Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gulc

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
IDDQD A nap videója 2012.06.06 09:55:07
Agni's Philosophy, nem egy játék, hanem a következő generációs Final Fantasy grafikai motor techdemója, simán az E3 eddigi legnagyobb villanásainak egyike. Úgy öt másodpercenként kéne bevillantani a "realtime, nem render!" feliratot rajta a teljes hatás kedvéért.   ..
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
IDDQD Hasselhoff wins... AGAIN 2011.11.17 13:11:40
Én ugyan a magam részéről teljesen elfogadhatónak tartanám azt az utópiát, ahol univerzum egyik legviccesebb embere, az öreg David Hasselhoff a játékipar általános reklámarca, és groteszk humorforrása, de attól tartok, a társadalom még nem érett meg erre. A kiadók mindenesetre…..
IDDQD Velünk ünnepelnek 2011.11.03 13:48:00
Október általában jól ellátott hónap, mármint ha a játékmegjelenéseket nézzük, így nem is akkora botorság összeszedni pár olyan címet, aminek betöltésével méltó módon ünnepelhetjük a blog második szülinapját. Sokkal könnyebb dolgom lenne, ha maradunk annál, hogy…..
IDDQD Nincs menekvés 2011.08.24 08:50:08
Dan Trachtenberg reklámfilmrendező rövidfilmje Danielle Rayne főszereplésével. Nem tudom, ki hogy van vele, én határozottan el tudnék viselni egy Portal/Half-Life világában játszódó filmet vagy tévésorozatot. Talán inkább utóbbit. Az se baj, ha nem olyan nyomasztó a hangulata,…..