Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legoneni

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Felelősségre fogjuk vonni mindazokat, akik saját állampolgáraikat rabolják ki, zsarolják meg. Mert ezek olyan bűncselekmények a magyar emberek ellen, amelyek soha nem évülnek el.” Nem, ezek a mondatok nem a szocialista kormányok ellenzékének 2006 és 2010 közötti…..
legoneni 2010.11.29 14:01:23
@Ergosum: Nem zavar, mert a "manyuposok" két helyről kapták volna a nyugdíjukat, hiszen a járulékaik is kétfele mentek. A lényeg az, hogy az államiba ugyanannyit fizetünk.
„Nem azért gyújtunk gyertyát, hogy véka alá rejtsük” – ezt az érdekes képet Orbán Viktor használta ma, amikor 56 napja hivatalban lévő kormányának működését értékelte a parlamentben. Akkor hát – a korábban már megfogalmazott fenntartások mellett…..
legoneni 2010.07.23 12:50:01
@tölgyes: Csaba László honlapja:www.csabal.com/
Érdemes elolvasni a szakmai adatait.
legoneni 2010.07.23 15:47:26
@tölgyes: Fogalmam sincs. Melyik??? És van olyan közgazdászunk, aki ezekben a mindenki által vágyakozott lapokban publikál? Kik ők? Nagyon kíváncsi vagyok, tényleg.
Miután az elmúlt hetekben a Fidesz – a Jobbikkal szoros versenyben - minden alkalmat megragadott, hogy elverje a port a választásokat elvesztő és olykor megroppanni látszó szocialistákon, ma az ellenzéki párt államfő-jelöltjének kormánypárti meghallgatásán már-már…..
Mi, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének azon tagjai, akik olvastuk az Evangéliumot, mielőtt kereszténykedni kezdtünk kijelentjük, hogy az ószövetségből is elolvastunk pár sort. Ezért tudjuk, hogy Teremtőnk nevét hiába nem vesszük. Főleg nem politikai nyilatkozatainkban,…..
legoneni 2010.05.29 08:11:14
@Kandabula:
"Micsoda lelki sivárság, primitívség és bizonytalanság kell ahhoz, hogy valaki(valakik), hatalmuk tudatában, már az első napokban ráerőltessenek a népre egy vallást."
Bocs, de milyen vallást erőltettek a népre???