Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizualis informaciok

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még egyetemista voltam, amikor felfigyeltem egy közeli pékségben egy-két érdekesebbnek tűnő tejtermékre. Aztán a Cserpes joghurtok szinte észrevétlenül váltak egy-egy nehéz nap levezető desszertjévé. Felüdülést jelentett a sok mű ízű, színezett joghurt után. Később…..
Ezért tüntettek a diákok: a felsőoktatási keretszámok változása 2013-ra, tervezet. 10450 államilag finanszírozott hely, 46000 részösztöndíjas hely, ahol a hallgatónak fizetnie kell, tehát tandíjas képzés. A diákhitelt ennek a fizetéséhez ajánlja a kormány.…..
Hát, sajnálom. De azt kell, hogy mondjam, hogy hazajöttünk.Az amsterdami kudarc betett, főleg Ricsinek, így hiába jutott hozzá 220 euróhoz, úgy döntött, hogy minden áron haza akar jönni. Nem tudtunk mit tenni, elfogadtuk a döntését. Mivel a duda nélkül olyan vagyok, mint a…..
Vizualis informaciok 2010.05.24 16:18:27
Sziasztok, egy kedves ismerős hívta fel a figyelmem a blogotokra. Sajnálom, hogy nem jutottatok el Írországba, de azt hiszem így is jóval gazdagabbak lettetek, mintha nem indultatok volna el... és nem euróban számolva. :)
Mi anno stoppal indultunk Portugáliába ketten, csak úgy, nem utcazenélni, de a spanyol Costa Brava tengerparton leragadtunk a lagúnák között, és végül idő/pénzhiány miatt hazaindultunk onnan. Hatalmas élmény volt! Remélem nemsokára újra elindulhatok. :)

(ha érdekel, az út blogja:
www.ziv.hu/dereng )

Most ismét Spanyolország van megcélozva, és én is meg akarok próbálni pénzt keresni majd az utcán, de én nem tudok zenélni sajnos (csak fotózni:) www.ziv.hu), így még gondolkodom, hogy mikkel lehetne... (ha netán van ötletetek, írjátok meg légyszi!:) zivziv11@gmail.com)

Kár, hogy olyan kevés fotót tettetek fel! Tegyetek fel még, bookmarkoltam a blogot!

üdv, és további jó zenélgetéseket, Ziv