Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pifti412

1 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs mit szépíteni, leégtek a magyar futball kirakatcsapatai. A Videoton után a Győr is simán kiesett a nemzetközi kupából. Most arra vagyok leginkább kíváncsi, hogy Tarsoly Csaba tartja-e a szavát. Mert Garancsi, a Vidi tulajdonosa csak hangosan kiabált, de semmit nem tartott meg…..
Selmeczi Krisztián, a FIFA által élete végéig eltiltott, a bundabotrányban főszerepet játszó játékvezető két hete itthon nemzetközi edzőmérkőzést vezethetett. Az élvonalban dolgozó edzőket nem vették fel a Pro liszenszes edzőképző tanfolyamra, mert megbuktak a felvételi…..
Az alig egy hónap múlva kezdődő Londoni Olimpián az angol, wales-i, skót és északír játékosok brit színekben indulnak, Nagy Britannia egységét demonstrálandó - legalábbis elméletben. A gyakorlatban csak angol és walesi játékosok kerültek be Stuart Pearce keretébe. A három…..
pifti412 2012.07.03 15:59:34
Engerland Csak a szokásos 2012.06.25 01:35:00
Roy Hodgson kapitányi kinevezésekor, a változatosság kedvéért, próbáltunk a pozitívumokra koncentrálni. Most ugyanezt tesszük, aztán osztályozunk. 5 ok, amiért jobb is, hogy kiestünk: Nem érdemelt többet a csapat. Angliát nem fogja olyan (megérdemelt) közutálat övezni,…..
John Guidetti jelenleg kölcsönben szerepel a Feyenoordnál és álomszerű szezont tudhat magáénak. 16 bajnoki találkozón 18 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját. Ráadásul háromszor mesterhármast ért el. Az egyik triplával az Ajax híveket szomorította. Guidetti mégcsak 19…..
Női foci egy kis szünet 2010.10.15 09:48:00
Azt hiszem, hogy mostmár kijelenthető az a sajnálatos tény, hogy a csapat feloszlott. Ugyan a bajnokságba beneveztünk, de vissza kellett lépnünk, sok apró egyéni és nagyobb közössiégi okok miatt. Így jelenleg nincs maglódi női csapat, de én szívből remélem, hogy nem lesz ez…..
A 20 éves tehetség a Barcelona B játékosa, de Guardiola 2011. novemberében elérkezettnek látta az időt, hogy az ifjú titán a felnőtt csapatban is bemutatkozzon. Erre egy idegenbeli spanyol kupameccs volt a legalkalmasabb. Az ellenfél a harmadosztályú L'Hospitalet volt. Tello…..
Futballsznob Ronaldo a Szuperhős! 2011.09.21 08:37:00
  "Foi neste instante que o Fenômeno entrou em cena." Kedvenc Ronaldónk, a dagi, tegnap igaz hőstettel került a brazil lapok címlapjára. Életet mentett! Hogy még különlegesebb legyen a történet, egy túlbuzgó fotóst menekített meg a felettébb csúnya végtől.…..
  Futballista Rooney néven van nem egy, sem kettő, vagy három, de négy. John, Mark, Adam és Wayne. Két testvérpár, de melyik kivel rokon? Párosítsd a képüket a következő lapon.                  ..
Bayern München-Inter 2-3 G.: Gomez (21.), Müller (31.) ill. Eto'o (4.), Sneijder (63.), Pandev (88.) Bayern München: Kraft; Breno (Kroos), Gustavo, Van Buyten (25' st Badstuber), Lahm; Schweinsteiger, Pranjic; Ribery, Muller, Robben (Altintop); Gomez Inter: Julio Cesar; Maicon, Lucio,…..
A Magyar Televízió idén ismét indul az Eurovíziós Dalfesztiválon. Tudjátok, ez az a verseny, ahol az előadott dalnál sokkal fontosabb tud lenni, hogy az előadó országa milyen népszerű a többi ország körében, és mivel minket nem vesz körbe rokon népek hada, és a…..
A franciák sosem hazudtolják meg magukat. Figyelembe véve, hogy az első, magát anarchistának valló ember a bolygón egy bizonyos Pierre-Joseph Proudhon volt, meg sem lepődünk azon milyen hullámvasúton hánykolódik a francia sport, kezdve az atlétikai válogatott brillírozástól a…..
pifti412 2010.08.06 12:10:08
@OJ: Hát, az előttem szólóval nem értek egyet, a futballisták közül mindenki kurvázik, ez így van itthon, így van külföldön is, bármelyik országot nézzük is, ha te rajtad is csüngenének fürtökben a nők, te sem tudnál nemet mondani - itt is ez történt. Annyira nem volt rossz a franciák VB szereplése, egyszerűen nehéz csoportba kerültek, én mondjuk eleve Mexikó Uruguayt vártam továbbjutónak, egyiknek U17-es világbajnok csapata van ahonnan igazából négy év múlva fog sok játékos bekerülni a felnőttek közé és fontos szerepet játszani, a másiknak meg három igen jó csatára, a franciáknál meg ugye kihúnyt a nagy generáció. De attól, hogy a mostaniak kicsit gyengébbek, mint a régiek, még nem kell utálni őket.
pifti412 2010.08.06 12:11:05
@OJ: Hát, az előttem szólóval nem értek egyet, a futballisták közül mindenki kurvázik, ez így van itthon, így van külföldön is, bármelyik országot nézzük is, ha te rajtad is csüngenének fürtökben a nők, te sem tudnál nemet mondani - itt is ez történt. Annyira nem volt rossz a franciák VB szereplése, egyszerűen nehéz csoportba kerültek, én mondjuk eleve Mexikó Uruguayt vártam továbbjutónak, egyiknek U17-es világbajnok csapata van ahonnan igazából négy év múlva fog sok játékos bekerülni a felnőttek közé és fontos szerepet játszani, a másiknak meg három igen jó csatára, a franciáknál meg ugye kihúnyt a nagy generáció. De attól, hogy a mostaniak kicsit gyengébbek, mint a régiek, még nem kell utálni őket.
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
Példamutató gyorsasággal reagáltak az FA illetékesei az angol válogatott vébé-kudarcára egy új PL-szabályozással. Ez így, ebben a formában csak azért nem igaz, mert a rendelkezést már tavaly szeptemberben meghozták az illetékesek, a klubok többségének egyetértése mellett. A…..
Allez la France! Notre pute 2010.07.22 13:36:00
Rövid videó a kishölgyről, aki még igen fiatalkorú volt az aktusok idején, 2008-ban, de ezt a kétgyermekes családapa, Franck Ribéry és Karim Benzema nem sejtette, ezért most az előzetes letartóztatás után szabadlábon védekezhetnek, de akár 45 ezer eurós bírságra és három év…..
Nem kevesen - teljes joggal - úgy utalnak a népi Koreára, mint a béke bástyájára. Nem is lehetne ez másként, mert állampolgárai a békeszerető emberek példaképei, az állam maga pedig az emberközpontú szocializmus legmagasabb csúcsát érte el. Minden az emberek érdekeit…..
No, már megint van egy új szövetségi kapitánya a magyar labdarúgó válogatottnak, aki ráadásul még földim is, mindketten pomáziak vagyunk, így viszonylag nehéz objektív véleményt formálni róla, tekintettel a politikai háttéralkukra.Orbán Viktor a kenyeret és cirkuszt a népnek…..
No, annyira kiesett a csapat, hogy azóta csak fél merőkanál erőspistát tudok a levesembe tenni, sírok a barátok közt szerelmi szálainak nézése közben, csak 120 kilóval tudok fekvenyomni a teremben és már nem gázsprét használok a retyóban illatosítóként, hanem ibolyaillatú…..
pifti412 2010.07.29 19:06:03
Hatalmas meglepetésre Halmosi Péter csapata a Hull City idegenben legyőzte az Arsenalt a Premier League 6. fordulójában. A vendégek utoljára 93(!) évvel ezelőtt, 1915-ben tudták legyőzni az Ágyúsokat. A találkozón Halmosi Péter nem lépett pályára. A nap…..
pifti412 2010.07.28 21:20:50
Engerland Cantona is beleszól 2010.07.16 18:30:00
Eric Cantona szerint az angol válogatott érdekében a Premier League-ben korlátozni kellene az idegenlégiósok számát. A United legendája még a világbajnokság előtt kijelentette: "Félig marseille-inek, félig angolnak érzem magam." Az elmaradt angol siker után most a VB…..
A múlt héten örömmel konstatáltam, hogy ahogyan azt a Wilco van Buuren menesztése előtt is megjósoltam, úgy Erwin Koeman is távozott a Magyar Labdarúgó Szövetségből, valamint a szövetségi kapitányi posztról. Szokás szerint hatalmas várakozás és bizakodás előzi meg az…..
oldalvonal Abede a legendás center 2009.11.12 10:00:00
 Az öreg H.Kovács szomorúan ballagott, gyűrött zöld zakója alól ki-ki villant a fehér atlétatrikó. Sóhajtva ment el a plázák és toronyépületek árnyékában,majd megállt egy kínai ruhabolt előtt.- Keres valamit ? – szólította meg egy segítőkész járókelő.-…..
pifti412 2010.07.24 16:14:50