Regisztráció Blogot indítok
Adatok
triarm85

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
Már régóta érlelem magamban a gondolatot, hogy készítsek egy gyűjtést, milyen széria autókon látható Szabi Halálosztóján megismert karosszéria szélesítés...
Belsőség Porsche HLS? Az meg mi? 2015.01.16 13:24:19
Aachen (igen, dupla a betűvel) bájos kis város a német–belga határ keleti oldalán, egy köpésre Hollandiától. Történelmileg is jelentős: itt rendezte be I. (Nagy) Károly frank király székhelyét. Ahogy szinte egész Európa, Aachen sem úszta meg a második világháború…..
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
Az oroszok előszeretettel szerelnek fedélzeti kamerát autóikba, motorjaikra. Ezeknek számos megdöbbentő és érdekes videót köszönhetünk: olykor hatalmas mentéseket, hajmeresztő manővereket, durva baleseteket, vagy akár verekedést is rögzítenek.Nem lehetett könnyű annak a…..
Jó dolog a LEGO Technic, de az igazi varázslat a klasszikus kockákban van, főleg, ha ennyire zseniális készletet dob ki a cég, mint ez a Mini Cooper. Elcsépelt szó, de ha valahova, akkor ide passzol: ikonikus. Miért is ne lenne az, hiszen a billundi cég játéka, és Sir Issigonis autója…..
Ritának sokat evett a Merci, nekem meg sokkal kevesebbet. Ugyanakkor, ugyanott. Itt valami vezetéstechnikai gebasz lesz, de együtt ritkán megyünk, jobb ötletnek láttam egy fordulatszámmérős-economys műszeregység beszerzését, és elmagyarázni, hogy nem kis fordulaton gyorsítunk,…..
triarm85 2012.09.09 12:19:26
@Bende Tibor: Köszöntem a segítséget.Meglátom mi történik az állítás után!
triarm85 2012.09.10 00:59:46
@Józsi a guminagykeres: Igen megtaláltam már a kapcsolót.
1-ből 2-be szinte nem is lehet érezni annyira finom és gyors a váltás,2-3-4 itt már kevésbé finom és gyors,de még azért nem kellemetlen az érzés váltás közben.Olajszint rendben van,jövő hónapban készülök olajcserére.
triarm85 2012.09.10 10:27:23
@malenykij polgar: Tudom hogy 2-ből indul.Csak azért írtam le ezt is mert ilyen esetben szinte észrevétlenül vált.
Belsőség Amerikai dög Zalában 2012.07.17 16:50:00
Búzát indultam fotózni. Csallóközi gyerek vagyok, jól érzem magam a szélben lassúzó gabonamezők közepében – ha tehetem, bárhol megállok és élvezem a látványt: megnyugtat. Apósoméknál voltam múltkor, gondoltam kimegyek sétálni a földekre, el a gébárti strand mögött, a…..