Regisztráció Blogot indítok
Adatok
derMedve

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-ben, a munkáltatók hazai „uralkodásának” idején, magas munkanélküliségben, kínálati munkaerőpiacon egy blogger megírta kis posztját, miszerint „Tőlem ezért nem kapsz munkát”. Leírta, hogy az ideális munkaerő az egyenlő a rabszolgával, hogy neki igénye, hogy úgy és akkor rúghasson már ki…..
derMedve 2017.12.13 12:25:52
@jobangel: hát igen...van ezzel kapcsolatban egy érdekes élményem. Anno a szakdolgozatom és később a porsztgrad képzés szakdolgozatát is az mt. (1x a régi, 1x az új)munkaidőre vonatkozó rendelkezéseinek vizsgálatáról írtam. Markáns megjegyzéseket téve, miszerint pl. mitől minősül a munkavállaló védelmnek az, hogy a gyermekét egyedül nevelő anya osztott munkaidőben csak annak hozzájárulásával alkalmazható. Merthogy a hozzájárulás a következőképp nyerhető: "szia hozzájárulsz? ha nem nem nem is veszlek fel." A külső bíráló nem értette, azon meg végképp megsértődött (mondjuk ez nem befolyásolta az eredményt) hogy bíráltam a jogszabályalkotók távolságát a valóságtól, és azt hogy olyan élethelyzetből kívánnak szabályokat alkotni, ami eleve kizárja hogy valaha is találkoznának a saját szabályukkal, és azt is kizárja hogy a libikókán sokkal lejjebb álnának mint munkáltaójuk.
nagybalo-eletem mai nap 2017.10.30 11:48:51
ma van október 30 adika és ez a hét teljesen pihenéssel fog elmenni . Jővő hét csütörtök este megyek ki angliaba repülővel a ryanair-el. mákom volt mert elsőbbséggel fogok beszálni :D várom már a november 9 edikét mert jó lessz repülni végre megint. meg van már pár zacskó dohányom ami jól fog jönni…..