Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Realista_Sanyi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Barca-Real tömegbunyóba beszállt a portugál edző is, aki „gyönyörűen” a saját képére formálta csapatát. Videó!  Hajtás után a meccs jelenetei! A spanyol Szuperkupa-döntő…..
Pippa Middleton hátsója jött, látott és győzött. Több mint egy hónapja tart a diadalmenete, és ha elég ügyesen játssza ki a lapjait, tíz év múlva ugyanúgy dekádot ünnepelhet, mint Paris Hilton a szexvideójáét a napokban (CNN talkshow keretében, eskü. Mrs Hilton külön…..
Ma jelent meg a második Killakikitt-lemez Legenda címmel. A Lángoló Gitárok most bemutat két dalt a szókimondó hiphop-csapat új albumáról, plusz egy miniinterjút is berakunk a számok közé. Lemezbemutató június 4., U26, Budapest. Vigyázat, káromkodnak benne! Jó ideig az Akkezdet…..
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
Katalóniában évtizedek óta szokás azon morogni, hogy a madridi kormány lenyúlja a gazdag katalánok befizetett adóját, aztán ahelyett, hogy Barcelona környékét fejlesztené, iskolákat épít valami andalúziai putriban. Sajnos ez ma már a foci világában is igaz. Viszonylag…..
Úgy látszik nem csak a Margitszigetre rendelt rendőrök akciója volt a füvesek basztatása, hanem központilag szervezett jelenségről van szó. A jó érzéssel a Kenderpiknikkel egy napra szervezett fóti ska+reggae partit ha lehet, még jobban szétkúrták a zsaruk. JahNkie…..
Realista_Sanyi 2010.05.11 16:08:49
kender.blog.hu/2010/05/11/foton_is_szetvertek_egy_bulit_a_rendorok#comments azért ez a kemény, azzal példáloztok, hogy az alkohol szarabb :)))

Csak ismételni tudom, szánalmasak vagytok...
valójában magatokat akarjátok becsapni,
"nem olyan gáz hogy drogos vagyok, ha innék rosszab lenne"
:))
Realista_Sanyi 2010.05.11 15:56:19
@Spanish Vax: de magyarorszgáon lehet, olvasd el mielőtt bele kötsz a kommentembe, bár gondolom most is be vagy szívva? agyad meg már a nullát veri
Realista_Sanyi 2010.05.11 16:03:08
@Bobby Newmark: Látom mindenkinek van faja képzelet 'flash' neve :)
ismeritek azt a viccet amikor jamaikában elfogy a fű?? és magához térnek a raszta fekák, fujj mi ez a szar zene :):)
legalább annyira vagytok szánalmasak mint akik néger reppernek képzelik magukat :)