Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kivételek

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
356 játékos közül lacko****@freemail.hu (Keyboy) nyerte meg a kezdő készletet!Köszönjük mindenkinek a részvételt, gratulálunk a nyertesnek, e-mail ment, 2 hete van jelentkezni.Aki nem nyert, ne keseredjen el, lesz még játék.:) Üdvözlettel: Lockpickersrác, DrLockpick..
kivételek 2010.05.23 00:03:33
@lockpickersrac: Szia!

Köszönöm a felvilágosítást.
Tipikusan néztem de nem láttam. Elolvastam a játék feltételeit csak a tudatomig ( bármi is legyen az :) ) nem minden információ jutott el.

A blog hiánypótló, és remélem ebből a kezdeményezésből egy nagyobb méretű hazai közösség fog létrejönni.

Csak így tovább!
Hello Lockpickerek!Akkor álljon itt a 10. és egyben utolsó (szerintem a legnehezebb) kérdés:10. Engedélyezett-e Magyarországon a lockpicking mint szabadidős hobbi/sport tevékenység?Plusz pontért kérdezzük, hogy: Hordhatod-e magaddal a mindennapokban a lockpicking szettedet?Zárak…..
kivételek 2010.05.20 18:39:15
www.origo.hu/itthon/20070306csak.html

Betiltják az álkulcsot is

A felsorolt, a közbiztonságra veszélyes eszközök forgalmazását és tartását korábban jogszabály nem korlátozta, így a szállítás, a forgalmazás és a jogosulatlan birtoklás sem volt szankcionálható. A kormány döntése ezen a helyzeten változtat azáltal, hogy kimondja: a fenti eszközök jogtalan birtoklása, szállítása és forgalmazása szabálysértésnek minősül, azaz a szabálysértési törvény szankcióit vonja maga után. Ez ebben az esetben 50 ezer forintig terjedő pénzbírság és az eszköz elkobzása lehet.

A nyilvánvalóan komoly sérüléseket okozó dobócsillag, a boxer és a sokkoló mellett a "speciális zárnyitó szerkezet"-et is közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek nevezi a módosítás. Indoklásként azt hozta fel a kormány, hogy a közbiztonság szempontjából különösen veszélyes jelenség a betörések és autófeltörések magas száma, ezért tiltja be az álkulcsok és az elektronikus zárnyitók forgalmazását és a jogosulatlan birtoklását.
Hello Lockpickerek! Itt az utolsó előtti 9. kérdés: 9. A lockpicking nyitás hagy-e nyomot a zárban? Ha nem: miért nem? Ha igen: hol és milyet? Május 20-án feltesszük az utolsó (10.) kérdést. Aztán DrLockpick összeállítja a sorsoló scriptet az MSN bejelentkezésetek és…..
Hello Lockpickerek! Itt a hétvégére a hetedik kérdés:7. Hogyan viselkedik egy súlyzó, illetve gombafejű ház-stift lockpicking nyitás közben? Mitől olyan különleges? Miért építik a normál stiftek közé?  Jó kommentezést kívánunk! Üdv: Szerkesztőség ..
Hello Lockpickerek! Közeleg a sorsolás napja... Szal gyorsan itt a következő kérdés:  5. Miből és hogyan készíthetünk magunknak e-pick-et?A szabályok változatlanok, várunk jó kis leírásokat. Olyanokat is, amit ti próbáltatok már összeállítani, de nem sikerült...…..
Hello Lockpickerek!   Ígérethez híven fel is tesszük az első kérdést, amire kommentben lehet válaszolni.   Értékeljük a kreatív és új ötleteket, válaszokat! Viszont nem értékeljük azt, ha valaki lemásolja az előtte kommentező szövegét. Tehát részben számít…..