Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semoke

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csonka Gábor 127 országban utazott eddig, ahol az első években napi 2.5 dollárt, az utolsó években 4-5 dollárt költött a területtől függetlenül, akár Ázsiában, Amerikában vagy Európában járt stoppal. CouchSurfingon keresztül szállt meg, ha az nem volt, akkor…..
semoke 2012.10.12 12:33:39
@légügyi megfigyelő: Ebből nem lehet kiöregedni, legutóbb egy hatvanévessel utaztam - ha nem hiszed, kezd hostként, s várd meg az első érett vendégeidet :)
Peking felett az ég Az első nap 2012.09.09 05:04:02
Az éjszaka után, csak a reggel volt rosszabb. Alig aludtam. Hiába próbáltam, hiába gondoltam, hogy több mint 48 óra nem alvás elég kéne hogy legyen, ahhoz, hogy álomba zuhanjak, mégsem aludtam szinte semmit. Reggel találkoztunk Zsuzsival, lementünk reggeliért a kisboltba.…..
semoke 2012.09.11 10:30:14
Ha megunnád ezt a helyet,a Couchsurfingről keresnek gyerekek mellé kisangyalt :)

" Easy work in Beijing/Shanghai/Guangzhou
by Suzie Jones | 3 people posted 5 times

Hello,

My name is Suzie, I worked as an au pair in China for 3 months and really enjoyed it. I've kept in contact with the company and I am now helping them find au pairs. Working as an au pair is a good way to discover a city, plenty of free time to get to know the culture.
The main duty is looking after the kids and teaching them your language an culture. The kids will be in school most of the day so you will have plenty of time to yourself.

Looking for high school graduates between the age of 18 and 29 who are interested in discovering a new culture.

Working as an au pair involves living with a family and exchanging language and culture.
Au pairs are also provided with:
- Airport pick up
- Welcome pack with SIM card and Public transportation Card
- 24 hour support helpline
- Opportunity to travel with host family
- Various cultural activity with other au pairs
- 10 hours intensive Survival Chinese training on Skype before arrival
- Full back up and support from Au Pair Beijing
- 800RMB and flight stipend
- Chinese Language classes
- Insurance

AuPair Beijing is a member of the IAPA (International Au Pair Association) and founding member of CAPA(Chinese Au Pair Association).
Au Pair Beijing visits the homes of the families and inspects the au pair room before placing an au pair in their home. AuPair Beijing follows strict quality standards for both au pairs as well as the host families. They implement extensive follow ups and organize fun events, such as visiting Great wall, au pairs get-togethers, etc.

If you are interested please contact me and I'll send you further information and about the job, the lifestyle and the company. Also if you have further concerns I can tell you about my personal experience as an au pair.

suzie_jones1@hotmail.com "
Leszállva a buszról még egy kicsit gyalogolni kellett, a 30 kilós bőröndöt taszigálva magunk előtt, majd megérkeztünk a világhíres 北京外国大学 (Pekingi Idegennyelvű Egyetem) épülete elé. Ez az egyetem nem külföldiek oktatására van képezve, hanem egyike, a Pekingi Hülye…..
Donnie Darko Blog ...wake up... 2010.10.02 12:19:00
Álljon itt kezdésként a vég, a dead-end. Hátraarc innen már nincs, csak az örök visszatérés fényeskedhet nekünk. Eszkatologikus idők Middlesexben.Vigyázat! Erősen spoiler! ..
semoke 2010.10.02 22:14:32
Novák, az állhatatosVajon van-e állhatatosabb képviselő az Országgyűlésben, mint Novák Előd? Aligha. Következő posztunkban legalábbis igyekszünk ezt bebizonyítani, bár nem szeretnénk elvitatni az akcióban segédkezők érdemeit sem. Végy egy a frakciódból egy levezető…..
semoke 2010.09.21 23:39:14