Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LOGAN

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Lockpickerek! Felhívásunkra hárman is küldtek képet saját készítésű pickekről. Ezeket a képeket szeretném itt bemutatni: "Adi add" képei az ablaktörlő merevítőből készített saját készítésű pickekről. Elmondása szerint éppen egy FAB lakaton…..
LOGAN 2010.06.17 08:26:51
@lockpickfan: Ment neked egy e-mail!
356 játékos közül lacko****@freemail.hu (Keyboy) nyerte meg a kezdő készletet!Köszönjük mindenkinek a részvételt, gratulálunk a nyertesnek, e-mail ment, 2 hete van jelentkezni.Aki nem nyert, ne keseredjen el, lesz még játék.:) Üdvözlettel: Lockpickersrác, DrLockpick..
LOGAN 2010.05.26 20:29:35
@lelkeskezdő: jó jó de tudjátok már hogy ki ez a Keyboy készletet megkapta már???
A sorsolás 2 napot csúszik(a sorsoló program meghibásodása miatt).Üdv.: DrLockpick..
LOGAN 2010.05.21 16:26:46
Hello Lockpickerek!Akkor álljon itt a 10. és egyben utolsó (szerintem a legnehezebb) kérdés:10. Engedélyezett-e Magyarországon a lockpicking mint szabadidős hobbi/sport tevékenység?Plusz pontért kérdezzük, hogy: Hordhatod-e magaddal a mindennapokban a lockpicking szettedet?Zárak…..
Hello Lockpickerek! Itt az utolsó előtti 9. kérdés: 9. A lockpicking nyitás hagy-e nyomot a zárban? Ha nem: miért nem? Ha igen: hol és milyet? Május 20-án feltesszük az utolsó (10.) kérdést. Aztán DrLockpick összeállítja a sorsoló scriptet az MSN bejelentkezésetek és…..
Hello Lockpickerek! Itt a hétvégére a hetedik kérdés:7. Hogyan viselkedik egy súlyzó, illetve gombafejű ház-stift lockpicking nyitás közben? Mitől olyan különleges? Miért építik a normál stiftek közé?  Jó kommentezést kívánunk! Üdv: Szerkesztőség ..
LOGAN 2010.05.16 14:32:53
Hello Lockpickerek! Kicsit belehúzunk, mert közeledik a sorsolás napja és még van egy rakás jó kérdésünk.6. Mit nevezünk "Lockpicker Bibliának"? Vagy ti mit hívnátok annak? Zárak nyíljatok!Üdv: Szerkesztőség..
Hello Lockpickerek! Közeleg a sorsolás napja... Szal gyorsan itt a következő kérdés:  5. Miből és hogyan készíthetünk magunknak e-pick-et?A szabályok változatlanok, várunk jó kis leírásokat. Olyanokat is, amit ti próbáltatok már összeállítani, de nem sikerült...…..
LOGAN 2010.05.11 16:01:41
LOGAN 2010.05.11 16:02:58
Hello Lockpickerek! Itt a 4. kérdés: 4. Milyen lockpicking versenyszámok ismertek a versenyeken és mi a lényegük? (Te melyikben indulnál?) Jó kommentezést! Zárak nyíljatok! Üdv: Lockpickersrác..
Hello Lockpickerek! Itt a harmadik kérdés, hogy a nyerési esélyeiteket növelhessétek a lockpicker nyereményjátékban:  3. Mik azok az alapvető pick-ek (v. lockpicking szerszámok), amivel a zárak nagytöbbsége (95%-a) kinyitható? A szabályok változatlanok. Kérjük,…..
Hello Lockpickerek! Akkor ígéretünknek megfelelően álljon itt a nyereményjátékunk második kérdése: 2. Mi a "lockpicking"? A szabályok változatlanok. A kommentekben kérjük, hogy válaszoljatok...Zárak nyíljatok!Üdv: Szerkesztőség..
LOGAN 2010.04.26 09:10:07
Hello Lockpickerek!   Ígérethez híven fel is tesszük az első kérdést, amire kommentben lehet válaszolni.   Értékeljük a kreatív és új ötleteket, válaszokat! Viszont nem értékeljük azt, ha valaki lemásolja az előtte kommentező szövegét. Tehát részben számít…..