Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hguti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Célunk felé menet a kocsiban szinte el is felejtettük, hogy egy ilyen felkavaró ügy miatt tartunk a faluba. Ha turistáskodni jönnénk egy környékbeli vendégházba, az év legnyugodtabb és legidillibb napjai várnának ránk. Mi azonban ügyfelünk hívására érkezünk, akit a Betyársereg nevű szervezet 3…..
A bolt termékeit kézzel összetaperoló vevő nem a kedvencem, de azért az, hogy egy önnön fontosságába vetett hittől dagadó, túlmozgásos biztonsági őr képes legyen rendőri asszisztenciát is mozgósítani egy ilyen ügyhöz, azért elképesztő. A debreceni Auchanban…..
Lehet finomkodni, lehet kertelni, de keleti szomszédunk, Ukrajnai gyakorlatilag háborúban áll Oroszországgal. Márpedig egy ilyen háború a legkomolyabb európai konfliktus nagyon régóta: az egész világ feszült figyelemmel kíséri, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek. És bizony, ha…..
hguti 2014.05.14 18:04:45
Ha reggel kómásan, nyűgösen kelek fel, azonnal tudom, hogy csak be kell kapcsolni a reggeli Mokkát és Kárász Róbert hozzá nem értése garantáltan kiránt az ébredés utáni traumából, hogy aztán az idegbetegségtől felstenkerelve loholjak be reggel a melóba. Ő nekem a reggeli…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
hguti 2014.05.13 11:32:37
Ritkán forgat, de akkor egész Hollywood ott tolong a kamerája előtt. Terence Malick nem a mennyiséget, hanem a minőséget részesíti előnyben. 6 filmből 3 Oscar jelölés mutatja, hogy nem rossz taktika ez. Hosszú kihagyás után nagyon belehúzott a kiváló rendező: idén három…..
A Grand Theft Auto V a világ egyik legnépszerűbb videójátéka, amelyből - becslések szerint - eddig kb. 32 millió példányt adtak el. Egy brit iskola igazgatója szerint a játék arra ösztönzi a gyerekeket, hogy az iskolaudvaron megerőszakolósdit játsszanak... Morian Morgan, a…..
Csak a rend kedvéért: 1972. szeptember 6-án én is ott ültem több ezred magammal Münchenben, az olimpiai stadion nézőterén, az újságírók szektorában. A nézőteret ezúttal nem a szurkolók, hanem a versenyzők, és a sportvezetők töltötték meg. A hangszórókból, míg a…..
forcaportugal2012 Az ítélet napja 2012.06.21 13:30:00
Európa bajnokság 1996, Anglia. A portugál válogatott története során mindössze másodszor jutott ki a tornára, ezúttal csoportelsőként, igaz, olyan nem túl megterhelő ellenfelekkel szemben, mint Lettország, Lichetenstein, Ausztria, Írország és Észak-Írország. A portugál…..