Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carlsbad

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    13. éve dolgozom ingatlanértékesítőként. Láttam ezt a szakmát minden oldalról. Vezettem irodát, akár több irodát is egyszerre, dolgoztam egészen nagy hálózatnál, kisebb specialista, vérprofi irodánál is. Szóval ezer oldalról látom, láttam. Volt olyan ügyfelem, aki Norvégiából jött haza,…..
Carlsbad 2021.05.04 14:07:38
@I Love Buda: Harisnyatartó is létezik, mégsem használjuk.
Amikor tegnap éjjel végigfutott George Michael halálhíre, hirtelen nem is tudtam, mit kezdjek magammal. Egyszerre voltam nagyon dühös - ha másra nem, akkor 2016-ra - ugyanakkor borzasztóan szomorú, mert zsinórban a harmadik olyan zenész ment el idén, aki nagyon fontos volt számomra. A brit énekes és…..
    A blogbejegyzések hozzászólásai között, illetve sok más fórumon is olvasom, látom, hogy laikusok, nem ebben a szakmában dolgozó, az ingatlanközvetítőkkel csak érintőlegesen kapcsolatba kerülők, mennyire rossz véleménnyel vannak erről a szakmáról, illetve ennek a szakmának a képviselőiről.…..
Carlsbad 2020.03.02 20:44:34
@I Love Buda: Minek örülök majd? Megtanulnak olvasni? Eddig nem sikerült, a remény meghalt.
Smoking Barrels Oldboy (2013) 2014.03.11 00:01:00
Személy szerint nehezen tudtam volna beállni a remake miatt az első percektől sikoltozók táborába. Ugyanis számomra az ázsiai kultúra sok esetben annyira értelmezhetetlen, hogy az eredeti Oldboy nagy fináléja közben is csak arra vágytam, hogy mindezt egyszer európai színészekkel…..
Itt a június, végre az időjárás is ennek megfelelő, mindenki tervezi, hol és hogyan szeretne kikapcsolódni, elszakadni pár napra a pörgős hétköznapokból. Van, aki egy hétig csak süttetné magát a parton és koktélozgatna a legközelebbi bárban, viszont akadnak olyanok is, akik aktívan szeretnek…..
A munkahely az a hely, ahol az életünk jelentős részét töltjük, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyenek a kollégák, milyen a főnök és milyen a munkahelyi környezet, azaz, hogy mennyire szívesen járunk be oda, mennyire vagyunk képesek a nagy hajrákban is megpihenni. Ilyenkor jön jól a csocsóasztal...
Lelkizóna Nézni szabad?! 2017.04.10 08:11:45
Lehet, hogy drága az élet a Földön, de minden évben tartalmaz egy Nap körüli utazást is –tartja a mondás. Így igaz, megint közeledünk a pályánkon, ráfordultunk. Melegszik az idő, újra beköszöntött a póló szezon. Hirtelen lekerültek rólunk a kabátok, sálak és pulóverek. Nem tudom más, hogy van vele,…..
Stílusficam Tökalsó 2016.10.06 09:11:00
  Úgy gondolná az ember, hogy az alap, hogy valaki nem mutogatja az alsóneműjét a köznépnek.. kivéve persze, ha intim viszonyban él valakivel, kialakulóban van valami, vagy „az egyik nagyon akarja, a másik meg épp nagyon menekül” típusú sztoriról van szó.. (jó persze vannak…..
Az esküvői fotós kiválasztása nagy dilemma, hiszen nyilván Te is olyan képeket szeretnél nézegetni egy életen át magatokról, amiken jók a fények, élesek a kontúrok, ötletesek a beállítások és a legelőnyösebb arcotokat sikerült lencsevégre kapni. Ehhez pedig nem elég a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Nem konkrét munkaügyi tárgy miatt írok önöknek, hanem „mindössze” azért, mert nincs állásom, idestova 2 és fél éve. Ezalatt természetesen nem azt értem, hogy semmit sem dolgoztam az eltelt…..
Carlsbad 2016.08.29 22:33:39
Exférje jött elő a sokkoló kijelentéssel. Nem fogod elhinni, mit árult el az énekesnőről Bobby Brown. Leleplező részletek a tovább mögött!..
Mármost pironkodva be kell ismernünk, hogy ezen a teszten a magyar nemzeti tudat elbukik. (Elnézést: elbuknak a homoszexuális felebarátaink.) A magyar nemzeti tudat a kollektívum önvédelmi hisztériájának terméke, egy kudarcos, sokat fenyegetett és sok sérelmet hordozó ország…..
Tegnap előtt lezajlott az Év Fiatal Vezetője díjátadó 2015 a Coaching Team Kft gondozásában. Kereken 50 vezetői pozícióban dolgozó (a jelöltek jelentős része jellemzően top200-as vállalkozásból) 35 éven aluli "fiatal" jelentkezett a megmérettetésre. Az én értelmezésemben…..
Parádésok, szervezők, résztvevők! Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi…..
Két napot hosztoltam még februárban százhatodik és százhetedik vendégeimet, Konni (25) és Eva (25) német diákokat, akik Hamburgból érkeztek hozzám. Konninak egy referenciája volt, Éva még soha nem próbálta a CS-t korábban. Konni vegán, Éva vegetáriánus. Még a…..
Carlsbad 2015.03.24 00:35:50
@Peter100: gratulàlok! Tènyleg ne hasonlítsa össze magàt egy 2 gyerekes hetero pàrral! Nagy különbsèg adòdhat, ha tèged veszünk alapul. Szegèny anyàd inkàbb nyelt volna egy nagyot!
Valószínűleg John Lajoie Merry Christmas Exclamation Point című száma lesz az idei karácsony egyik slágere. A dal hangzása az ünnep hangulatát idézi, a szövegben viszont ott a kellő irónia, amivel egyre többen gondolunk a szeretet ünnepére. Az ünnepre, amikor úgy csinálunk,…..
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
Ismét van okunk büszkének lenni egy magyar modell nemzetközi vizeken elért sikerére, hiszen Axente Vanessa újra a Vogue címlapján! Immáron - ha jó számolom - az ötödik alkalommal. Ezúttal a németek gyönyörködhetnek a magyar lány arcképében az októberi szám…..
Carlsbad 2013.09.19 00:44:26
@Bambano: ez a veszélyes , amit te csinálsz. Az irigy, elégedetlen, besavanyodott nőnél nincs rosszabb. Ha valamiben jó vagy, akkor örülök. Ő ebben jó, miért nem örülsz? Ha nem örülsz miért nem mész el mellette szó nélkül? Közlési kényszer= picsogás ;)
Zolinak kirúgták a fogait, haverját 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel dobták ki a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóból, miután egyikük bunkón flörtölt egy pultoslánnyal: Az alábbi eset egy hete történt velünk a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóban. Egy…..
A lelakott, kis lakótelepi lakás lakóhelyiségeit az új tulajdonos pár nagyjából már lakhatóvá tette, ám a fürdőszobát eddig csak annyira takarították ki, hogy a mindennapi tisztálkodásra alkalmas legyen. A felújítás utolsó felvonásaként most erre a helyiségre kerítettek…..
A TETT Facebook-oldalán jelent meg a következő történet. Buzizás, amit a rendőrség először leszar. Aztán már a támadókat támogatja. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a baross utcai / harminckettesek…..
Praxis Magára hagyták a beteget 2013.08.10 08:23:01
Ma Magyarországon mindent megtehetnek azok az orvosok akik itt maradtak, és vezető beosztásba helyezték őket. Rettenetes artrítiszes fájdalmaimat szteroidokkal kezelte a szakorvosom több mint fél évig. Közben többször is jeleztem,hogy nem tudom mi bajom van, de rosszul érzem magam.…..
NeeOn érdekes jelenségre lett figyelmes, mert még mindig fogyaszt Danone-termékeket. Az Activia joghurtital megújult csomagolásán "-30% cukor" feliratra lett figyelmes, ami stabil indikátora a kamuzásnak. Rövid kutatómunkával kiderült, hogy valójában 2,5x annyi cukor került a…..
A mai hétfőre egy könnyű kis ötletet hoztam, aminek nagy hasznát vehetitek alkalmakkor, ajándékozáskor! Ezeket a színes, gyémánt formájú ajándékdobozkákat egyáltalán nem nehéz elkészíteni, hiszen ingyen letölthető mintaív is ár hozzájuk (INNEN tölthetitek le).  A következő képsor pedig…..