Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilard Kigyo

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bettie Page, köszönjük szépen. Mindig érdekes látni, hogyan gondolkodnak a másik oldalon. És ahogy nézem, nem sokat változott a helyzet a 2000-es évek közepe óta, max. többen lettek. A Modoros szerkesztői sajnos még Bécsen túl nem sok helyütt jártak, ezért öröm, ha végre van…..
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
Szilard Kigyo 2012.09.11 03:45:33
@Modor Tibi: elek a gyanuperrel, hogy ti jobber kontosbe bujtatott DK vezetok vagytok. Nem kicsit erdekes veletlen, hogy kilencediken posztot irtok a koverseget kifigurazando, majd tizediken GYF ehsegsztrajkba kezd, egy egesz hetig. Valld be, hogy igy adagoltatok rejtetten a dolgot, tobb tamogatot remelve ezzel. De nem jott be ez a szamitasotok sem.

Ja, es meg annyit, hogy nagyon gusztustalannak tartom, hogy a kisded jatekaitokba szegregalt kover Angol clubbereket is bevontok. Az o kuzdelmuk a kilokkal es a tarsadalommal nem szabadna, hogy politikai jatszmak reszeve valjon.

Eddig kedveltelek Benneteket, de most ezzel a huzassal elkurtatok a renometokat.
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
Szilard Kigyo 2012.07.04 00:00:50
@Dave_bloghu: Ertem mar. A Magyar Honvedseg egy nagy menedzserkepzo volt anno. Emlekszik-e valaki a felljebbvalo altal szemelyi igazolvannnyal vegzett tesztre, kulonos tekintettel eltav elott?

u.i.:Honvedsegi sztorizas modoros-e 2012-ben?
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
Szilard Kigyo 2012.05.25 09:33:25
@Névtelen betelefonáló: sijj, kibasz*ttul unalmas lehet a blogod, ember.
De most komolyan, az elet nem habostorta, nem lehet orokke aranyos, kedves, cuki dolgokrol irni. Arra ott van a Velvet.

De te is valamiert itt vagy, es elolvastad, a sajat blogod javitgatasa helyett.

Na nem?

Egyebkent pedig c`est la vie - mondja a francia.
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
Nincs azzal baj, ha valaki sportosan vezet, mint teszi és vallja ezt Gab is, bizonyos határok között szerintem is belefér. De ez utóbbi ilyenkor a legfontosabb, tudni kell, hol van az igazi határ. Mert mások veszélyeztetése már túl van ezen és valahol átérzem a posztíró indulatát.…..
Szilard Kigyo 2012.03.12 04:52:58
@Gabx: jobb oldalát nem sajnálod, végül is csak a feleséged ült ott. És persze legfontosabb a családod. Igazi agyhalott vagy. Egy Túri Dani.
Börtönszleng Pleff 2012.03.07 14:53:00
Pleff: rossz, kellemetlen – Gógyikám, utolsó napod itt! Holnap mész át a szabadulóba – hatódik meg Tatár. – Hiányozni fogsz, te buzzancs! – Ne darázz, báttya, nem tűnök el. Számom itt hagytam, hívjatok, ha kell valami kintről. – Fókanőt hálózod be elsőnek, mi? –…..
autózz! Mire valók a kijelzők? 2011.06.01 08:28:00
Mostanra viszonylag jól el lett látva kis hazánk autópályákkal. Az hogy mennyire (nem) nőttünk fel használatukhoz, már jó pár bejegyzés témája volt. SomiTomi levele ezúttal az egyre több helyre telepített kijelzőkkel foglalkozik. Nagyon hasznosak lehetnének elvileg, én már…..
Szilard Kigyo 2011.06.05 10:19:36
@cso zsi: "Autópályán viszonylag ritka a szembejövő, aki veszélyforrás lehet. " Mert el van valasztva az autopalya. De ezt biztos ertetted a leirasbol, csak valamiert ugy teszel, mintha. Nem gondoltam, hogy ki kell kulon hangsulyozni a szembejovoknel a szabalyossagot, tehat h szabalyosan a sajat savjukban haladnak. Szoval a nappali vilagitas ertelme az autopalyan...?

"De kishazánkban is akadnak olyan utak, ahol szembeforgalom, és kilométeres egyenes, vagy elnyújtott ívű kanyar van. " Mondtam olyat, hogy nem akadnak? Te az elnyujtott ivu kanyart, vagy a kilometeres egyenest nem latod be jo latasi viszonyok kozott nappal, ha nem vilagit a szembejovo? Ez szvsz pont engem tamaszt ala.

Meg az elozesrol irkalsz. Ki beszelt errol rajtad kivul?Hogy jon ez ide?Hol irtam h 100 meterenkent kanyarodik minden ut? Legy szives arra reagalni, amit irtam. Vagy veled tenyleg soha nem fordult elo, hogy egy kanyart 100 meterre lattal be, es jottek szemben?Meg te ilyen helyeken is elozol?

De egyebkent mindegy, te vilagits verofenyben is, en meg orulok, hogy nekem nem kell, csak ha szukseges, es masok is igy tesznek korulottem.
Szilard Kigyo 2011.06.05 17:05:52
@cso zsi:" Az véletlenül nem Angliában van, hogy kivilágítottak néhány autópályaszakaszt, mert az olcsóbb, mint a karambolok anyagi kára?" Hol, mikor vilagitottak ki nappal autopalyat? Egyebkent ilyet Mo-n lattam az M3-on vagy ketszer, de meg se fordult a fejemben h ezt szandekosan csinaltak, szandekosan nem lehet valaki ennyire....

Mindegy, hagyjuk. En vagyok a hulye, hogy ujra belementem a mindent felreertesedbe, kiforgatasodba, mikor mar egyszer rad hagytam. Vezetek Mo-n is,mikor ott vagyok, kocsival is mentem mar haza, szoval tudom mirol beszelek. Most is azt mondom, hogy nem kellene ugy tenni, mintha Mo az eszaki sarkkoron lenne meg juniusban is, a legnagyobb hohullam es a legtobb napfeny idejen. Mar mondtam: te vilagitsal orokke, cserelgessed az izzoidat evente, az akkumulatorodat ketevente, tankolj tobbet, en meg felkapcsolom a lampat, mikor szukseges, es sporolok ezzel is, ahogy a tobbi angol, nagy resze, meg a tobbi, Mo-nal gazdagabb orszag soforje, ahol nem kell jo latasi viszonyok kozt nappal vilagitani. De hat a magyar soforok ezt is megengedhetik maguknak, nem ugy mint a csoro angolok vagy amcsik.Es meg boldogok is hozza. Na minden jot.
Hosszú leírás helyett videós bemutató következik, "hogyan kell sávot váltani" témában. Zsolt nem fűzött hozzá sokat, jól látszik a lényeg. A figyelmetlenség kategóriáját jócskán kimeríti a furgonos, tényleg jó reflexei lehettek a Skodásnak. Az már más…..
Szilard Kigyo 2011.05.19 00:55:43
@"streetfighter": "Az ő helyében, ha már látom, hogy kanyarodik le előlem valaki és az elött pedig kihalt az út, mint itt, akkor már váltok is vissza, dudán a kéz és hadd szóljon.
Aki ki akar jönni elém azt ledudálom, mert megyek mint a mérgezett egér, pikk-pakk már ott sem vagyok. :)
Aki nézi a tükröt az meg sem próbál elém bejönni, a többire meg az első gyanús mozdulatra azonnal dudálok."

Egyszoval jellemezve: nemnormalis.
Mert ha szerinted normalis dolog a kulsoben tolni neki es radudalni azokra, akik ki akarnak sorolni a kulsobe, akkor a hiba a te keszulekedben van, nem az ovekeben. Tudod te nagyon jol, hogy a kulso sav a kamionoke es a lassan haladoke, ergo a kulsobe kisorolas egy veszelytelen muvelet lenne, ha nem igy kozlekedne a sok idetlen, mint amit leirtal. Csak te leszarod, mert ugye tied az egesz ut.
Útjaink olyan minőségűek, amilyenek, ugyanakkor eltérő mértékben vigyázunk autóinkra. Azt én sem szeretem, ha valaki 20-szal döcög előttem egy látszólag viselhető útburkolaton, de azokat sem, akik a fekvőrendőr méretű huplik és gödrök fölött át akarnak tolni engem is…..
Szilard Kigyo 2011.04.21 02:47:12
En is felbasztam magam ma. 2*2 savos uton haladok szabalyosan a kulsoben, korforgalom kovetkezik, nekem az irany az egyenes, mellettem egy optikai tuningolt 3-as fiesta a belsoben. Tele 18-19 eves kis buzikkal. Mondjuk egy csaj is ult az anyosulesen, vigyorog ram, ahogy haladunk ki a korforgobol. Mondom mi a fasz van ezekkel, kozben latom hogy a kis takony gyorsit, kozben ram huzza a szar fiestajat,utana meg bevag elem, gondolom nem tetszett neki, hogy ugyanolyan sebesseggel haladok a kulsoben mint o a belsoben, megmutatta a tobbi kis fasznak, hogy o ilyet is tud. Kenytelen voltam fekezni kicsit, igy epp elkerultem az utkozest, erre elkezd vanszorogni elottem. Na, be a belsobe, 3-ban mentem kb 100-zal, 4,5, kb 180-200 kozott lehettem, nem neztem nagyon az orat, mert az uttal voltam elfoglalva, 180-nal neztem ra egy pillanatra, de meg nyomtam neki, lattam h a fasz is probalja nyomni, elotte is nezegettek hatrafele, meg oldalra is mikor elmentem mellettuk, de persze sok volt annak a csicska szarnak ez a sebesseg.Utana en is buntetoztem picit, kesobb lampas korforgalom, ott is "nehezen" indultam el:), de lattam h igen koncentralt mogottem a kis buzi. Abban a pillanatban jo erzes volt, de utolag belegondolva mar hagynam a faszba az ilyet. Osszevissza kb 10 eve vezetek, de meg senki nem hozott ki igy a sodrombol, h ezt csinaljam, ezert is nem vagyok teljesen biztos a sebessegben, mert nem vagyok en ehhez hozzaszokva:) Most meg azon parazok h a zsaruk nem-e alltak fel a hidra a kameraskocsival. Nem valo ez nekem, de jo volt kiirni magambol.
Szombat este összejöttünk páran főleg alkoholmentes söröktől várva a megváltást (tudom, tudom, az első lépés a guminő felé). Vezda Laci, akinek a neve sokak fülében ismerősen csenghet az autóvadászatok kapcsán, korán érkezett és ha már volt ideje bóklászni, ki is szúrt a…..
Szilard Kigyo 2011.04.15 16:27:29
@DeluxeTroll1: Ha az egyik kinyirja a masikat, az egyenleg vegul -1, nem pedig -2. Tovabbi kellemest:))))
Már előre félek, mert ezért a levélért darabokra fogjátok tépni a posztolót. Azonban talán mindenkinek tanulságos lehet, mert én is estem már bele hasonló szituációba, volt hogy vétkesként, volt, hogy elszenvedőként. Íme K.G. története...Én is küldök egy történetet, mert…..
Szilard Kigyo 2011.04.07 22:27:16
@Xezs: "Egyébként minden balesethez (vagy helyzethez) 2 hülye kell."

Netto hulyeseg szvsz.Siman beledmehet valaki, akkor is, ha te mindent jol csinalsz. Eled ugorhat egy gyerek fektavon belul, mikozben szabalyosan haladsz. Es meg lehetne sorolni.
Szilard Kigyo 2011.04.08 02:08:07
@Xezs: mit nem? Nem lehet olyan hvalaki beled megy mikozben te mindent jol csinalsz, mert nem figyel/be van rugva/fuvezve/ekizve/lsd-zve, nem ugorhat eled fektavolsagon belul egy gyerek? Meg az ujsagokban is olvashattal ilyenekrol.
Szilard Kigyo 2011.04.09 00:47:29
@titan: maradj csak abban a hitben, hogy egy elkerulhetetlen balesetet is el tudsz kerulni, raadasul jo elore. Meg veled nem fordulhat elo muszaki hiba, hovatovabb az sem lehet h pont egy olyan valaki csattanjon beled hatulrol, akinek muszaki hibaja van. Ilyenkor a dynomen kepzettseged birtokaban atrepulsz az elotted levo kocsisor folott.
Lesz, lesz, lesz! Lesz heteró büszkeség napja Budapesten! Ezzel mi mélyen egyetértünk. Szükségesek a hasonló rendezvények. Mély fájdalmunk ellenére tavaly már nem volt hideg büszkeség napja, voltak helyette egyebek, amelyekről akkor részletesen be is számoltunk. A szervező…..
Szilard Kigyo 2010.06.16 03:54:40
@Acsabi44:
Mert akinek nem az a velemenye mint neked, az nyilvanvaloan "agymosott kőjobbikos droid".Megis honnan veszed magadnak a batorsagot hogy te itt minositgetsz masokat?Ki vagy te,mit tettel le az asztalra hogy erre feljogositva erzed magad?Ha nem vetted volna eszre mas hozzaszolok a velemenykulonbseguk ellenere kulturalt vitat tudtak itt lefolytatni.Erre te idejossz,es beokadsz egy ilyen ertelmetlen frocsogest ide.Es persze te vagy a nagy progressziv meg az elfogado.Ha meg a kerdeseidre hozzad hasonlo utszeli stilusban valaszolnak akkor majd nacizhatsz meg bunkozhatsz ezerrel.Szanalmasan atlatszo probalkozas,szvsz.
Szilard Kigyo 2010.06.16 03:55:25
@Acsabi44:
Mert akinek nem az a velemenye mint neked, az nyilvanvaloan "agymosott kőjobbikos droid".Megis honnan veszed magadnak a batorsagot hogy te itt minositgetsz masokat?Ki vagy te,mit tettel le az asztalra hogy erre feljogositva erzed magad?Ha nem vetted volna eszre mas hozzaszolok a velemenykulonbseguk ellenere kulturalt vitat tudtak itt lefolytatni.Erre te idejossz,es beokadsz egy ilyen ertelmetlen frocsogest ide.Es persze te vagy a nagy progressziv meg az elfogado.Ha meg a kerdeseidre hozzad hasonlo utszeli stilusban valaszolnak akkor majd nacizhatsz meg bunkozhatsz ezerrel.Szanalmasan atlatszo probalkozas,szvsz.
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
Szilard Kigyo 2010.05.03 05:29:26
@Tomycat: Nem igaz mar.Most jon a "mindent-ertsunk-direkt-felre, mindent-magyaraztassunk-meg-otszor" jatek?Na akkor csak neked,csak ma,csak itt:Termeszetesen nem kell komolyan venni az itt leirtakat.Pusztan szemleltetni akartam azt hogy az eddig a csapbol is folyo baloldali rettegest sem kellett volna komolyan venni.Felreerthetoen irtam:abban igazat adok,hogy nem minden nyugdijas ilyen,en is ismerek szemelyesen olyat,akik atlattak az utolso 8 evet,es jobbosok,nem pedig a belejuk oltott Orban-gyulolet alapjan vetkoznek ki magukbol mint a videon lathato agytrosztok.Varom hogy elhatarolodj pl te is de valamennyi balos is a kepen lathato kirekesztestol es eroszakossagtol.Ha ez nem tortenik meg, a tovabbi parbeszednek nincs ertelme.(Ez is korabbi balos retorika)Az nem megy hogy mig a ballib kormany van hatalmon addig jatszatok az illemtanart, es ha valaki tuntetni mer az csocselek, ellenzekben meg kivetkoztok magatokbol es ezt mindenki ertse meg.Tessek peldat mutatni, meg ha nem is mindig tokeletes a jobb oldal.Ilyen 8 ev utan a ballib helyeben kussolnek.
Szilard Kigyo 2010.05.03 05:30:53
@Tüske a köröm alatt!: Mutasd mar meg azt a bekiabalast legyszives, mielott nagyon belehergeled magad es agyverzest kapsz.