Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pottyosgulu

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bouygues, Cora, Auchan, Alstom, Suez Environnement. Csak néhány olyan francia cég, amely igen jól járt azzal, hogy magyar földre lépett. Több milliárd forintot kasszírozott be az állam zsebéből. Ezzel eddig nem volt semmi baj. Piacgazdaság van, vagy mi a fene. Igen ám, de most…..
Talán első hallásra furcsának tűnhet, de Schmitt Pál lemondásából csak a Fidesz profitálhat. És itt nem is feltétlenül arra gondolok, hogy egy esetleges választási bukás után is az ő kötelékükből kikerülő köztársasági elnökkel kell majd hadakoznia az…..
PhDSzakdolgozatom címe: A független köztársasági elnököt megilleti az ártatlanság véDelme Hipotézisem: a köztársasági elnök, mint a nemzet egységét szimbolizáló személy, viselkedhet magánemberként egy olyan ügyben, amely túlmutat önnön hitelességének, társadalmi, bel-…..
Hát reagált. Pali bácsi- koránál fogva nevezhetem így-, odaült, tízezrek lesték hogy az mondja:.. De nem mondta. Helyette megmagyarázott és úgy viselkedett, mint egy kisgyerek, akit rajtakaptak. Valami füllentésen, amit úgy reagált le, hogy ő most nagyon sértve érezte…..
 "Orbán Janus-arcú viselkedése, amellyel Brüsszelben mosolyog, Budapesten pedig vicsorog, egy pragmatikus politikusra utalnak. A Machiavelli elvei alapján kormányzó miniszterelnök egyetlen terve az, hogy minél tovább őrizze meg hatalmát." - írja a Wall Street Journal egyik…..
Üdvözletem. Immáron én is belépek a blogírók népes táborába. Számtalan dolog érdekel, számtalan dolog bosszant. És egyre több és több téma, amelyről szeretném megosztani a véleményemet, egyben érdekel, hogy mások hogyan gondolkodnak adott témában. Szóval,…..
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..