Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bioCsili

458 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden betegnek csak azt tudom javasolni, ne álljon meg egy orvosnál, ha látja, hogy nem mennek előre az események és az állapota rosszabbodik. Tisztelt Praxis!   Babát szeretnénk, de a vastagbél endometriózis miatt nem jött, csak a műtét fog segíteni.   Engem dr.…..
bioCsili 2014.07.02 19:53:29
Az emberek hajlamosak az orvost hibáztatni mindenért, holott ki más felelős az egészségünkért ha nem mi magunk?! Nekem is bélendometriózisom volt, (menzeszkor előről és hátulról is ömlött a vér) óriási fájdalmakkal. Ajánlás útján eljutottam Bokor Attilához, aki műtétet javasolt. Ez 2010-ben volt ha jól emlékszem. Mivel én úgy gondolom, hogy nem ő a felelős az endometriózis kialakulásáért, közben a kezembe vettem a sorsom és életmódot váltottam. A műtétet hónapról hónapra toltam el, mert az állapotom egyre jobb lett és mindenféle műtéti beavatkozás és gyógyszer nélkül eljutottam oda, hogy a tüneteim minimálisra csökkentek a bélvérzés elmúlt!!! Azóta igyekszem segíteni azoknak a nőknek akik hozzám fordulnak, illetve társaimmal együtt egy klubot is létrehoztunk www.noiegeszsegert.hu. Itt talán segítségre lel az, aki keres és tenni akar magáért, nem az orvosoktól várja (egyedül) a csodát! Azóta megszületett a kislányom, aki természetes úton fogant, de a történetem másokéval együtt az említett oldalon olvasható. Kívánok kitartást, hitet magatokban akik ezzel a betegséggel küzdötök. Bár nem szeretem ezt így nevezni, mégis egy véget nem érő valamiről van szó, ami hol szunnyad, de ha nem vigyázunk újra fellobban. Az orvosok pedig túl vannak terhelve, mert a mai világban mi nők nem vigyázunk eléggé arra ami mindennél drágább… hogy életet adhassunk. De ha már így alakult, akkor keressünk és ne csak orvost, hanem megoldást….
bioCsili 2014.07.02 20:15:12
@reepach: Ez nem a magánpraxisa, hanem a SOTE fizetős betegellátó rendszere. Erről számlát kapnak, és ezekből a pénzekből finanszírozzák azokat a műszereket amikre az OEP nem ad pénzt, hogy az is európai szintű ellátásban részesüljön akinek nincs lehetősége kifizetni ennyi pénzt.
A Női Egészségért oldalon megjelent az Én Történetem.  Azért tűntem el az utóbbi lassan 1 évben, mert kisbabát vártunk aki 2013. november 11-én megszületett.  Természetes úton estem teherbe, melyért köszönet a makrobiotikának - és itt nem a barnarizsre gondolok, hanem a…..
Novemberben is folytatódik a csütörtöki ebédrendelés, ha megtetszik a menü, a lenti email címen ne habozzon rendelni! :-) Nov 7Kukoricakrem Leves Edes MiszovalArpa Risotto CeklavalHirtelen Sult Brokkoli MazsolavalSargarepa SalataMandula sutikNov 14Szezammagos Miszo Leves TofuvalPolenta…..
http://filantropikum.com/a-szomoru-igazsag-a-tejrol-amit-minden-szulonek-tudni-kell/ ..
http://www.babaszoba.hu/articles/babaprojekt/termekenyseg/Endometriozis_mellett_is_teherbe_lehet_esni?aid=20130926184523 ..
Elkészült az októberi menüterv, melyet változatlanul Verbovszky Gabi professzionális chef készít minden héten. Októberben is heti egyszer kényeztet bennünket a menüvel, így van egy nap amikor nem kell főznünk!!! :-) Itt a finom sütőtök az őszi-téli kedvencünk, mely több…..
Verbovszky Gabi első ebédjét fogyasztom... a levesről bizton állíthatom, hogy ISTENI!!! :-) A többi még csak most következik... ÚÚÚ a főtééétteeeeeeel :-) mint az esküvői menünk!  Ahogy a korábbi bejegyzésben láthattátok, a menü a következő mára...  Karfiolkrém…..
E héttől rendelhető lesz egy komplett makrobiotikus ebéd, melyet Verbovszky Gabriella prof chef és életmódtanácsadó készít el minden alkalommal.   Bevezetésképp minden csütörtökön lesz arra lehetőségetek, hogy kipróbáljátok milyen is a vegán, egészséges, reform…..
https://www.facebook.com/events/349777831823383/ ..
Úgy látszik nem történt elég dolog mostanában velünk itt a Kushiban, pénteken Ruben az egyetlen hímnemű kolléga bejelentette, hogy vett egy vonatjegyet Prágába és elmegy este 7 órakor. Az izgalmas része az, hogy nem jön vissza! Tudni kell, hogy jelenleg úgy néz ki a…..
http://travelo.hu/kozel/2013/06/03/a_dietazok_sem_eheznek_mar_nyaralas_alatt/ ..
 Női Egészségügyi kihívások – Nyugati orvoslás vs. alternatív terápiák   A Női Egészségért Klub Salamon Adrienn, Kocsi Gabriella és Forró Csilla szervezésében INGYENES női egészségnapot hirdet 2013. június 8-án szombaton neves előadók közreműködésével…..
https://www.facebook.com/events/149996528516529/ Végre egy rendezvény, ahol a makrósok is tudnak enni. :-)   ..
www.noiegeszsegert.hu Megújult külsővel és tartalommal várunk Benneteket a Női Egészségért oldalra, ahol olvashatsz a Női problémákról (pcos, endometriózis, meddőség, gyermekvállalás) ezeknek az alternatív és az orvosi lehetséges gyógyítási módjaival, megismerhetsz…..
Végre egy szuper vasárnap! Az elmúlt hetekben mindig volt valami intézni való, még hétvégén is. Költözés ide-oda, pakolás itt-ott, de két hete újra a régi kis otthonunkban lakunk!  A hétvége pihenéssel telt! A tegnapi piacozást követően vagy 3 filmet néztem meg DVD-n,…..
Verbovszky Gabi által készített ínycsiklandozó finomságok a NiceRice-ban! Az esküvőnkön Ő készített mindent!!!! Még az is megnyalta a 10 ujját, aki hagyományosan étkezik és a húsételekhez van szokva....A csokitortája gránátalmával és fenyőmaggal...még 2 nap múlva is…..
Végre elkészült a NiceRice honlap, ahol magyarország leggazdagabb makrobiotikus alapanyagai között barangolhatunk! Érdemes vetni egy pillantást... :-)  ..
MAKROBIOTIKUS Tisztító – Feltöltő Női Tábor a Mecsekben “Our hearts sing together.” Sufi Időpont 2013. május 31 - június 5 péntek 17 órától szerda 14 óráig  5 éjszaka Helyszín Püspökszentlászló  Árak Ötnapos tábor:…..
Február 12-én kedden indultunk el Graz mellől a németországi Nürnbergbe Gabival, hogy a Biofach elnevezésű óriás bio vásáron körbenézzünk, találkozzunk a cégek képviselőivel akikkel már kapcsolatban állunk és új termékeket fedezzünk fel. Az út zökkenőmentes volt, 5…..
Tiramisu! Kati csodálatos szülinapi tortát készített a párjának. Mind egy szálig elfogyott! :-) ..
Három éve, mikor amerikában tanultam egy nagyon kedves pár Romana és Yu-Minn csodálatos kapcsolatának lehettem tanúi. Ők azóta is ott élnek és dolgoznak a Kushi Intézetben. Decemberben megszülettek természetes úton fogant ikreik akikről most megosztok Veletek néhány képet.…..
Biotúra Makromódra Zene, TV, Zene 2013.01.21 21:59:31
A lakásban teljes a csönd. Esténként, amíg egyedül vagyok szeretem hallgatni a szomszédokat. :-) Általában vagy a TV-t, vagy szép zongoraszót hallok. Van, hogy hajnalban, fél 7-kor játszik, de van, hogy este 8-9 óra körül ül a zongorához. Nem tudom ki lakik fölöttünk, még…..
Biotúra Makromódra Netizés 2013.01.19 19:38:22
Ezt az orrbedugulós, 3 napja szájon át lélegzős állapotot, már nagyon megelégeltem, hiszen ma délután Netizésre adtam a fejem... :-) Nyár óta a makrós tisztítótábor óta nem próbáltam, mert akkor annyira csavarta az orromat, hogy alig tudtam valamennyi sós vizet átfolyatni az…..
Az esti vacsit alig néhány zöldségből tudtam összeállítani, mert a piaci áru még nem érkezett meg hozzám. :-) Szombat van, hát úgy gondoltam, jöjjön egy kis tempura a vacsorához, hiszen ezer éve nem ettem.  Mínusz 6 fok, az idő ideális :-) Melegít, olajos,…..