Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoty27

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég belebotlottam egy cikkbe, ami azt taglalta, hogy a lefolyókban a déli féltekén is ugyanabba az irányba forog a víz, mint északon, ugyanis a forgás iránya nem a féltekétől, hanem a lefolyó alakjától függ, és ennek kapcsán megnéztem a Wikipédián, hogy van-e szócikk a…..
zsoty27 2010.11.01 23:41:32
Nem tudom, hogy ismered-e de van még bőven ilyen érdekes tényekről, vagy tévhitekről ezen az oldalon is.-->
www.omg-facts.com/top
Sok dolgon mosolyogtam magamban, hogy jé ez nem is így van?! ( Amúgy gratulálok az igényes és érdekfelkeltő blogodhoz, csak így tovább, öröm és felfrissülés olvasani.)
Sokszor elgondolkozom azon, hogy bennem mi más mint az átlagemberben? Én vajon kiemelkedem-e a tömegből? A barátok mindig más szemszögből látják a dolgokat, mint én. Vannak emberek, akiket ha lát az ember, akkor irigyli őket, hogy ők miért olyan sikeresek, szépek, sok ember által…..
Sokszor mikor az utcán megyek a városban a szemeim találkoznak más emberek tekintetével. Olykor hosszú pillanatokig figyelem az arcot, az embert, néha viszont csak egy másodperces találkozás is elég. Sok minden le lehet olvasni a tekintetekből, a mimikából. Vannak olyan napjaim, amikor…..
A közösségi portálok gyöngyszemén láttam egy linket egy cikkre, mely arról szólt, hogy múlt héten csillaghullás invázió lesz. Nem is olvastam végig, mert annyira nem érdekelt, csak megragadta a figyelmemet, hogy minden este több tucat hulló égitestet lehet majd felfedezni az…..
Múlt héten nem voltam itthon, Balatonon táboroztam, de azóta tegnap délután hazajöttem. Szóval lesz új bejegyzés hamarosan meg minden. Addig is kiegészítettem a blogomat 2 új funkcióval, melyeket minden bejegyzés végén láthattok. Ez azt jelenti, hogy egy kattintással…..