Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zen monkey

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Muhney, a Nyughatatlan fiatalok című tévésorozat sztárja tényleg nyughatatlan: addig csöcsörészgette a forgatáson az egyik színésznőt, amíg a producerek ki nem rúgták, írja a The Sydney Morning Herald. A 38 éves sztár 2009 óta játszotta Adam Newmant a sorozatban,…..
zen monkey 2014.01.06 14:32:11
@Ljungbergh: mindenkinek joga van úgy hangsúlyoznia a szexualitását, ahogy akarja. ellenben senkinek nincs joga összetaperolni (vagy még rosszabb) valakit a beleegyezése nélkül. ezt nem túl nehéz felfogni szerintem.

normális ember tarthat valakit vonzónak, attól még nem gondolja, hogy joga van jóváhagyás nélkül rámozdulni. a vonzóság kihangsúlyozása nem az. ez olyan, mintha azt mondanád, hogy ha túl gusztusos egy fagyi valaki kezében, hát ne csodálkozzon, ha valaki belenyal. világos. alkalmazkodjunk a pszichopatákhoz.

egyébként nagyon érdekelne, hogy honnan veszed a statisztikát, miszerint olyan nőket zaklatnak, akik szexin öltözködnek. esetleg adsz hozzá egy linket, vagy bevallod, hogy csak az ujjadból szopod? és ha valaki csak simán szép, de a ruhája nem hangsúlyozza a szexualitását (mondjuk mert szüksége nincs rá), mégis megerőszakolják, akkor arra mit mondasz? ne legyen szép?
Szerkesztőségünk nem bírt szó nélkül elmenni a Magyarok Világszövetségének sajtómeghívója mellett, sajnos azonban egyelőre nem találjuk a szavakat. Szóljon inkább helyettünk a sajtómeghívó:A Magyarok Világszövetségének Elnöksége tavaly decemberi ülésén döntött…..
zen monkey 2012.02.27 21:23:12
@bigthereal: ez tényleg nem cigányozás, elvégre minden roma tud hegedülni.
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
zen monkey 2012.01.04 20:54:30
@Tölgypajzsos Thorin: "Azért azt be lehetne látni, hogy az "elmúltnyolcévezés"-nek van némi valóságalapja. Az pont négyszer annyi mint amennyit eddig ez a kormány irányította az országot."

és ha van valóságalapja, akkor most miért jobb? hogy jön ide? miért? minek? ez miért menti fel bármilyen mértékben a fideszt?

egyébként a 8 év előtt meg volt 4 év fidesz, msot megint 2. hmmm...

azt már szinte mellékesen említem meg, hogy az mszp-nek nem volt a kezében ekkora hatalom (szerencsére?). érted: jelenleg nem létezik ellenzék, úgyhogy a fidesz, ha olyan állati normális lenne, mint ahogy te leírod, jóval könnyebben tudna segíteni az országnak, mint eddig bárki. ehelyett mit is csinál..?

és csodálkozol a gyűlöleten. tényleg ennyire naiv vagy?
zen monkey 2012.01.04 21:24:28
@Tölgypajzsos Thorin: már nem is fáj az államcsőd, hiszen van törvény a nemdohányzók védelmére! (egyébként nincs, pl. nyugodtan telefüstölheted a kocsidat büntetlenül, miközben bent ül a gyereked)
zen monkey 2012.01.04 21:25:07
@zen monkey: *már nem is fájna.

azért siettetni nem akartam.
 A félreértések elkerülése végett, itt most nem az angolokat szándékozzuk fikázni pedig már nagyon szeretnénk, hanem a kattintás után található szellemes kis videóval  tisztelgünk az egyesek szerint létező angol humor előtt. A világtörténelem egyik legnagyobb…..
Mert hát drukkolni csak kell valakinek, anélkül a focimeccs csak egy újabb ürügy a sörözésre. A következőkben tudományos alapon meghatározzuk, melyik csapatoknak lehet legalább félszívvel szurkolni a vébé hét olyan csoportjában, ahol nincs ott Nigéria. Ez többek között azért…..
zen monkey 2010.05.23 15:53:09
@puyol: szlovákiának ha megfeszítenek se
; DDDDD
2008. június 29., Bécs, Ernst Happel Stadion, kellemes nyári este. Bő fél órája tart a labdarúgó Európa-bajnokság döntője, amikor Torres kap egy lézeres pontosságú átadást Xavi-tól, lendületből könnyedén megkerüli a küszködő német balbekket, Lahm-ot - egyike a klasszikus…..
zen monkey 2010.05.23 14:52:33
@bocino: dehogy, csak nehéz más következtetésre jutni a tények ismeretében.
A koncert után éjjel 2 körül sétáltam haza és járt az agyam, még futott a koncert filmje. Tudtam, hogy akarok róla írni és azt is, hogy fogok, de akkor még nem ilyen jellegű cikkre gondoltam. A koncert utáni nap számos kritikát és fórum hozzászólást elolvastam és eléggé…..
zen monkey 2010.05.18 03:10:13
még oké is lenne, amit a magyar negatív hozzáállásról írsz (nagyon sokszor megállja a helyét ez a kifakadás), de ezt a magaslabdát muszáj lecsapni:

"Megéri 15 ezer forintért jegyet venni és utána CSAK kritizálni? Ennyiért megéri NEM JÓL ÉREZNI magunkat?"

tehát ha elköltesz 15-20 ezer forintot, KÖTELEZŐ jól érezned magad? akkor is, ha amúgy nem tetszik, amit látsz? ha ne adj isten ennyi rohadt sok pénzért (mert ez bizony iszonyatos pénz, ha az itthoni átlagfizetéseket nézzük) minőséget vársz a pénzedért? vagy hogy mondjuk a dobos ne gyalázza meg az egyik legkedvesebb témádat? azt KELL mondanod magadnak, hogy elköltöttem ennyi pénzt, nem fogok figyelni a hibákra, mert akkor megbánnám, hogy kiadtam rá ennyit? ne buzdítsuk már az embereket arra, hogy hülyék és elvakultak legyenek, akkor se, ha egyébként az a boldogság kulcsa.

el tudom képzelni, hogy tök jó volt a koncert, de nem értem, hogy miért lenne érinthetetlen, vagy fikázhatatlan, csak azért, mert ez a metallica, és drága volt a jegy. pont ezért kell nagyon is kritikusan közelíteni hozzá, mert a mérce iszonyú magasan van.
én tudom milyen, amikor az indexen megy a nagyotmondás, és fáj az embernek személyesen, pl amikor a velvet revolvert lehúzták, mert szerintük scott weiland gyenge énekes axl rose-hoz képest, és egyébként is több gnr számot vártak, az pl kibaszta nálam a biztosítékot. de ez a metallica cikk sixx-től így látatlanba is teljesen hitelesnek tűnik. és figyelem, ez nem azt jelenti, hogy biztos vagyok benne, hogy egyetértettem volna vele, ha kimegyek a bulira, bár nagyon tartok tőle, hogy de, ezért sem fordult meg a fejemben, hogy ott legyek. szerencsétlen (?) újságíróknak viszont kötelező.
a quartos írás viszont rém szar.