Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cosmio

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy új gondolat, de ha van arcradír, testradír meg lábradír, miért ne lehetne körömradír is? A körmöknek is jót tesz, ha leszedik az elhalt hámréteget, külösen ha vékonyak, töredezettek.A ricinus olaj nagyon jót tesz a körmöknek, és az oliva olajjal együtt növeli azok…..
Cosmio 2011.01.29 18:40:04
Kedves Ildi és Lukrécia!
Eddig tiszteletben tartottam a "Lukrécia kencéi" blog felségterületét, és nem kommenteltem a hozzászólásokat, mert akárhogyan is nézzük, a legtöbb felhasználó számára én csak egy "kereskedő" vagyok. (Az más kérdés, hogy akik ismernek, azok tudják, hogy ez mennyire nem így van...)
Ez a hozzászólás azonban annyira bánt, hogy ha megengeded, reagálok rá. Éveket töltöttem azzal, hogy az egyes alapanyagokat jól megismerjem és szintén hosszú hónapokat, hogy a legbiztonságosabb beszerzési forrásokat felkutassam. Végeredményként elmondhatom, hogy a webáruházamba csak olyan termék kerül, amelyet teljes szívvel és lelkiismerettel vállalni tudok. Minden termékemről az igazat közlöm és kérésre minőségi bizonyítványokat is küldeni tudok. Nagyon sok munkát fektetek abba, hogy a webáruház egy tartalmas, széles termékválasztékú, de elsősorban MEGBÍZHATÓ beszerzési forrás legyen a házi natúrkozmetikumok kedvelői számára. Számtalanszor találkozom azzal, hogy hozzáértés hiányában minősítenek egy-egy terméket, a shea vaj egyesek szerint pl. csak akkor lehet finomítatlan, ha kőkemény és sötét színű...
Lukrécia, szívből köszönöm, hogy válaszodban kiálltál a termékeim mellett, pedig semmiféle érdekeltség nem fűz hozzám.
Természetesen amennyiben ezt a bejegyzést reklámnak minősíted, nyugodtan töröld, és köszönöm, hogy elolvastad. Üdv, Szentkereszty Kati
Cosmio 2011.01.30 19:29:09
@Lucrezia: Köszönöm a korrekt - és őszinte - hozzáállást. :-)Hogy egy kicsit enyhítsem az - ezek szerint ugyan már elmúlt - csalódottságodat a webáruházzal kapcsolatban: egyrészt nagyon küzdelmes kenyér, nem is gondolná, aki csak álmodozik róla. Másrészt Te is megelőztél ám valamiben, amit én akartam megvalósítani még 2009-ben: egy linkgyűjteményről van szó, amit jó régen elgondoltam, aztán a saját oldalam megvalósítása nem hagyott rá időt... Ilyen az élet. ;-)
Igazad van, a világot nem kell megváltani. Ha valamiben hiszel és szívvel-lélekkel, örömmel csinálsz, előbb-utóbb beérik a gyümölcse. Üdv, Kati
Blog.hu Sablonok Maroon 2009.04.20 16:28:00
Folytatjuk a kívánságok teljesítését, ígérjük a nemrégen beküldötteket is hamarosan sorra vesszük. A Maroon egy letisztult, egyszerű, de színes sablon. Vidám keretet nyújt a bejegyzéseknek. A részleteket pedig továbbra is itt lehet megtekinteni. Letöltés..
Cosmio 2010.05.12 10:12:25
@serab: Sziasztok, ha még zajlik itt az élet. Először is, köszönöm a sablont. Problémám ugyanaz, mint a fentieknek, csésze, ill. go kép sehol. Mindent újra töltöttem, sablon neve mindenhol maroon01. Ötlet? Köszönöm előre is!