Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy lebowski

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tudjuk, vannak, akik abban reménykednek, a köztársasági elnökünk nem írja alá az Alaptörvényünk negyedik módosítását. „Ne írd alá János!” – szólították őt fel afféle rejtői stílusban. Pedig alá fogja írni. Sokak szerint nem is nagyon tehet mást. Ez nem holmi…..
Gerincre vágva Garmann nyara 2012.05.26 09:00:00
Egy ideje próbálom megfogni, hogy mitől annyira más az északiak gyerekirodalma, mint az összes többi, és a sok lehetséges válasz közül alapvetően egy olyan van, amely újra és újra a felszínre úszik. Mégpedig. A svéd, norvég és dán szerzőkben, akiknek a műveit valamennyire is…..
 Ugyan nem egészen kultúrprogram, de azért mégis a kultúra része, hiszen annyira elüt a mindennapokban megszokottól, hogy valóságos időutazásnak számít egy látogatás egy valódi borbélynál.Különböző, főleg arab országokban, vagy Törökországban tett utazásaim során…..
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
nagy lebowski 2011.05.16 11:21:42
@A Svábhegyi Rém O..O: de hát azt tette :)
nagy lebowski 2011.05.16 11:42:38
@babraba: nem csöpög a vécétartályod véletlenül? :)
A kísérlet elkezdődött. És bár tudom, hogy a feltételek nem azonosak, mégis látok hasonlóságokat Orbán Viktor 1995-ös és Gyurcsány Ferenc 2011-es tevékenysége között. A kimenet korántsem biztos, hogy azonos lesz, de a történet még hozhat happy end-et. Persze, kinek, mi a…..
nagy lebowski 2011.05.16 07:54:58
Az időjárás még tegnap is olyan ígéretesnek tűnt - szép napsütés, de nem túl meleg idő, így kifejezetten jól esik majd a tűz körül tevékenykedni, gondoltam. Vidáman pácoltam be a húsokat, készítettem elő a bogrács tartalmát, és előre örültem, hogy végre "real time" fogok főzni: mivel a…..
nagy lebowski 2011.05.09 07:31:54
Én szabályosan rosszul voltam az idegességtől,azt hittem meghalok,mert még sosem volt pasim.Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Sziasztok! Régóta olvasom ezt a blogot,és úgy gondolom megosztok pár történetet én is. Jegyes1:16 évesen(egy kissé…..
Cukorral vagy sóval? - az örök dilemma, ami napközi óta folyamatosan kisért. Első-másodikban a konyhás nénik nem is kérdezték csak rakták a cukrot a túrós csuszára, fel sem tételezve, hogy valaki a nyomokban felbukkanó töpörtyű ízét nem mosná össze a krémtúróéval.…..
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
Játszani jó, pénzt nyerni pláne, ha a kettőt vegyíti az ember, megkapja a televíziózás egyik legrégebben létező és egyben legegyszerűbb műfaját, a tévévetélkedőt. A Tv2 40 milliós játszma című műsorának kitalálói ráadásul az eddig sem túl bonyolult műfaj drasztikus…..
Töretlen Elégedett Nagymagyar 2010.11.28 10:25:00
Hallgatom az alkesz burkolót, ahogy beszél magában munka közben.Ideírom amit mond, mert ebbe a blogba illik."A baj már nem itt van Nagymagyar, hanem (...) Brazíliában.""Áldja meg az Isten ezt az országot testvér. Ha már így alakult.""Öreg vagyok én még…..
ProgBlog Budapest, a semmi 2010.06.26 15:03:00
 Kié Budapest?Ezt a kérdést most egyáltalán nem aktuálpolitikai értelemben teszem fel, nem azért, mert az őszi önkormányzati és főpolgármester-választással akarok itt foglalkozni. A kérdés arra vonatkozik, hogy valójában kik és mik határozzák meg a város fejlődését…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..