Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domeescsaladja

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A divatvilágot nem olyan könnyű kizökkenteni a körforgás és az elitizmus okozta pókerarcból. Itt sincs új a nap alatt, Brooke Shields alig 14 éves volt amikor a Kék lagúnában alakított meztelen jelenete miatt gyerekpornográfnak bélyegezték a filmet. A divatvilág új…..
Jogutód nélkül szűnt meg az 50 ezer forintnál drágább ergonómikus cipőket forgalmazó MBT Magyarország Kft., ezért a több mint 200 panaszos a hajára kenheti gyártási hibás cipőjét. Az új forgalmazónak törvény szerint nem kötelessége cserélni, és ezek szerint nemzetközi…..
domeescsaladja 2011.08.07 20:38:52
@CatMother: Nem gond, mert az egyesület igen erős ügyvéd-jogász csoporttal rendelkezik, mely az MBT-nél jóval erősebb multi cégeken pallérozódott. (Neveket azért nem írok, mert ezen esetek kivétel nélkül rendeződtek, megállapodással zárultak.) Ráadásul, ha az importőr nem kellő racionalitással kezeli a kialakult helyzetet akkor civil szervezetünk kész a médiakapcsolatait is felhasználni az újabb panaszosok felkutatása érdekében. Mindezen túl készek vagyunk a svájci anyacéget közvetlenül, hivatalosan megszólítva bevonni a Magyarországon tapasztalható probléma fogyasztóbarát rendezésébe. Nekünk ez a profilunk, ebben van tapasztalatunk és ehhez van költségvetésünk. Szóval köszönjük de ezen a téren nem kell félteni bennünket. Ráadásul a panaszosok levelei már elkezdtek szállingózni a megadott e-mail címre, de természetesen továbbra is várjuk a károsultak jelentkezését.
domeescsaladja 2011.08.07 22:31:53
@Homar_Homar:

www.facebook.com/pages/MBT/107333735962827

Az az érdekes, hogy Firefoxban látszik, Chromeban pedig nem. Ha eddig Chrome-ot használtál, akkor próbálkozz Firefoxal.
Szegénynek lenni nem egyszerű. Bár sokan azt hiszik, hogy az ember akar dolgozni akkor tud, ha az ember tanulni akar alanyi jogon jár, ha az ember segélyt kap megél, ez nincsen így. Bár tudom, hogy a szolidaritás, és az igazságosság nem túl kedvelt fogalmak manapság, de miként…..
domeescsaladja 2011.02.10 15:35:21
A szegénység témában épp most indult egy civil kampány. Ajánlom figyelmetekbe. Az első rész pl. azt tisztázza, hogy egyáltalán mi is az a szegénység, meg mitől szegény valaki. A kampány honlapja: www.karmak.hu
Innen eléritek a beszélgetős részt, meg egy devecseri romákról szóló történetet is.
Lehet egy-két hozzászólónak tanulságos lenne. (Én is részt vettem a készítésében.)

Üdv mindenkinek!
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
domeescsaladja 2010.09.08 20:18:16
@piccolanna: mennyi idős a megvert fiatalember?
domeescsaladja 2010.09.08 20:43:10
@piccolanna: Lehet, hogy a holnapi nap folyamán keresni foglak a telefonszámodért. Kérlek, időnként nézz majd rá a bejegyzésekre!

Köszönöm!
domeescsaladja 2010.09.08 21:14:29
@Mylady: Na, egy újabb félművelt sorstársam. Vigyázz én a tiédhez hasonló farizeus gondolatokért már megkaptam ma a magamét. :-)) (ld. fentebb)