Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heptakontanonaéder

0 bejegyzést írt és 558 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Méltánytalannak tartják, hogy noha ők végtelenül lojálisak Orbán Viktor rendszeréhez és osztják a kultúraeszményét, a támogatások egy része nem hozzájuk, hanem a kormánnyal ellenséges szerzőkhöz kerül." (Szőcs Géza) Orbán Viktor kultúraeszményének lényege az, hogy ha elfutunk a balösszekötő…..
heptakontanonaéder 2018.07.19 01:32:07
@közösperonos átszállás:
Ezeknek ENNYIÉRT korpásodik a hajuk!
PONT!
heptakontanonaéder 2018.07.19 01:40:21
@Kaptárharcos:
jól van kontár karcos, mehetsz a pénztárba. Csak tavalyelőtti Bözsivel tudunk fizetni, ugye jó lesz?
     Most azt írja ez az izé...    "Az Angliába költözött magyar nem lesz angol, akárhogy erőlködik. Ha gyermeke Angliában születik és nő fel, akkor ő valószínűleg angol-magyar kettős identitással fog rendelkezni, de szerintem valahol joggal mondanák rá az angolok, hogy igazából nem angol.…..
heptakontanonaéder 2018.07.17 18:32:35
@balmoral:
A tudat határozza meg a lé-t!
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
heptakontanonaéder 2018.06.12 02:30:01
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Lófaszt!
(én vagyok az illemtanár!)
A tahó akkor is tahó, ha vendéget akarna játszani!
Sokat viccelődtünk azzal, hogy nekünk csak a kutya miatt kell ekkora kert. Pesti kutya, lényegében pórázon éli a fél életét, ha élő vízben szeretnénk úsztatni, legalább 1 óra utazás az ára fél óra szórakozásnak, a szocializáció szempontjából kritikus közeli kutyafuttató pedig összesen egy dologra…..
       Elolvastam azt a könyvet, amiről többen is azt írták, hogy Orbán Viktor egyik kedvence (Yuval Noah Harari: Sapiens) . Érdekes olvasmány, de én annyira nem értek ehhez az egészhez, hogy ennél többet nem is nagyon írok róla. Ami nagyon vicces az az, amit Yuval Noah Harari most írt, és amiből a…..
Örülünk, Vincent? Hettiták 2018.05.15 22:27:44
         A képen látható idős asszony a dédanyám. Hetvennégy évvel ezelőtt deportálták. Gázkamrában halt meg.  A részletekről nem beszélünk, arról az utolsó percről, ami után a meztelen holttestét elégették. A családom nagy része ugyanúgy a gázban pusztult el, de voltak, akik túlélték, és közülük…..
heptakontanonaéder 2018.05.20 03:08:01
@közösperonos átszállás:
Az én egyik nagynéném (R.I.P.) '45-ben összejött egy ide akkreditált SzEB katonatiszttel, összeházasodtak és hazamentek - a brit mandátumterületre. És jött 48, és a hős arab hadseregek felkérték a helyi lakosságot, hogy ugyan már, arra a pár napra amíg a földrabló zsidókat belezavarják a tengerbe, húzódjanak a hősök védelme alá. A nagynéném inkább hazajött. A többiek pár napos vakációja azóta is tart. Amelyik viszont nem dőlt be a kedves felhívásnak, az Izrael teljes jogú, választó és választható állampolgára.
A technológia jól kibaszott a pincér társadalommal. Régen egy dörzsölt csálinger akár a napi fizetésével megegyező összeget is okosított magának, plusz jattal és ezen felül még a szakácsnak is tudott csúsztatni egy keveset. Nincs annyi fideszes mutyi az országban ahány régi pincértrükk létezik a…..
heptakontanonaéder 2018.04.13 22:41:24
@stylex450:
Még mindig él a gebin "Urban legend". Igazán nagyot kaszálni a szorosban lehetett!
        1971. április huszonhetedikén Pak Csong Hi dél-koreai elnök megnyerte  az elnökválasztást. Nem, nem kapott közel száz százaléknyi szavazatot, mint az északabbra történt volna. Ellenfele Kim Dedzsung a szavazatok 45.3 százalékát szerezte meg. Közel nyolcvan százalékos volt a részvételi…..
Hát akkor Karácsony alkalmából érkezzen 1 toplista. Összeszedtem azokat a legfelháborítóbb, ginocentrikus hülyeségeket-hazugságokat, amelyekkel már évek óta tömi a fejünket a kék pirulás társadalom...
heptakontanonaéder 2018.03.17 20:19:52
@The Cortez: húzz gumit a farkadra, baszod!
heptakontanonaéder 2018.03.24 01:02:46
@The Cortez: Lapos ellen nem és egyes "emlékeket" orálisan is bekaphatsz. És alap, hogy a megtelt gumit _AZONNAL_ lehúzod a klotyón!
heptakontanonaéder 2018.03.25 01:46:55
@The Cortez:
terhesség ellen az egyik legjobb módszer.
PONT!
(de hát vagyok én egy orákulum? Csinálsz amit akarsz)
Pink Lemur A jövő street food-ja? 2018.03.21 16:04:06
Az IKEA által vezetett dán Space10 kutatólabor nemrég rukkolt elő öt új étellel, mely szerintük válasz lehet az előre megjósolt globális élelmiszer krízisre. Az általuk kifejlesztett hamburgert, hot dogot, salátát és fagyit az idei izlandi DesignMarch-on mutatták be egy beszélgetés keretében. A…..
heptakontanonaéder 2018.03.24 06:01:07
@xyyyxyxyyxyxyyx:
Egyáltalán semmiféle _FEHÉRJÉRE_ nincs szükség.
AMINOSAVAKBAN gondolkodj! Kellő mennyiségű és _ÖSSZETÉTELŰ_ aminosavakra van szükséged, különös tekintettel az esszenciális aminosavakra és tökmindegy, hogy honnan származnak!
  Figyelem! A következő történet teljes mértékben kitalált. Amennyiben valaki mégis magára ismerne, az csupán a véletlen műve, az élet furcsa, groteszk játékának következménye. Történetünk egy férfiről és egy nőről szól. Mikor megismerkedtek, minden adott volt, hogy egy jó, kapcsolat, akár…..
heptakontanonaéder 2018.03.24 00:38:37
@szociál:
Mi kell más?
Hát a világbéke!
         Nem szeretnék egy igazán liberális Magyarországot.        Egy igazán liberális Magyarországon nagyon sokan éreznék magukat rosszul azok közül, akik lényegesen konzervatívabbak az európai átlagnál, tisztességes emberek, akikkel a legtöbb kérdésben szót lehet érteni, pár dologban meg nem.…..
heptakontanonaéder 2018.03.23 20:51:45
@parti_giano:
Re-for-má-tus?
A csúti béldózer? Aki ott teljes a malaszttal minden szentjobb körmeneten? Aki következetesen szentatyának nevezi a pápát? Aki ha idéz a Bibliából (általában rosszul), hát sose a Károliból?
Na neeee!
heptakontanonaéder 2018.03.23 21:35:49
@parti_giano:
Ez a balog én nem tudom hány disznóért kapott stólát, de áron alul kapta, az biztos! (esetleg kvótával, mint munkáskáder?)
És a pápa?
Azon már túl vagyunk, hogy Antikrisztusnak nevezzük, de A Mi Szent Atyánk név foglalt!
Van egy spanom, Tomika elég nyeszlett kis fasszopó amúgy, de olyan érzéke van a koktélokhoz, hogy Doug Coughlin állva leszopja magát tőle. Tomika nem csak spanom, de tanítómesterem is volt annó, mikor füreden kevertem az idegmérget a sok kis beekizett csírának akik villantani akartak a csajaik…..
    Ma megtudtam, hogy külföldi érdekek kiszolgálója vagyok, csak azért, mert nem a FIDESZ-re fogok szavazni. Ilyesmit az ellenzékiekről a nyolcvanas évek elején írtak le a kádárista békésmártonok.   Békés egy egykori szkinhed nullajuli, aki egy fasiszta senkiházi tanítványa volt, jelenleg egy…..
heptakontanonaéder 2018.03.09 01:42:51
@kisa:
Eredmények? Szerény becsléssel kb 10.000 mrd Forint veszítette el közpénz jellegét!
heptakontanonaéder 2018.03.13 10:03:55
@Érvsebész:
"If Hitler invaded hell I would make at least a favourable reference to the devil in the House of Commons."
heptakontanonaéder 2018.03.13 16:30:00
@Érvsebész:
Yep!
What is so!
 A magyar kormányfő eszköz lesz, vagy máris az a nagyok játszmáiban. Az orosz titkosszolgálat moszkvai székházában tárgyalt a 2010-es választások előtt az Orbán Viktor legszűkebb környezetéhez tartozott Simicska Lajos és Nyerges Zsolt – állítja a 444.hu-n megjelent, a Direkt 36 által…..
heptakontanonaéder 2018.03.13 09:30:14
@karandash:
Hmmm...
Hány milliárdért, hány muzulmánt, hány orosz, ukrán, grúz, örmény, csecsen kémet, maffiózót látott el európai érvényességű letelepedési okmányokkal az Istencsászár, Csaba királyfi reinkarnációja?
heptakontanonaéder 2018.03.13 16:24:43
@index ISIS Al kaida mind CIA projekt:
Nos kedves MOSZAT, éppen itt van a prücök elásva (jó mélyen a 'Bazmeg' sűrejébe)!
Én a világ legnaívabb embere vagyok (még mindig őrizgetem a Tribuszerné ígérvényeimet), de az már nekem is icipicit gyanús, hogy pontosan az előtti éjszaka rabolták ki a bevándorlási kötvényekre vonatkozó ÖSSZES iratot tároló irodát, hogy az adatigénylőknek azokat betekintésre át kellett volna adni, és nem vittek el mást a csúnya betörők, csak a pár kamionra való papírt.
Neked nem tűnik "érdekesnek" ez a fatális véletlen?
     TGM ma elmagyarázta, hogyan kell helyesen gondolkodnom valamiről. Jelentős igényem van arra, hogy TGM intőleg világítsa meg nekem a dolgok állását. Kora gyermekkoromtól  kifejezetten vágyakozom arra, hogy aszázalékszámítás áltudománya által meg nem fertőzött entellektüellek ereszkedjekek le…..
    Ezt érdemes elolvasni, mert sok mindent megértünk a magyar felsőoktatásról, és még sok minden másról.   Jó néhány évvel ezelőtt Lánczi urat antiszemitizmussal vádolták meg (politikailag mérsékelten korrekt nagyanyám azt mondta volna, hogy "ezzel a pónemmel nem lehet ántiszemita"  hehe) amikor …..
heptakontanonaéder 2018.02.27 01:38:04
@ámbátor: mi az a mandiner? (mandulát már ettem, és szeretem)
Lánci? Rémlik valami Titóval kapcsolatban, de az valami kutya volt...
Mi történik a férfival, ha véget ér egy kapcsolat? Olvasói levél Futottam két kört a Margitszigeten, nagyon jól esett, régen jártam arra. Nyújtok a lépcsőknél, közben jön egy kisebb társaság. Elől egy csinos arcú lány fut fel a lépcsőn, szemezek vele. Megbotlik a lépcsőben, annyira nézem,…..
heptakontanonaéder 2018.02.26 02:10:08
  A Brexit kapcsán egy igen érdekes elemzés volt olvasható még 2016 nyarán, amelyben Lord Aschroft világosan megmutatta, hogy az angol nép mely része szavazott a Brexitre, és kik szerették volna ha Anglia az EU-ban marad. A teljes elemzés igénye nélkül azt mondhatjuk, hogy minél öregebb volt…..
heptakontanonaéder 2018.02.24 01:11:46
@laci_52: ha valakit érdekel a sivár való, az hasonlítsa össze az átlagnyugdíjat az átlagbérrel!
(és a növekedéseiket)
Miért járnak együtt a nők WC-re? Ez is azon rejtélyek egyike, melyekre azt hittük eddig, sose kapunk választ. Most egy olvasó jóvoltából azonban fény derül a nagy titokra.    Kislány korodban anyukád gyakran elvitt magával a mosdóba, és megtanította, hogy legelőször le kell törölni a vécéülőkét…..
heptakontanonaéder 2018.02.19 03:37:44
heptakontanonaéder 2018.02.19 10:34:45
@Womb Raider: Akkor gyúrj combizomra.
         Ma délelőtt elmentem a kelet-londoni mecsethez. Végigsétáltam a Mile End Road-on, ami egy idő után Whitechapel Road, és egyszer csak bent voltam a brit-bangladeshi élet sűrűjében. Utcai piac, rengeteg kifőzde, shariakompatibilis bankfiók, hajj és umrah-centrikus utazási irodák. És persze a…..
heptakontanonaéder 2018.02.09 02:19:59
@tucano: És ebben mi volna a döbbenetes? Elvégre a H. sapiens sapiens a tudomány jelenlegi (Piltdown utáni) álláspontja szerint Afrikában alakult ki és onnan rajzott szét!
(bár egyes wannabe "tudósok" ezt nagyon szeretnék leletekkel cáfolni)
heptakontanonaéder 2018.02.15 22:23:59
@tucano: Nevezz begyöpösödött agykéreg-fetisisztának, de még provizórikusan sem vagyok hajlandó társadalmi érintkezésre a törzsfejlődés "archea" szintjén megrekedt létformákkal!
       "  Ügbülüg yacir vonaa ash'alaman"         Ez az idézet Ibrahim Muteferrika török diplomata/író/történész  könyvéből való, amit "Usul al-hikam finizam al-umam" címmel adott ki maga a szerző Isztambulban. Ez a mondat ottomán-törökül van (a könyv egésze arabul ) és azt jelenti, hogy a "vonák…..
heptakontanonaéder 2018.02.10 02:12:24
@ámbátor: az csak a csukcs nyelvben igaz!
(ki-csukcs és be-csukcs egyaránt!)
És Hugh Lofting is innen ihlette a Pushmi-pullyu karaktert!
           Az alábbi esszé szerzője egy bizonyos Frank Richards. Ez egy leninista kiáltvány 1978-ból, amelyben a szerző egészen világossá tenni, hogy erőszakos módszerekkel kell legyőzni a burzsoá demokráciát és minden olyan baloldali kísérlet, amelyik a burzsoá demokrácia fenntartására irányul :…..
heptakontanonaéder 2018.01.30 11:59:41
@seol: A Balkán ezt kikéri magának!
heptakontanonaéder 2018.01.30 12:03:23
@Pepibubó:
Pedig a fijjug most négy (esetleg öt) harmaddal fognak győzni!
   Ez így nem igaz (bár tudtommal nincs olyan makói érsek, akit NEM Pintér Sándor nevezett ki), de.... Szőnyi Szilárd, igen ő, talált egy egészen hihetetlen szöveget .  "Én azt gondolom, hogy minden zavarom ellenére most mégis el kell mondanom, hogy ezen elismerés, díj mögött érzem azt a…..
heptakontanonaéder 2018.01.18 19:35:48
@kisa: Igen, de akkor _VOLT_ második fjorduló és nem volt ad libitum "ellenzéki" kamupárt és az "ellenzék" nyolctizedét nem a Fijjug fizették. A csúti béldózer pszichopata, nem hülye.