Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pannonpuma77

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Amennyire a blog keretei lehetővé teszik, igyekszünk az adódó alkalmakkal élve nyitni a fiatalok felé, akik néhány év múlva tevékeny részesei lesznek a világ legjobb futballjának. Tavaly is megtettük két poszt erejéig, most is kiszolgáljuk a hardcore szektort, akik nem akarnak…..
pannonpuma77 2010.07.27 20:25:23
@Csöncsön: Pacheco 17 éves koráig a Barcában játszott.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
pannonpuma77 2010.07.11 21:28:21
@csabax: Inkább kick-box narancs!
A holland-brazil az a meccs, aminek nemhogy a kimenetelét, de még a játék képét is nehéz megtippelni. Égre-földre esküszik mindenki, hogy nem ő az esélyes, hogy mennyire penge a másik csapat, és persze nem fognak nekiesni. Ez speciel marhára igaz lehet, a hollandok eddig mutatott…..
pannonpuma77 2010.07.02 16:00:21
Csak az ellenfél kiléte és erősségi szintje változott hétfő óta, a tét nem lett kisebb: győzelem vagy halál. Chile abban a kényelmes helyzetben van, hogy már egy döntetlennel övék az első hely a csoportban, ellenben ha a selección nem húzza be mind a három pontot - és nem…..
Egyelőre nem rossz a csapat. A portugálok kontráznak. Tiago veszélyes lövése szállt szépen mellé, de nagyon tisztán lőhetett a beadás után.A balszélen fájdalmasan kevés támadás indul, szinte nem is passzolnak oda.Melo épp az imént próbálta lerúgni egy portugál…..
Térjünk vissza a rendes munkamenethez. Kicsi, színes, édes-aranyos, cukimuki kis bulvárhírek jönnek a brazilok edzőtáborából. Mindenki beszélt kicsit mindenkiről.Kezdjük is:- A FIFA nem fogja Dungát megbüntetni, miután elküldött az anyjába néhány újságírót. Ami…..
A képlet baromi egyszerű, a 3 pont a túlélést jelenti, 3 pontnál kevesebb esetén pedig lehet csomagolni és viszlát négy év múlva. Amennyiben a H-csoport leggyengébb kihívóját, Hondurast sem sikerül lenyomni, akkor a selecciónnak semmi keresnivalója a világbajnokság legjobb 16…..
Este Brazília - Elefántcsontpart!Drogba kezdeni fog. Gilberto Silva is. A két csapat most találkozik először. Ha a brazilok nyernek, akkor továbbjutottak a csoportjukból.Az elefántcsontpartiak 4-3-3-as felállása inkább 4-5-1-hez hasonló. A csapatuk névsorát elnézve nem…..
Véget ért a szezon, persze az átigazolásokkal kapcsolatos pletykák nem most kezdődtek, hanem már sokkal korábban, sőt nem is szüneteltették őket. A keret nagyobb része szabadságra vonul, kisebb része a VB-re készül, aminek hála nem maradunk érdemi futball nélkül júniusban.…..
Megjöttem! Kicsit késve, de nem törve.Folyamatosan frissülve követjük az eseményeket. A Kedves Vezér csapata jelenleg a térfelünkön tartózkodik, ami nagy meglepetés.7. perc Elano lőtt a 2010-es vébé történetében először 20 méternél távolabbról a 16-os szélének…..
Sajnos a fél napomat detoxikálással töltöttem, a másik felét az ügyeleten, a harmadik felét pedig tanulással és meccsnézéssel. Így ismét nem csináltam meg a csapatelemzős posztot, amit ígérgetek egy hete. De még van két nap a brazil kezdőrúgásig, nem kell aggódni!Mi volt ma…..
Dél-Afrika - Mexikó 1-1 Apám. Amelyik országnak a vuvuzela a nemzeti hangszere, az nem érdemel 1 pontnál többet EGYETLEN meccsen sem. Még jó, hogy Mexikó jobb volt náluk, mivel kedves dél-amerikai szomszédaink, akik valójában közép-amerikaiak. De sajnos CsabaLala kibaszott…..