Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kahli

16 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Testimese Szeptember 2011.09.01 09:06:00
Kahli 2011.09.07 11:55:15
Azt mondja a csávó, hogy fogadjuk el magunkat. Nem vagyunk rossz emberek, tudni kell megbocsátani a vétkeinket. Mármint a saját vétkeinket. Nem szabad bűntudatban élni. Megkérdezem, hogy mi a retkes faszt tud ő a bűntudatról. Hosszan néz, szakálla elsötétül. – Hét…..
Egészen furcsa jóslatot olvashtunk a nem is távoli jövőről az Inteltől. A cég alelnöke, Rama Skukla szerint ugyanis tíz éven belül el fog tűnni a laptop és a netbook - eddig ugye ismerős, de most kapaszkodjunk, a tablet is. És mi lesz helyette, tesszük fel a helyénvaló kérdést.…..
Kahli 2011.07.14 10:32:22
töredékek vörös napkorong 2011.07.05 19:02:00
 Érzem, ahogy a vörös napkorong lekúszik az ég magaslatáról. Érzem, ahogy oldódik körülöttem a feszült mozdulatlanság. Minden új holddal újra éledek. Előkecmergek a koporsóm magányából, és átcsöppenek az élettel teli hangyabolyba.Nyüzsgés a Vad mit sem sejtő…..
 Egy régi kommentet szeretnék megosztani a magam szórakoztatására, mert se írók, se olvasók nincsenek itt. Na nézzük, megéri-e az index címlapot!   Sátán meg a Jocó 2010.05.19. 08:59:31 Na lássuk, megkapnám-e én is az Index-címlapot: A zsidó ringyó…..
A kis ketyere kinyújtotta nyelvét, és a művész keze a helyére rakta a színes korongot. pár pillanat és megszólalt a zene. Mozart. elnyúlt a fotelban, kezei a borospohár nyakát keresték. Megtalálván lágy sóhaj szaladt ki ajkai közül, alig halhatóan, csak lélegzetként.…..
de Sade márki +1 2010.06.05 09:14:00
…Legfeljebb még ez: Írások és kommentek (vagyis posztok és riposztok) sokaságai után befejezésül az egyik kedvenc íróm könyvcímének parafrázisa jut eszembe: Viszlát, és kösz a szavakat. Uraim: ajánlom magamat. Hölgyeim: ajánlom magomat. marquis de Sade…..
Kahli 2011.06.11 16:27:55
Kahli 2011.07.05 17:40:52
@de Sade márki: én nem akarlak rábeszélni egy új posztra, de nem adnád kölcsön a zsenialitásod egy pár sor erejéig??? vagy...írói válságból (mily magasztos kifejezés, kár, hogy önmagamra fecsérlem) nem tudsz kirántani?
A Halak alatt... labores solis 2011.06.07 01:35:25
Rettenetesen hiányzol, de nem tudok mást tenni. Ez minden, amire képes vagyok.Érted. Értem...
anonim [szexfüggők] reggel 2011.06.21 17:58:20
 a fény bántja a szemem, mint ahogy az ondó illata, ami a párnámon tocsogott még. a szívem felgyorsult, a puncim vérrel telt meg. bántó érzés, csak mert nő vagyok- pedig minden nő kurva.egy fasz magasodott felém, bár már enyhén löttyedt volt- mintha kifacsarta volna…..
anonim [szexfüggők] Havana Club 2011.06.14 20:16:00
 A színpadon pompába öltözött kreol bőrű nők hada csillogott. Csak így tudom lefesteni, a csodálat lassan túl csordul bennem, és leginkább nem a kinézetük okozza ezt. Hosszú ideje ez volt az első kubai estem, a munka poros tömege megfullasztott az irodámban. Ma este újjá…..
Testimese Belejöttem... 2020.02.08 10:10:00
  Hiányzom? Na nee, biztos hogy pont én?A csibészes mosolyoddal és rámenőségeddel találsz könnyen mást akinek nem  probléma az, ami nekem igen...Intelligens,felnőtt embernek látszó pasiként talán megérted,hogy 1-2 randi után nem fogok ágyba bújni, pláne nem a sajátomba.De ha kíváncsi vagy még rám…..
Már az itt következő vendégposzt miatt megérte a lángos (meg más magyar ételek) a világban-sorozat. Csehszlovák Kém, akinek van egy Sercsecs nevű, frankó prágai kocsmablogja, ugyanis nagyszerű, hangulatos összefoglalót írt nekünk a csehek és a lángos szenvedélyes viszonyáról.…..
 Mit jut eszedbe elsőként Japánról? A szusi, a szumo esetleg a taiko dob? Ez mind rendben is van, de Japán ennél sokkal érdekesebb és összetettebb ország, tele furcsa kulturális szokásokkal, amit a következő 10 perces videoinfografika remekül összefoglal, rengeteg…..
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Kahli 2010.11.09 23:27:15
bigyo.blog.hu/2010/06/03/mukodo_legonyomtato

kreatív, játékos, ügyes. LEGO RULZ

a kommentek a linken igazat mondanak, ezt mindannyian tudjuk, de a story azért szép, mert lego-ból készült el.
Klasszikus műfaj a hamburgerreklámok összehasonlítása azzal a termékkel, amit a valóságban kapunk az étteremben. Ákos klasszicista fogyasztó, ezért a jól bevált recepthez nyúlt, és lefotózta az újfajta csirkeszendvicset, aztán kollázst alkotott. Bölcsen megállapíthatjuk, hogy…..
Aki sokat utazik, tisztában van vele, hogy nem mindegy hogyan, mit és mennyi idő alatt pakol be a bőröndjébe. A két nem között már utazás előtt ennél a sarkalatos pontnál elkezdődik a veszekedés: egy hétre a nő legalább két bőröndöt visz magával, gondosan szépen…..
A Vatikán közzétette újabb nevezetességének gömbpanorámás felvételét, így olyan módon tudunk körbenézni a Szent Péter-bazilikában, mintha a Counter Strike egy nagyon részletesen kidolgozott helyszínén állnánk, azzal a különbséggel, hogy nem tudunk lövöldözni. A pacifista…..
Subba LIKE: Hekk 2010.07.27 10:21:00
HatM fotózta, ő sem tudja mi ez. Mindegy, az ilyesmit minden formában jó nézni...
Kahli 2010.07.27 10:48:00
Kahli 2010.07.27 21:47:09
@Pista bá:

Kahlinak ilyen nem lesz, mert Kahli eddig 4x vetélt. de ha mégis valahogy ilyen szituba kerülnék, akkor jöhet a méhecske kisvirág story.

egyébként1: ész nem kell gyerek csináláshoz. akinek inge, vegye magára.

egyébként2: aki ilyen blogot olvas, az miért akarja a tudtunkra adni, hogy a kislánya is látta a képet? egyéni szociális probléma, mint az enyém is.

ejh... fáj a világ. egyes művészeteket még mindig nem értenek!
Minden áldott nap őt néztem. Azt szerettem a legjobban, amikor a fürdőből visszatért, vizes haja a seggét verdeste…. Minden porcikájára emlékszem!A szomszéd háztömbben laktam. Tudom, hogy érezte, ahogy csorgattam utána a nyálam. Tudom, hogy érezte, hogy a gondolatára verem…..
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
anonim [szexfüggők] Egy kis zene 2010.06.30 06:36:00
A szomor fellengzős hangjai szálltak a sötét, nedves éjszakában. A füst itt-ott még őrülten kavargott, és eggyé állt a ködpamacsokkal, hogy zavarba hozza az arra járó embereket. Az a szaxofon. Az a kesernyés hang. Az a könnybe lábadt szempár ott az utcasarkon, azzal a…..
Az előző, a bloghoz mérten elképesztő magas olvasottságot, sok kommentet és a szokásosnak mondható megosztottságot magával hozó Fura épületek poszt alapján úgy döntöttem, hogy megint vételezek a szememre egy építményt. (A várva-várt aduász, a…..
Korán ébredtem, fájdalmaktól meggyötörten. A tegnapi alkohol, és az éjszaka démoni küzdelmei nyomot hagytak maguk után, Bennem. Mára beszéltük meg a találkozót a diszkós csajjal. Le fogom mondani. Valami egyszerű kifogást találva. Aztán hétvégén megkeresem, hogy muszáj…..
Kahli 2010.06.27 18:04:13