Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tolyás

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hamarosan az EU dönteni fog egy nagyon fontos kérdésben ami szó szerint mindenkinek az életére hatással lesz." Borzasztó idegesítő, hogy télen délután ötkor már sötétben kell lemennem a pályára edzeni, hogy ha négykor hazaérek az iskolából, már nem tudok elmenni sétálni vagy bringázni egyet…..
Pangea Megy a gőzös... 2015.10.18 22:18:54
A "régen minden jobb volt, de ha mégsem, akkor az legalább biztos volt" szemlélet jegyében gyakran hallhatjuk, hogy a magyar vasút ma is csak olyan sebességgel szállítja az embert, mint 40, 80, 100 éve. Vizsgáljuk meg ezt kicsit jobban, földrajzos szemmel: pontosan milyen módon szolgálta a vasút a…..
Megismétlődhet a négy évvel ezelőtti bioetanol kontra élelmiszerellátás párharc Az az érzése támadhatott az embernek az elmúlt napokban, mintha a négy évvel ezelőtti híreket olvasná. A rendkívüli amerikai aszály miatt már-már újabb globális élelmiszerválságot…..
Tolyás 2012.08.21 10:13:41
A saját anyjával se tud megállapodni a MÁV Start. Amikor pár éve megalakult a MÁV Start, a MÁV személyszállító leányvállalata, átvette anyacégétől az összes vasútvonalon a személyszállítást. Kivéve a keskeny nyomtávúakon. Tehát a kecskeméti, nyíregyházi,…..
Tolyás 2009.08.28 08:30:33
@OkoskaTo:rp: Ez nem így van, a MÁV alkalmazottak az oraszágos pályahálózat működtetői jogon kapják a kedvezményt: Vtv. 68.§ (2)

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0500183.TV
Hol 4-es, hol 2-es, hol 3-as az almásfüzitői vonal. Ez most tényleg egy huszadrangú ügy lesz. Ez azt is jelenti, hogy ugyanezt a megállapítást már fölösleges idekommentezni. Aki pedig azt írná, hogy miért nem foglalkozom ehelyett valami fontosabbal, azt arra kérem, hogy…..
Ötletes! Kifejezetten ötletes, kreatív stb...Már csak egy kérdésem lenne:Vajon mit művelne a két centis magasságra leültetett tuningautós, amikor mosolyogva tart hazafelé a szervizből, ahol épp az imént szerelték fel a 250 ezres krómfelniket, és meglát egy ilyen…..
Legutóbb arról jelentek meg találgatások, hogy a negyedik mobilszolgáltató virtuális lesz, most azonban az NHH azt mondja, hogy megfontolja a negyedik mobilfrekvencia újbóli kiírását.A Nemzeti Hírközlési Hatóság először július 16-án meghallgatja az érdekelteket…..
Miki csak haza akart menni Békéscsabáról Mezőberénybe. A hangos azt mondta megáll a vonat. Nem állt meg."szombat... reggel.... 7:55 ös vonat Budapest Keletibe igyekszik. a kedves utas is a vonatra, főleg akkor amikor bemondja h Mezőberény-Gyoma Mezőtúr-szolnok állomásokon át…..
Sziasztok!Most hívtak a MÁV-tól. Rendelkezésünkre bocsátanak egy 4 vagonos szerelvényt. Azt kedvünkre takaríthatjuk. Nagyon segítőkészek. Aki jönne az kérem jelezze. Péntek délig a megintallunkvazze@gmail.com címen, hogy leadhassam a fix létszámot, mert az alapján tudják…..