Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lecko

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon az Opera Software útjára bocsátotta legfőbb termékének, az asztali Opera böngészőnek legújabb kiadását az Opera 10.6-ot. A kiadás érdekessége - a szokásos újdonságokon túl -, hogy hosszú idő után ismét szinkronba kerülnek a verziók a főbb operációs…..
lecko 2010.07.01 20:19:01
@Daem: Ha már elmentetted a felhasználónevedet és a jelszavadat egy oldalon akkor legközeleb a menüsávon található kulcs ikonra kattintva beléptet vele. Bocsi, ha már ezt tudtad.
Sok egyéni keresőd van ami már teljesen átláthatatlan a helyi menüből (jobbklikk->Keresés ezzel) indítva? Esetleg az akadályozott meg eddig benne, hogy sok legyen, mert akkor átláthatatlan lenne? Feleslegesnek tartod, hogy ennyi keresőd van kilistázva, mikor egy részével csak…..
Ma is jött egy előzetes, ezúttal kevesebb javítással, amik főképp a stabilitás növelésére összpontosítanak. Az expressz.hu-s hiba még mindig jelen van. Core CORE-30820 (nem látogathatók újra a gyorsítótárazott URL címek) CORE-30786 (a lapok gyorsítótára törli az…..
A Desktop Team csapata mostanra készült el az első 10.60 kiadással, amellyel arra törekednek, hogy szinkronba hozzák az összes asztali platformon. Az alfa észrevehető teljesítménynövekedést fog adni és továbbfejlesztett felhasználói felületet (UI) is kapunk. Továbbá rengeteg…..
A mai nappal különleges előzetes érkezett. Legalábbis a javított bugok számában, valamint egy új funkciót is hozott. Ha a gyorshívón nem veszünk észre semmit frissítés után, javasolt tiszta telepítés. Ismert hibák (Unix): Nem működik a Flash Nem működik az…..
lecko 2010.05.09 14:54:22
@Sunikeee27: Érdekes, szerintem pedig érezhetően gyorsabb lett az előző verzióknál. Nekem minden működik, pedig csak másodlagos böngészőként használom, mert nálam a chrome a nyerő.
Azt mondják rá, hogy egyszerű, buta. Nekem épp elég. 1-2 kiegészítőt használok hozzá amit jelzek, rohadt egyszerű telepíteni és nagyon egybesimul a böngészővel. Ez nem tudom hogyan jött ide, de leírtam, mert nem szeretem aki kórosan isteníti az Operát és mindent ami nem az azt úgy fújolja, hogy elmondani nem lehet. Opera az ilyen techguruknak meg programozóknak jó, ők nyúlkálhatnak mindenféle fájlokba, hogy személyre szabhassák a dolgaikat, de egy egyszerű átlagfelhasználó nem akar a semmitmondó programfájlok között túrkálni meg piszkálni.
A Magyar Opera blog meghirdette cikksorozatát, amiben bárki megírhatja, hogy ő hogyan használja az Opera böngészőjét. Ehhez segítséget is talál a kiírásban. Az alábbi írás is ennek az akciónak az eredményeként született, ezúttal Nekomajin jóvoltából, akinek ezúton is…..
lecko 2010.05.02 09:44:59
Ma ismét megtapasztalhatjuk, hogyan működik az Opera fejlesztőcsapata. A 10.52-ben talált hiba miatt kiadtak egy gyorsjavítás 10.53-ként, aminél 3374 volt az összeállítás száma. Egy nappal később ugyanez megjelent az Opera publikus FTP szerverén, majd miután elég érettnek…..
lecko 2010.05.01 07:38:55
OFF: Valaki tud megoldást találni, hogy a video.boon.hu/ n miért nem jelennek meg a videók? Csak a szürke háttér jön be a lejátszás ikon nem.
Visszatérő kérdés az Operával kapcsolatban, hogy hogyan lehet más levelezőből beimportálni az ott használt címeket (amikre sajnos nincs magyar nyelvű általános fordítás, mindenütt máshogy nevezik őket: címjegyzék, partnerek, címtár, kapcsolatok, kontaktok, stb.). Az Opera…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..