Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Vass-

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felsejlik lelki szemeim előtt egy kor, mikor több tagja lesz az „este is piszoárba vizelek” csoportnak a fácsén, mint a „rendszeresen bokorba hugyozok”-groupnak. És akkor belelóg a kezem a bilibe… Tapasztalt Oktoberfestezők mesélik, hogy a hosszú sörpadok…..
 Ha nem hagy alább a hiperhájpolt zöldmarketing-mánia, idővel könnyen afféle badarságokba botlunk majd, mint az aeolus márkanéven piacra dobott, mobiltelefonnak csúfolt buborékfújó, orrszőrnyíró készülék. Vagyishogy inkább piacra álmodott, mert a szerkezet a reáliáktól…..
Brit tervezők vízre lebomló anyagból készítettek esküvői ruhát. Csak azt nem tudjuk, hogy mivégre… Könnyen bőrig ázhat az a menyasszony, aki záporban mondja ki a boldogító igent. Egy fiatal brit tervezőcsapat ugyanis vízre bomló anyagból készített esküvői ruhát a…..
Kosztolányinak az Üllői-úti fák voltak az ifjúság, Szabó Lőrincnek a hajnali rigók az ébresztőórák. Kint a fákon ma is csicseregnek az énekesmadarak. Május 10-én üljük a Madarak és Fák Napját.   A Biblia szerint az első emberpár egy csodálatos fáskertben töltötte…..
Gazdálkodj okosan, Monopoly, Sim City. Három nemzedék, három megközelítési mód, három életszimulátor. És 2010-ben itt a zöldellő negyedik: az IBM élhetőváros-tervezője, a CityOne.   Retrohangulatú teaházakban még elő-előtűnik a Kádár-korszak hangulatjavító…..