Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hell-Ász

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az index beszámolt róla, hogy több órán át égette a kerozint egy Ryanair-gép ahelyett, hogy menetrend szerint elindult volna Gran Canariára. A tudósítás szerint a gép túlsúlyos volt, és jobb híján a kerozint kezdte el elfüstölni azzal, föl-le gurult a kifutópályán. A gép valamikor negyed egy után…..
Van, amit jobb volna 2019-ben hagyni, mintsem áthozni az új évbe, ilyen például a faragatlan Schmidt Mária és a és a még viccnek is rossz Bayer Zsolt kettőse. Az elmúlt év utolsó napjain sikerült mindenkit, akinek van jövője - beleértve saját gyermekeiket és unokáikat is megsérteni, egyetlen…..
A gyilkos szóvicc után következzenek a gyilkos tények az új, a szegedi vonalra bevezetett menetrendről, amit tovább súlyosbít, hogy az IC+ márkanév alatt az ilyen típusú, a látszatra, a városok elképzelt rangjára és dzsentri önámításra alapuló menetrendet tervezik hamarosan bevezetni valamennyi…..
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
Már a nemzetközi szaksajtó is azon mulat, hogy a nagyságára és olcsóságára oly büszke Ryanair elkezdett szinte minden Wizz-járatnyitásra ugyanazzal az útvonallal reagálni. Kommunikációs szinten továbbra sem vesznek tudomást a kistesóról, de elég nehéz már tagadniuk, hogy erősen szemmel tartják. Mi,…..
A gyűlöletből próbálnak pénzt csinálni...
Hell-Ász 2019.08.06 07:54:50
@Magyarország a Magyarok Országa: Magyarország a hülyék országa.
Korunk egyik sztárlabdarúgója (nem mellesleg ez a bevételein is látszik) egy négy hálószobás nyaralót vett Marbellán. Ráadásul nem messze tőle van háza az UFC sztárjának, Conor McGregornak...
Hell-Ász 2019.08.02 23:23:55
Magyar kreativitás kimaxolása dölux: pár nappal azután, hogy be kellett szüntetnie az utasok szisztematikus lerablását a Wizz Air budapesti földi kiszolgálójának, a Malév GH megtalálta a megoldást a kieső bevételek pótlására: a telefonokra pdf-ben letöltött beszállókártyát nem fogadja el, 30 euróra…..
Van az a helyzet, amikor az embernek valami kisüti az agyát és nem jut eszébe a száz éve használt PIN kód. A Homár is járt már így, de olyankor nem a bank volt a hülye, hanem a Homár. Na de József hiába tudta és tudta és tudta, az OTP újra és újra és újra nem fogadta el a PIN kódját. Az új kártyával…..
Egyértelműen a Wizz Air fő tulajdonosa dobta a legnagyobbat ma a Paris Air Show-n, az Indigo Partners azt jelentette be, hogy négy légitársasága összesen 50 darabot rendel az Airbus 320-as család új, nagy hatótávolságú modelljéből. Ebből 20 jön a Wizzhez, amivel 7-8 órás útvonalakat is repülhet majd…..
Az autoriter rendszerek csak akkor maradhatnak fenn sokáig, ha folyamatosan terjeszkednek valamilyen irányban. A Nemzeti Együttműködés Rendszere eddig a magyar jogállamiság leépítésével, a gazdasági hatalom megszerzésével, a véleményformálás monopóliumának megkaparintásával nőtt túl folyamatosan…..
Hell-Ász 2019.05.25 12:11:05
@MAXVAL bircaman közíró:
Én valamiért, a hazám jobbátételéért szavazok, és nem valami ellen.
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
Hell-Ász 2019.04.18 09:12:09
Nagy lépés a Wizz Air életében, jelentéktelen az utasokéban: Budapesten állt munkába a Wizz Air első újgenerációs A321neo gépe. A 230 szék sem volt kispálya, hogy a túróba tömtek bele újabb kilencet? Arra, hogy üzletileg miért nagyon fontos a neo érkezése a Wizznek, egyszerű a válasz: ezeken a…..
Hell-Ász 2019.03.23 16:36:18
Jött egy bejelentés a Wizz Artől egy új nyaralóútvonalról, csak nyáron és nyilván méregdrágán elvisznek Valenciától egy köpésre, Castellonba. Amúgy Valenciába van egész évben Ryanair, tehát nem egy nagy hír ez. Ami érdekesebb, az egy újabb budapesti útvonal bezárása. Ezt most a Wizz…..
Ez egy kicsit hosszabb bejegyzés, de nagyon tanulságos. Úgy kezdődött, hogy 2017 augusztusában 4 db Wizz-utalványt kaptam ajándékba, egyenként 7250 Ft értékben. Még 2017 őszén egyet beváltottam, gond nélkül. Majd január elején akartam a többit felhasználni, de nem sikerült. Hívtam őket (250…..
Kettő hónapig és tíz napig bírta a Ryanair a nélkül, hogy emelje a csomagdíjakat, igazán szép teljesítmény. Vártuk, hogy ez lesz, de azért ilyen sebességre mi se számítottunk. A Wizzhez képest azért még így is kispályások. Többször foglalkoztunk vele, hogy novembertől a két ultrafapados átállt egy…..
A Gyilkos elmék tizenötödik és egyben befejező évadát jelentették be a sorozat alkotói. Az utolsó évad tíz részből fog állni, vagyis a készítők összesen 324 rész után szállnak majd ki a sztoriból, ami ezzel a tévétörténet egyik leghosszabb sorozatává válik majd. Jeff Davis sorozata az FBI…..
  Egy csatorna átpozícionálása mindig is kockázatos vállalkozás. A néző megszokja, amit kap, hogy az péniszhelikopterező jóember vagy természetfilmdömping, az most mindegy, lehet házalakítós angol reality de videóklip orrba-szájba is, a lényeg az állandóság, az szoktatja a csatornára az embereket,…..
Salvini azt hiszi, hogy neki és Orbánnak áll a zászló a jövő májusi EP-választáson; Merkel és Macron közt nem volt szó olyasmiről, amivel újabban a magyar miniszterelnök vádolja őket; Az osztrák sajtó rossz néven veszi a magyar lakájmédia fékevesztett kirohanását Kurz ellen. ..
Hell-Ász 2018.09.15 14:34:50
@tamask: Definiáljad nekem a háttérhatalmat, lécci!
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Macron nem csinált a nadrágjába, amiért Orbán és Salvini az öklét rázza. A populisták erősen beleszólhatnak az európai hatalmi viszonyokba jövőre az EP-választásokon. A politika megint fontosabb volt az értékeknél: a Mazsihisz kellemetlenül érintette, hogy Netanjahu nem áll mellé és nem ítélte el…..
Hell-Ász 2018.08.30 09:16:38
@balcán maxval bircaman: És akkor a Franciao.-ban dolgozó magyarokat hazaküldik, gondolom szívesen eltartod őket. Vagy a MOL sem küldheti haza Romániából, Horváto.-ból a profitot, fogalmatlan.
"Ha pedig szerencsétlenség ért bennünket, amelyen többé nem változtathatunk, még gondolnunk sem szabad rá, hogy másképp is történhetett volna; még kevésbé arra, hogy miképp háríthattuk volna el, mert ez elviselhetetlenné tenné a fájdalmat, magunk kínzójává válnánk."  Arthur Schopenhauer Azért…..
Megint új szabály a Wizznél, de még a reptéren se tudnak róla, újra kész kupleráj. Nem vesződnek többet azzal, hogy a beszállításkor a kapunál szedegetik el az utasoktól a normál méretű kézipoggyászt, ehelyett azt már az utasfelvételi pultnál le kell adni. A kézipoggyászt már pár hónapja nem lehet…..
Az Európai Unió ellenében a kilépő briteket, Németországgal szemben a vámháborúba kezdő USA-t, a jogállamisággal szemben Putyint és Erdogant éltetik. Hol képzelik el ezek valójában Magyarországot a világban?..
Hell-Ász 2018.07.15 18:37:25
@maxval balcán bircaman: Orbán érdeke és az ország érdeke teljesen más, nem is esik egybe és nem összekeverendő.
Van pár apróbb új információnk a kézicsomagos mizériáról, meg itt az idő arra is, hogy tisztázzunk pár dolgot. Az előző posztban írt fontos változást azóta többen is megerősítették, az egyik olvasó úgy fogalmaz, hogy Ferihegyen is pánikszerűen címkézik az összes csomagot, vagyis aki nem vesz…..