Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr nmate

0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com X-Faktor, csak pénzzel 2019.02.02 07:51:15
  Nem én találtam ki az RTL-en hamarosan bemutatkozó Cápák között című gazdasági reality műsorról, hogy ez olyan mint az X-Faktor, csak pénzzel, viszont annyira találó rá, hogy lenyúlom. A pénzügyi világban mozgó öltönyös-szigorú kiskosztümös bankárokra és befektetőkre valamiért a világ minden…..
A teljes és tök hivatalos nevén AMC Networks Central Europe Kft. (1139 Budapest, Lomb u. 23-27.)-ként ismert AMC annak az anyacégnek a hazai leágazása, aminek a The Walking Dead- és Breaking Bad-univerzumo(ka)t köszönhetjük, és ami itthon a Spektrum TV-t (is) működteti. Azt a Spektrumot, amin a…..
A dolgok jelenlegi állása szerint a TWD a kilencedik évad második felére változik meg gyökeresen, ugyanis Lauren Cohen és Andrew Lincoln, azaz Maggie és Rick összesen hat-hat részre szerződött csak le a sorozathoz. Azért feltételezem, hogy az első nyolc részben láthatjuk majd őket "élőben" - azaz…..
Feleym! Ne feledjétek, hogy a főbérlő egy rohadt sóher csótány, aki soha nem fektet be a lakásba, még egy villanykörtét se hajlandó kicserélni, zsebre dolgozik (tehát lop, csal és hazudik - ha mégis szerződést kérsz, akkor rögtön emelne) - tehát alapvetően rajtad nyerészkedik, illegálisan. Botrány,…..
dr nmate 2018.02.16 22:30:51
Fotó: Alessandro Di Meo - MTI / EPA A Blikk írta meg, kik fognak szerepelni az RTL Klub "túlélős" valóságshow-jának következő évadában, azaz kiket küldenek ki a dzsungelbe a kamerák elé. A lista egy ideig elég magától értetődő, aztán a vége felé hirtelen félrenyel az ember, habitustól függően ki…..
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
dr nmate 2017.07.21 03:50:56
@Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert): Miközben szellemiterrorizálsz, jusson eszedbe pont a szellemi terror ellen szólaltál fel!
Nehéz szülés volt, kérem szépen, de nem azért, mert a zsűri (a kiíró Show&Game és az Index.hu közös vízfeje) lusta lett volna, hanem azért, mert elképesztő mennyiségű pályázat érkezett, és ezeket elolvasni és értékelni hat embernek nem is olyan egyszerű. Mert nem úgy volt, hogy mindenki kivett…..
Május 2-től megint változik az RTL Klub műsorrendje Az ok prózai: a Házasság első látásra című reality rövidebb, mint a Konyhafőnök VIP volt. Azaz egy ideig most ez lesz érvényben: 18:00 Híradó 18:55 Házasság első látásra 20:05 Éjjel-Nappal Budapest 21:25 Barátok közt 22:05 Dr. Csont / Castle…..
dr nmate 2017.04.27 13:15:38
via GIPHY Létezik, hogy az ember hiába taszítja magát némi kedvezmény fejében önként szolgasorba, ha kinyúvad a készüléke, furán számít a garancia rá? Kedves Homár! 2015 januárjában vásároltam a Telenornál egy Huawei Ascend Y550 telefont dolgozói számlás előfizetéshez (az előfizetésmár rég óta…..
2011 decemberében a TV2 és a Comment:com indított egy közös formátumpályázatot, azaz becsatlakoztunk a Pro7Sat1 akkor már évek óta működő, egész Európát lefedő műsorötlet-versenyébe, aminek során olyan tévés ötleteket, formátumokat kerestünk, amiket megvalósítva valami…..
dr nmate 2017.01.02 19:15:36
@Dyta Kostova: Itt a lehetőség villants :)

Egyébként nem mindegyiket, de szoktam nézni... és én szeretem ezeket ....
Szórakoztató műsör!
De kérlek:
Jövő hét szombat!
Mi a műsorterved egésznapra az rtlklubbon!
Kíváncsi vagyok!
déltől éjfélig! :)
dr nmate 2017.01.14 22:35:39
@Dyta Kostova: Köszönöm :)
Sok tekintetben egy olyan napot vázoltál fel, ami ma is elérhető.
A filmeket én is hiányolom, már amiket frissen kellene vetíteni... minden héten van mozipremier, ami azt jelenti, hogy minden héten lehetne egy tv premier is... igaz ezeket már annyira széjjelszórtan adják csak a legeldugottabb csatornákon, hogy követhetetlen :(
dr nmate 2017.03.16 12:38:17
@Steamboat Willy: ez a érdektelenség és a feledés homályába fog veszni :) ennyire szar pályázatok érkeztek, azóta is a fejüket fogják :)
Folytatódott az RTL Klub A mi kis falunk című sorozata, aminek a spoileres értékelését a tovább mögött lehet elolvasni...
dr nmate 2017.02.26 17:30:44
@- duplagondol: Bár érteném mit hiányolsz ebből, amit máshol nem kaphatsz meg...

Ez a tojok film érdekes lehet, még nem hallottam felőle, de ez a farmerkodós texasi ranch feeling elsőre nem jön át.
dr nmate 2017.02.26 19:23:56
@- duplagondol: Még szerencse, hogy ez nem a vidék problémáiról szól.
Ez egy vidéki szatíra és annak kiváló :)
Amit sixx kifogásolt, hogy a pletyka ilyen meg olyan... Kb. ma telefonon megy, de ugyan ez van!:) ( a valóságban, ha pl. egy mentő megy előttünk is, akkor a telefon izzik, hogy kihez mehetett, kivel történt valami. Ha valakihez betörtek, ha valaki leesett a létráról, megy a forródrót... ez egy faluban régóta így megy)
És valljuk be egy kisfalu végtelenül unalmas... csak ilyen hóbortos történettel lehet nézhetővé tenni, mint hogy elterjed egy félreértésből, hogy vaddisznó garázdálkodik :)

Évezredek óta fával fűtenek az emberek.
A Facebook- Soros György és a német nép tönkretételére törő erők megteremtették a  liberál-fasizmus kézzel tapintható rendszerét és besúgóhálózatát. Ez Németországban a legmagasabb szintet érte el. Az alábbi, németországi betolakodó arab-iszlamista családnak juttatott  szociális pénzügyi támogatás…..
dr nmate 2017.01.02 22:09:11
dr nmate 2017.01.02 22:34:13
én meg itt láttam:
www.facebook.com/karatnaibodo.attila/posts/1326215770783143

de aligha a képpel volt bajuk, hiszen az oldaladon most is ott van!
Nem hinném, hogy a facebook volt a hunyó... inkább az ellenzéki haverjaid, akik jelentették... de te máris sorost és cenzúrát kiáltasz... mennyi minden van fent facebookon, ami a hatalom ellen szól? rengeteg. mégsem törlik. Megvan a szabályzatuk... és én egyetértek... ne legyen gyűlöletre alkalmas és egyéb... ez teljesen jogos.

De lehet az is, hogy a nevek, személyes adatok voltak az okok, ami miatt törölték...

De mondom... az oldaladon most is ott van!
Visszatérve a tartalomra:
nem a migránsok miatt csinálták ezt a törvényt!
A migránsok visszaélnek vele, igen... Ez a németek baja, ha nem foglalkoznak vele!
Amikor kiderült, hogy a tavalyi 24-miniévad, a Live Another Day csak kap egy folytatást, mert jól nézték, és a kritikusok sem szedték szét túlságosan, örültem, mint majom a farkának, mert mág egy…..
És akkor hirtelen megpillantjuk azt a kis kört benne az élesen világító számmal ott jobb szélen. Notification Badge, becenevén Noti. Esetleg Basz, vagy Izé. A botrányosan harsány plecsni, ami szinte a pofánkba vágja, hogy amíg itt unottan scrollozgattunk, megint lemaradtunk…..
 A 2014-es év Ördög Nóra TV2-höz igazolása miatt volt több szempontból is jelentős, azonban úgy néz ki ez a lépés és egyéb, az egyszeri nézők számára nem mindig ismert körülmények felbolygatták a magyar tévés piacot, aminek az lett a következménye, hogy sok műsorvezető,…..
Nem is jártunk olyan messze az igazságtól, legalábbis a TV2 sajtóközleménye erre utal: Néhány másodperces probléma adódott az applikációt összesítő számítógép és a képernyős feliratot létrehozó rendszer között. Ezért fordulhatott elő, hogy az összesített eredmény…..
dr nmate 2015.02.16 12:42:06
dr nmate 2015.02.17 19:24:42
@NaC: Az csak azt jelenti, hogy amin te nézed, arra 20-25 másodperccel érkezik meg az élő kép!
A csapból is anakonda vastagságú, bűzölgő sugárban folyó undorítóság. Sajnos a szórakoztató elektronikába belébuzult, 18-49 éves férfi korosztály jelentős része hiszi még mindig, hogy ha applikációnak nevezi a tapitelefonjára telepített, rázásra böfögő hangot hallató…..