Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ngygabr

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nálunk is ismert, bár boltot még egy jó ideig biztosan nem nyitó, GAP ruházati áruházlánc néhány hónappal ezelőtt nagy elhatározásra szánta el magát. A 20 éve változatlan és közkedvelt logójukat szerették volna megújítani, egy kicsit modernizálni, amire annak rendje s…..
ngygabr 2010.10.12 16:16:24
@reklámbuzi: Editor’s note – In answer to some of the questions in the comments: This contest is not for Gap. We are not affiliated with Gap. Gap has nothing to do with this contest.

ezt az új logó után írta ki az iso50, arra reagál, csak gyorsabbak voltak mint a gap. továbbra is úgy tűnik nekem, hogy az első kör nem pályázat volt, hanem klasszik brief az ügynökségnek.
A Saatchi & Saatchi New York (Jedlicska Marci aktuális munkahelye) által készített szpot úgy érvel a házasság mellett, hogy tulajdonképpen ellene érvel. A homoszexuálisok szeretnének házasodni? Nosza, nem is szívathatjuk meg őket jobban, minthogy engedélyezzük nekik. Mindezt a…..
A minap éppen Woody Allen-t néztem, és ez eszembe juttatta, hogy nemrég olvastam tőle egy interjút, amelyben hozta a szokásos neurotikus formáját, kifejtve, hogy szerinte az élet egy értelmetlen és brutális élmény, és ennek kapcsán említette meg az alábbiakat is: Egyszer…..
ngygabr 2010.05.23 11:49:13
@blogíró: épp ellenkezőleg, azt akarom mondani, hogy hívő embernek lenni nem csupán ennyi áldozatot jelent a nem hívő élethez képest, hogy templomba kell menni meg imádkozni kell. lehet az embernek attól is jobb élete, hogy nem kellett aggódnia sosem a házzasság előtti szex miatt (vagy nem kellett tartózkodnia tőle), nem kellett a pokoltól félnie, nem kellett megküzdenie azzal hogy a gyerekének azt tanítják az iskolában hogy a majmoktól származunk. szándékosan sarkítok kicsit de szerintem az eredeti érvelés pont ennyire aránytalan.
Ha van igazán környezetszennyező módja az utazásnak, akkor az bizony a légi közlekedés. Miközben utasszámban az összes közlekedésnek csupán 1%-át teszi ki, addig az összes közlekedésre fordított üzemanyag 10-15%-át használja fel.…..
ngygabr 2010.05.19 16:33:06
@Androidus: de megint csak fogyasztásról van szó, ami természetesen egy tényező, én csak azt mondom hogy az üzemanyag felhasználásának hatékonyságáról és emisszióról nem beszélni egy ilyen kijelentés mellett, hogy a repülés a legszennyezőbb, felületesség, komolytalanság.

nézzük meg ezt:
en.wikipedia.org/wiki/Fuel_efficiency_in_transportation
itt azt látom hogy hatékonyságban a légiközlekedés nincs rossz helyen, autóval kb egy szinten van

vagy ezt:
www.epa.gov/otaq/climate/420r06003.pdf
Figure 2-2. 2003 Transportation Greenhouse Gas Emissions, by Source
passanger cars: 35%, aircraft: 9%

és ez mondjuk 10 perc guglizás eredménye, ami szerintem ahhoz minimum elég, hogy felmerüljön az igény hogy kicsit cizelláltabban fogalmazzunk, mint hogy a repülés a legszennyezőbb

a fenti adatok egyébként innen származnak: www.lelegzet.hu/archivum/2003/12/2879.hpp