Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidmár Tóni

42 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztrál szövetségi kapitány. Lehet.A világbajnokságon három meccsből hármat vesztő kameruni válogatottat vezető francia Paul Le Guent tartja legesélyesebbnek az ausztrál válogatott kispadjára a Sportsbet.com.au – írja a szövetség honlapja. Pim Verbeek holland szakvezető…..
Az első negyedóra alapján látszik, hogy a szerbek főleg a széleket, elsősorban is a jobboldalon játszó Krasznicsot próbálják megjátszani. Ez nem rossz elképzelése, az viszont igen, hogy a szélről belöbböljék vagy íveljék a labdákat. Az ausztrál foci ugyanis az angol…..
Tudjuk, ezerszer elmondták, leírták már: Ausztrália még sosem nyert világbajnokságon európai csapat ellen. (Bár négy éve a horvátok elleni 2-2 győzelemmel felérő döntetlen volt.)  Nosza, írjuk együtt az ausztrál történelmet!Ausztrália-Szerbia 0-0. Egyelőre.Az…..
Ausztrália világbajnokságon – sőt, ha jól tudom, általában a FIFA égisze alatt szervezett tornákon – még soha nem vert meg európai csapatot. No, most meg kell szakítani ezt a rossz sorozatot – ekkor ugyanis még van esélyünk a továbbjutásra, egyébként semmi.…..
Első látásra aggasztó a helyzet, olyan aggasztó, mint egy kacsacsőrű emlősé a nagy belső-ausztráliai sivatagban. Utolsók vagyunk, egyetlen árva pontot szereztünk, mindkét meccsünkön már a szünet előtt begyűjtöttünk egy piros lapot. És most azokkal a szerbekkel játszunk, akik…..
No, tíz emberrel is szereztünk egy pontot. Ha az utolsó körben megverjük Szerbiát, ott vagyunk a nyolcaddöntőben. Igaz, nemigen érdemeljük meg, de a tíz ellen győzni képtelen Ghána sem (akik szintén továbbmehetnek, ha legyőzik a németeket).Szóval rettegj, Szerbia, hiába vagytok…..
Akik ekkora helyzetet kihagynak, mint most talán Wilkshire és Kennedy, azoknak semmi helyük itt, de komolyan. A szállodából menjünk egyenest a reptérre, és talán még spórolunk valamit az államkasszának, ha pár nappal rövidebb ideig maradunk...
Sok a szabálytalanság, sok a bénázás, és eléggé reménytelen a támadójátékunk. Ez volt négy éve Japán ellen is, aztán a végén, ollé, öt (+3) perc alatt vágtunk hármat. De mondjuk Ghána nem Japán. És akkor nem is voltunk emberhátrányban...
Persze 1930-ig visszamenőleg nem tudtam végignézni az összes vébémeccset, de amennyire látom, sikerült történelmet írnunk: egyelőre nem találtam olyan csapatot, amely első két világbajnoki csoportmeccsén egyaránt kapott volna piros lapot...
Ilyen védelmet, de tényleg: két emberen átmegy a ghánai, aztán meg a gólvonalon kezezünk (még ha egyébként ennél jobban nemigen szoríthatta volna le a kezét Kewell). Esetleg még le kellett volna fejelni Rossettit, mondjuk meg is érdemelte volna.Jó lenne, ha egyszer lenne egy…..
Hát ezt mondtuk, hát ezt mondtuk, hát ezt mondtuk! Szabadrúgás messziről, erősen, ahogy kell. A kapus bénázik, ahogy kell, a csatár ott van, ahogy. Bresciano jól lőtt, Holman jól érkezett.Mostantól okosan védekezni, és jól ívelgetni, vagy bölcsen kontrázni kell, aztán meg is…..
Még.Az első percekben viszont egyértelműen mi vagyunk a jobbak, sajnos a németek ellen is így kezdtünk.Még nem telt el tíz perc, de az látszik, hogy a ghánai védelem tényleg eléggé instabil...
Miután a szerbek tegnap meglepték a németeket – a szerencse és az idióta spanyol bírós hathatós támogatásával –, még az első meccsen 4-0-ra legyalult csapatunk is könnyen visszajöhet a versenybe. Bár talán jobb lett volna, ha a szerbek kikapnak, mert akkor ők biztos…..
Vasárnap este a német válogatott nagyon legyőzte Ausztráliát, nincs mit szépíteni ezen. A játékunk ötlettelen volt, mint Kylie Minogue számai, de legalább olyan erőszakos, mint Mel Gibson életműve, szóval rosszabb volt ez az este, mint a McLeod lányai, pedig annál rosszabbat…..
A hétvégén kétszer is leégtem a strandon, de ez semmi ahhoz képest, ahogy Cahillék jártak a németek ellen. Vagyis Cahill már nem is, őt 56 perc után kiállították, látszólag joggal, elég keményen beleszállt Podolskiba, de ha ez a kis szláv teuton tudná, Cahill szamoa ősei…..
Lelkesítő videó, drága ozziek! ..
hogy Verebes mágust vagy Csank Jánost idézzem, de azért ez elég nyilvánvaló tizenegyes volt.A németek egyébként is jobbak nálunk, ez rendben. De ehhez miért kell még segítséget is adni nekik?..
- írja az ausztrál csapatról a Sport Géza.Gézának szóltak vajon, hogy ezt Verbeeknek is elmondhatná?..
Podolski után a másik lengyel német gólzsák, Miroslav Klose is bevágta.Hevesi Tamás, az már biztos, mellélőtt.És valószínűleg Pim Verbeek is, legalábbis a védelmünkben. Ilyen lestaktika mellett még Torghelle Sanyi is tudna gólt lőni...
A német gólt Podolski szerezte (az ausztrál Schwarzer csak beleütni tudott a lövésbe).A német sárgát Özil kapta.Khedira, mi van veled?..
Támadunk, kihagyuk egy helyzetet. Szögletet rúgunk, kihagyunk még egyet. Jól, összeszedetten, szépen, okosan játszunk.Aztán a németek egyszer elvánszorognak a kapunkhoz.1-0...
Még, tegyük hozzá gyorsan. A meccs bő félperce kezdődött, de eddig még nem láttuk az ausztrál tizenhatost, viszont már volt egy akciónk, még ha a végén lövés helyett csak egy védőn felpörgő labdát is kellett megfognia a német kapusnak. Majd a harmadik percben egy újabb, a…..
Hevesi Tamást zenészként ismerte meg az ország valamikor a nyolcvanas években, tudják, Jeremy, Csíkos napernyő, slágerek a Névtelen Nulla zenekar élén. Aztán hat és fél évre eltűnt Magyarországról, no nem egyszerre, hanem szakaszosan ennyit töltött Ausztráliában, ahogyan…..
Fiának súlyos betegsége miatt nem tér vissza a világbajnokságra készülő ausztrál labdarúgó-válogatott dél-afrikai edzőtáborába a kapus Brad Jones – adta hírül az MTI. A Middlesbrough játékosa szombaton utazott el Franciaországba a családjához. Fia, a négyéves Luca…..
Kedveskedtünk már a férfiaknak elbűvülő pucér labdabűvülő lányainkkal, teszteltük ízlésüket szexisnek mondott szurkolóinkkal, valamint az ausztrálosított Kocsis Orsi kebleivel. Nos, itt az idő, hogy a nőkre is gondoljunk.Tim Cahill az ausztrál válogatott egyik legjobb…..