Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petyaxd

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok :)Remélem számotokra is kellemesen telik a nyári szünet :) Mi újság van veletek? Mit csináltok a nyáron? Voltatok valamerre kirándulni?Én egyelőre csak Budapesten jártam, a szünet eddigi részét otthon töltöttem :) Nálam egyébként minden a legnagyobb rendben van, sőt…..
Petyaxd 2011.07.13 11:21:42
@Othala: A Shivering Isles a telepítés után 24 órával kezdődik játék idő szerint. Ha vársz 24 órát, akkor megjelenik egy küldetés, aminek "A strange door in Niben Bay" a neve, valamint a térképeden megjelenik egy hely Niben Bay közepén. Amúgy szerintem a legjobb kiegészítő, van benne egy új világ, a történetről meg nem is beszélek, mert az leírhatatlanul jó :D A Knights of the Nine kiegészítő is szintén valamikor 24 óra elteltével kezdődik. Érdemes ilyenkor emberekkel beszélgetni, mert onnan tudod hogy elkezdődött, hogy megjelenik a párbeszédben az "Anvil Chapel Attack". De úgy is elkezdheted, hogy megkeresed Anvilban a prófétát, aki a kápolna környékén szokott beszédet tartani.
... hanem egy bátor mágus :D Nemrég egy igazi WFT jelenettel találkoztam az Oblivionban :D Éppen a mágusok céhének egyik küldetését teljesítettem, amikor az egyik Battlemage túlságosan felbátorodott. Részleteket hamarosan egy videóban osztok meg (merthogy felvettem a WTF jelenetet…..
Petyaxd 2011.06.09 14:21:39
@Mr.Xeno: A 100% alap védelem tűz ellen nem véd meg, az csak a tűztől véd maximálisan. Ha pedig a Dark Brotherhood által lettél vámpír, akkor lehet akármennyi védelmed betegség ellen, akkor is megkapod, mert az egésznek a lényege az, hogy vámpír legyél : )
Petyaxd 2011.06.10 21:45:57
@Mr.Xeno: A méreg elleni védelem az csak mérgek ellen véd : )
Bohócok. Mindenki ismeri őket: kifestett arc, tarka ruha, piros (krumpli-)orr és keménykalap. Egy cirkuszt egyszerűen nem lehet nélkülük elképzelni, ők a legmeghatározóbb alakjai. De kik is ők valójában? Vajon miért olyan gyanús nekünk az állandó jó kedvük és töretlen…..
Mivel a blog leírásából is jól tükröződik, hogy itt az elsődleges feladatunk a kevésbé ismert horror-filmek bemutatása, ezért íme egy csokor azokból, amiket én személy szerint várok. Éppen ezért a "legalját" nem teszem közzé. Vagy mégis? 1. Vanishing on 7th…..
Legfőképpen nem szeret szavazni, de ez már sajnos nem újdonság. Azért  köszönöm mindenkinek, aki az egy hétig tartó, egyáltalán nem reprezentatív közvélemény kutatásomban részt vett!Összesen 602 szavazat érkezett, ami elsőre elég soknak tűnik, de jelen esetben 3-al kell…..
Ezzel a bejegyzéssel már vagy kb. másfél éve tartozok. Restellem, de nem is nagyon hiányolta a nagy közönség:) Az első rész itt. Mivel ezek klasszikusok, és a többség úgyis látta és/vagy olvasta őket, ezért nyugodt szívvel fogok spoilerezni, előre is bocsánat. Cujo…..
HÍREKÉRT TEKERJ LEJEBB! A folytatás itt van! így részeket fogok mindig kiadni, ez nekem jobban fekszik, mintha egy sorozat lenne. Zevir az epilógus, a bezetés, a Sorozat címe pedig "Ahadis, és a Testvériség harca" Direkt a legizgalmasabb résznél szakítottam meg :D…..
Petyaxd 2010.08.03 15:34:43
Petyaxd 2010.08.03 15:36:34
Huhh, annyi mindent akarok nektek mondani, hogy hirtelen azt sem tudom, hol kezdjem O_o Megpróbálom pontokba foglalni a gondolataimat, bár van olyan érzésem, hogy ez egy hosszú bejegyzés lesz. Kezdem először a hírekkel, fontosabb tudnivalókkal: 1. RPCJr Oscar: Nemtudom, hogy Senshi…..