Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipcsirip

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Checkpoint Charlie Gyömbér tea 2010.06.01 20:59:00
Nem tudom kinek mi a tea, nekem a fekete, meg a zöld, de az egyszerűség kedvéért hívjuk ezt a folyadékot is így. Én úgy csinálom, hogy meghámozok és fölszeletelek nagyon vékonyan egy darab gyömbért, leforrázom egy liter vízzel és egy napig állni hagyom. Ázsiában instant…..
csipcsirip 2010.06.07 21:52:57
@turorudi: meg jobban is hangzik. Megyek, iszok egy kis gyomberazatot!
Pergő Képek buzasblog 3. 2010.06.02 14:10:00
2010-05-24 hétfő Ma terv szerint nem fogok csinálni semmit. Én szóltam… Na tessék, most megbántottam a gépemet, mivel leírtam, hogy ma nem fogok rajta dolgozni. Válaszként elsötétült és nem volt hajlandó többé életjelet mutatni. Elhívtam drága barátomat és…..
Ezúttal vendégposzttal jelentkezünk. A híres tokiói Waseda egyetem tanára, Ferber Katalin gazdaságtörténész elemzi a válságot alábbi esszéjében. „ Ha száz dollárral tartozol egy banknak, az a te gondod. Ha százmillióval, az a bank gondja.” (Paul Getty)   Mint a…..
szerződő fél, biztosított, kedvezményezett, kitüntetett, alulírott, befizető, ügyfél, támogatott, gondviselő, ügyvezető, kérelmező, tanuló, meghatalmazott, meghatalmazó, tanú, ügyintéző, bonyolító, jogtulajdonos, képviselő, alperes, felperes, munkavállaló, engedményező,…..
Checkpoint Charlie Lopják a közt 2009.11.24 11:46:00
A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést…..
csipcsirip 2009.11.24 19:43:12
@scsaba1:
ja, szerintem is hajlamos a nyafogásra
csipcsirip 2009.12.02 18:14:23
@Szende Szandi(nista): kicsit félreérthető, ahogy említed jómagad, a filmben Eizenstein óta tudjuk, hogy a montázs lényege, hogy az előző kép értelmezi az utána következőt, tehát azzal, hogy a szar ember után írtad, hogy te is magyar vagy, félreérthető, de egyben cuki is...
Mióta gyűjtöm a fotós könyveket jóban vagyunk. Nem csak a hosszúcombú női aktjait szeretem, hanem a portréit is. Meg a tájképeit, furcsa, a modorosságot súroló beállításait, a finom gonoszságát, a nagyvilági allűrjeit. Először Párizsban láttam a SUMO néven elhíresült…..
A Prix Europa az egyik legnevesebb televíziós fesztivál Európában. Az akkori, még kettéosztott kontinens nyugati blokkjának Európa Tanácsa kezdeményezte létrejöttét, s az első kiadása 1987-ben valósult meg. Ez a fesztivál jelentősen eltér a mainstreamtől: nincs rongyrázás,…..
Checkpoint Charlie Dhal 2009.09.14 11:16:00
Indiai alapkaja. Főzelék szerű valami, amit lehet hosszabb vagy rövidebb lére ereszteni. Köretnek is jó, bár én többnyire főételnek eszem. Nem túl macerás elkészíteni, laktató, ízletes, vega, így fogyókúrához is optimális.40 dkg vörös lencsét megmosok, aztán annyi vízzel…..
Tanácstalan vagyok, mit kell mondani az állami cégvezetők nyilvánosságra hozott fizetési listájára. Biztos vagyok abban, hogy mindenki sejtette, kb. milyen számokat olvashatunk majd, de abban is biztos vagyok, hogy ép észű tanulságot ebből levonni nem tudunk. Tulajdonképpen ezek a…..
Az írók Boltja a legjobb könyvesbolt Magyarországon. A hely szelleme, hozzáértés, a közönség, kis retró feeling, szóval minden csillagos ötös. Külön említendő a kiváló fotós könyvek garmada. Ide került a New York, New York című kiállítás anyaga. A bolt a felújítás…..
Igazabol Che nevezte el oket a kicsikeimnek. Chenek tobbszor megengedtem mar hogy idelatogasson. Kb.tizennegyszer. Egy nap meg a kezdetek kezdeten megesett velunk egy teljesen alapjelenet.   Alapjelenet: Che: Can I have a pineapple juice – Z.te mit kersz? - and a mango lassi, pls.…..
  A szerkesztők felkértek néhány jeles szerzőt, hogy írjon egy szöveget a filmtörténet számára legerotikusabb jelenetéről. Ez persze súlyosan felveti a kérdést, hogy mi az erotikus? Vagy mihez képest? Mi a pornográf, mi az, amit elbír a filmvászon, a művészet keretein…..