmök 2012.04.04 09:10:00
Divatos idén minden ami fémes árnyalatokban tündököl.  Nem csak különféle ruhadarabjaink vagy kiegészítőink trendik most ezekben a színekben, de körmeink is. A szájra tehető matricák után engem már nem lep meg semmi. No, meg tudjuk azt is, hogy a körömdíszítés terén…..
Cipő fétisem lévén folyamatosan nézen a Net-a-porter legújabb kínálatát, hogy mégis milyen újdonságok vannak már az online shop polcain. Hetek óta nem tetszik azonban egy cipő sem, és ma reggel már nem tudtam elmenni emellett a tendenica mellett. Egyszerűen nem tetszenek, a…..
A Herve Leger kifutón, a 2012-13 őszi/téli kollekció bemutatásakor már láthattunk néhány testhámot, amelyek a gladiátorstílusúvá tették a felvonultatott ruhákat (cikk róla ITT), így várható volt, hogy a trend hamarosan elérkezik az egyszerű halandókhoz, azaz hozzánk is, és…..
Mint minden évszakban, a Prada előrukkol a sokak által várt Fantasy kollekcióval, ami alól az idei tavasz sem kivétel. Az ötvenes-hatvanas éveket idéző retro hatású fotókon olyan modellek pózolnak, mint Lindsey Wixson, Kasia Struss, Ginta Lapina, Fei Fei Sun és Daphne Groeneveld. A…..
topankablog.hu 2012.03.21 13:32:59
A lányok általában nagy egyetértésben vannak a szezonváltások alkalmával, hogy nincs mit felvenni és hogy a jó isten tudja, hogy miben is jártak egy évvel ezelőtt ilyenkor. Hát mondanom sem kell, hogy én is realizáltam, hogy "nincsen" tavaszi cipőm.Ezt a súlyos és…..
Kobi Levy elképesztő furcsa cipőire bukkantunk a Demilked oldalán, cipőfetisisztáknak kötelező végignézni! ..
topankablog.hu 2012.03.20 08:44:17
Ha a kifutókon látottak tényleg előre vetítik a jövő trendjeit, akkor minden bizonnyal igen. Az elmúlt hetekben New York, London, Milánó és Párizs kifutóin is maszkot viselő modellek lejtettek végig az őszi-téli kollekciókat felvonultatva. Mikor az első ilyen típusú designt…..
Style by Me Hordanál ilyen cipőt? 2012.03.07 07:33:00
Schieferstein a 45 éves német divattervező, korábban az útszélén talált döglött álatokat használta fel cipőinél, de ma már a helyi vágóhídról szerzi be a kolbászokhoz, felvágottakhoz, élelmiszereknél már nem hasznosítható állati alapanyagokat. A konzerválódott kitömött…..
Vajon miért is jelöltem Christian Louboutin - első ránézésre - klasszikus fekete cipellőjét citromdíjra?                         Azért, mert ezek mégsem teljesen egyeznek meg a klasszikus verzióval, van egy kis eltérés: a…..
topankablog.hu 2012.03.05 14:26:07
Makeup Blog 10 napos léböjt 2012.03.04 11:00:00
Karácsony óta kissé elkanászodtam az evést illetően, visszaszivárogtak az egészségtelenebb gyorsételek, illetve már gyakorlatilag minden nap ettem valami édességet. Mivel rendszeresen sportolok, szerencsére nem híztam emiatt, de éreztem, hogy megint rosszfelé haladok. Ekkor…..