Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsiga

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értjük, hogy a popzene kivet magából egy 48 évest, de attól még a zömében 35 fölötti rajongó megnézte volna, ahogy George Michael, a nyolcvanas évek nagy popikonja előad pár popszámot. De kivártuk türelmesen, hogy sok ballada és egyéb feldolgozás után végül megugráltassa a…..
Dzsiga 2011.09.20 12:15:03
Dzsiga 2011.09.20 12:34:05
@Vad.Korte: Ha Stingnek kedve támadna karácsonyi koncertet adni és elővenné a saját bevallása szerint is mélyen depis karácsonyi albumát, akkor nem hiszem, hogy nagy lenne a pörgés. Témaválasztás kérdése az egész és azt hiszem, hogy vannak olyan előadók, akik megtehetik - mert már letettek ezt-azt az asztalra és anyagilag sem szorulnak rá -, hogy saját kedvük szerint alakítják a setlistet (Sting is megtehetné). Az egyszerű halandó pedig választhat: elmegy vagy nem. Előtte érdemes korábbi, de azonos témájú koncertek repertoárja után érdeklődni.
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..