Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annamanna2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülök neki, hogy így beindult a blog. Nemrég egy bejegyzéssel olvasói csúcsot döntöttünk. Köszönjük ezúton is az olvasóknak a hűséget! Én pedig külön köszönöm azt, hogy mióta írjuk a blogot, nyitottabbá váltam mindenre, ami körülöttem történik, olyan apróságokra…..
annamanna2 2010.07.12 08:40:00
@pecorino: én egy nagy pesti szállodában dolgoztam egy jó ideig, Reding Itellnek igaza van, a sztorik nagy része tényleg urban legend, de szerintem a langyosabb, viccesebb fele, amiről nemtom mért ne lehetne pont egy szállodás blogon beszélni. ne menjünk bele milyen sztorikat lehetne kirakni ha tényleg bele akarna valaki nyúlni a lecsóba... ha én egyszer kinyitnám a blogomat... :)))
Azt hiszem, az én bemutatkozásom maradt utoljára: Viola vagyok a hévízi Danubius Health Spa Resortból és én is szeretnék üdvözölni mindenkit! Vendégszolgálati menedzserként dolgozom Hévízen sok-sok éve, anno Anett is nálam kezdte a pályafutását, amíg fel nem vették a…..
annamanna2 2010.05.28 00:08:21
Király a diploma, de a munkaadók még a fél karukat is odaadnák egy jó szakmunkásért. Elértük, hogy az évek során „diplomagyár” lettük, felsőoktatásunk ontja a sok értelmiségit, csak közben elfogyott a szakképzésből kikerülő megfelelő tudással bíró fiatal.…..