Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LionTR

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
LionTR 2013.12.24 16:52:23
@KawaBazsy: Jövőre írj köbcentit :)
Egy Lexus és egy Toyota közé simán befért a Mini-stand meglátogatása, lévén, hogy utóbbi a kettő közé esett fizikailag. Ebben az új szériában már benne lesz a háromhengeres, egyfeles motor is, tudják, a száz lovas, ami elvileg négy és fél literrel eljár. 3,8 méteren túli…..
Belsőség Indiai SUV-val ebédre 2013.01.08 17:45:31
Az év első Brekiburger-látogatása mindig ünnepszámba megy. (Oké, Bodega Vágóhíd a büfé valódi neve, a Breki csak egy családias becenév.) Nagyon rákészültünk már, hiszen egy Borzasztó Burger önmagában is ünnep, az év első hamburgerét pedig már tradicionálisan ott…..
LionTR 2013.01.09 16:28:16
TComment Jó, jó, csak nem látod 2012.12.13 08:33:02
Keresi a Mitsubishi a formáját, ez világosan látszik. Jó autót gyártani mindig is tudtak, de a formatervezőik nincsenek megfizetve. Ettől függetlenül az, aki eljut odáig, hogy kipróbáljon egy Outlandert, az kellemesen meglepődik: nem úttörő, de amit tud, azt biztosan,…..
Hétfő reggel. Szokásos Totalcar hétnyitó értekezlet, jön az unalom fél napja, ha gyorsan összerakjuk a Wochenplanungot, Winkler elég pörgősen olvassa a múlt heti olvasottsági számokat, ha Árpád nem kezd el köhögni, Bende meg emiatt nem kezd félórás sivatagosításba, hogyan hal…..
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ha most kéne megmondanom, melyik a kedvenc autósportom, elég nagy bajban lennék. Négy jelöltem van. A drift, ami félig játék, de annak milyen jó. A késhegyre menő historic racing, amikor öreg versenyautókat hajszolnak halálba nagyon is éles versenyeken, amilyen például Goodwoodban…..
Az elmúlt hétvégén Spanyolországban rendezték a Túraautó Világbajnokság második fordulóját. A valenciai verseny első futamán a Zengő Motorsport két pilótája közül Michelisz Norbert a 7., Wéber Gábor a 17. lett. A másodikon Michelisz javított és a negyedik lett, így a…..
LionTR 2012.04.07 22:17:37
A Forma 1 mókuspisi ehhez képest, ha azt nézzük, mi történik a pályán. Pedig a bokszban zajlanak az igazán érdekes dolgok. Mai cikkünk blogposztja...
LionTR 2011.06.16 08:21:57
@Rocko-: Köszi! :)
A repülés március 25-re (péntek) volt kitűzve. Az easyjet árképzésének hála a 20:35-ös járatot ítéltem megfelelőnek, gondolni kellett arra is, hogy egy bőröndöt is be kell csekkolni, ami plusz 8 ezer forint. Priority boarding meg kell a francnak. Költözni már költöztem…..
TOYOTA MR2 TURBO 300 lóerő Avagy: MIDSHIP RUNABOUT Szabad fordításban ez annyit jelent: 2 üléses, középmotoros szaladgáló autó. Atyaég, mi lehet ez???         Egy barátom (most még nevezhetem annak, mivel nem olvasta az irományomat) 14…..