Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verbéna

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
az élet Montyval =) hazaengedték 2010.07.22 02:43:00
Délután kettőre mehettem érte, reggel pisilt vért, így teljesen biztosak lettek abban, hogy a hólyag nem reped szét, és életben marad. Megröntgenezték, és kiderült, hogy eltört a medencéje a csípő izület mellett, és az összes bordája elrepedt, de szerencsére egyik sem tört…..
Today is the day! Jelent meg ma reggel blogunk fejlécében. :)És az volt, egy szuper jó kis nap! Végül 20 kutyával és a bátor gazdikkal vágtunk neki a Pilisi erdőnek. :)Támogatóink:  Állatijó webáruházTrovet Hungary Kft.Blöki és Cicus állateledel Résztvevők:…..
Szombat: Eljött a nagy nap! :) Ma megtartottuk a II. Russell Terrier túrát. A célirány a Börzsöny volt, azon belül is Kisinóc. Onnan felsétáltunk a Tányér-rétre, majd rövid pihenő után visszagyalogoltunk. Levezetésnek pedig tartottunk egy rövidke, rögtönzött vetélkedőt a…..
Vasárnap: Mint ahogy azt terveztük, ma a pihenésé volt a főszerep. A reggeli szokásos etetés, takarítás, reggelizés... után, visszafeküdtünk aludni. Mindannyian. :) Nem is tudom meddig aludtunk, talán 10 után ébredhettünk. Beszéltem Anyukámmal, aki tájékoztatott, hogy…..
verbéna 2010.06.04 14:45:14
Csütörtök: Nagyon egyhangúak mostanában a napjaim. Peti elmegy reggel dolgozni, Én itthon maradok a manókkal és pihenünk. :) És pihenünk, és fekszünk és kertben sétálunk, majd megint pihenünk... Fura ez Nekem, már alig bírom. :D Ma végre nem esett az eső! Kutyókák is…..
A Nagy család élete Bent 2010.05.16 21:43:00
Vasárnap: Nem nagyon lehet szavakkal leírni azt, ami kint van. Konkrétan tombol az időjárás. Tegnap dél óta egyfolytában esik, amihez ma orkán erejű szél is társult, nem beszélve a 9 fokra lehűlt levegőről. :( Eszméletlen, hogy május közepén úgy érzem magam, mintha késő…..