Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emri

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagycsaládos anyuka sajátos nyomozói módszerről számolt be a Zugügyvédnek. Fenyegetőző rendőrök, szülő nélkül megtartott házkutatás, halálra rémisztett gyerekek. Mindez egy talált mobiltelefon miatt  Kedves Zugügyvéd! A következő tanulságos…..
emri 2006.08.16 14:10:40
"Ha találtok egy pénztárcát az úton, vagy netán egy húszezrest sodor a szél azzal is berohantok a rendőrségre??? Sajnos azt kell mondjam hogy becsület ide vagy oda, én tuti megtartanám a lóvét, és bár konkrétan szegénynek nem érzem magam, de a jólét sem vet fel, vagy ide csak újjgazdagok írogatnak?"

Nem tudok napirendre térni efellett a felfogás felett!!! IGEN Still és VISSZAADNÁNK (pl én és nagyon sok ember) a pénztárcát, a pénzt a mobilt. Én szemly szerint már adtam vissza otthagyott pénztárcát a tárcában talált haver mobilszéma alapjén elérve az illetőt, zsebből kiesett ötezrest félóra mulva kétségbeesetten visszaszaladó általam nem is ismert focista srácnak, mobiltelefont, arról ne is beszéljünk hogy két éve Nyíregyházán egy SZEGÉNY háromgyerekes család egy kétmilliós borítlékot juttatott vissza a jogos gazdájához. EZ A TERMÉSZETES!!! bármennyire is próbálják sokan sugallni akik becstelenek hogy biztos mindeki más is az, hát NEM. És biztosíthatlak, hogy pont a szegények tulnyomó többsége az, aki gondolkodás nélkól visszaadja a mobilt (nekem egyszer egy minimálbérből élő vasutas juttatta vissza, pedig akkor 20ezres menú teló volt) és az újgazdagok teszik zsebre, és még hülyének is nézik aki nem lop hozzájuk hasonlóan.

Végül félreértések elkerülése végett nem ítellek el és nem nézlek le, hogy te nem teszel hozzám hasonlóan, mert ehhez nincs jogom és különben is a te lelkiismereted dolga ez. AZ húz fel, hogy azt hiszed és azt terjesztik soka, hogy ez atermészetes. Hár nem, és soha nem lesz az, a csendes többség mindig becsületes marad!!! (egyébként pént is adtak nekem vissza nem is egyszer, nem csalóddtam az emberekben...)