Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hablabda

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is tudtuk, hogy a keresztény (vagy ha úgy tetszik: keresztyén) egyházhoz bármikor bizalommal fordulhat az ember fia, ha valami komoly kérdés nyomja a lelkét. "Keresztény vagyok és lenne egy elég kellemetlen kérdésem. Tudni szeretném, hogy Isten szerint rossz dolog-e az…..
Forum Shops Csúnya cipő rovat 2007.08.31 15:45:48
Ez a cipő elnyerte az Év Csúnya cipője díjat. Nem is tudom mire gondolt a tervező, Robert Clergerie, mikor ezt megtervezte, illetve a cipőt a piacra bocsátotta. Már maga az alapcipő is csúnya, a kockás vászon inkább nagymamára emlékeztet, sem mint egy fiatal nő cipőjére. Az pedig,…..
hablabda 2007.09.18 18:33:27
(aug. 20, vízi parádé a Dunán)Tegnap a (nem túl csendes) Római parton sétáltunk.Jetski, motorcsónak, kisebb-nagyobb hajók (majdnempucérnénis is:), Arról most nem sírnék, hogy régen ugye túrakajak, kenu, csónakház...Hanem amikor egyszerre vagy húsz jetski közeledett, felkaptam a…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..