Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demosz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orosz - ukrán háború kapcsán körvonalazódni látszódik 5 olyan tanulság, melyekre nem csak történészként - illetve a külföldi nyilatkozatokat figyelő érdeklődőként sőt biztonságpolitikával foglalkozni szerető publicistaként - hanem egyszerű hírolvasókként is azonnal felfigyelhetünk. Ezek közül két…..
Demosz 2022.03.06 13:30:18
@Paracord: Irak, Líbia, Vietnám, Korea, Szíria ki által volt megtámadva ?
A Saunier Duval szakemberei küldtek pár tippet arra, hogy lehet a leggyakoribb hibajelenségeket szerelő kihívása nélkül, otthon megoldani. Így segítik a koronavírus terjedésének akadályozását, így ezeket a tippeket természetesen én is közzéteszem. A Covid-19 járvány miatti vészhelyzetben fontos,…..
Folytatja „stoppos kampányát” a kormány abban a reményben, hogy a bizonytalan szavazók jelentős részét sikerül saját táborába terelnie. Azzal ugyanis, hogy Rogán Antal és kommunikációs gépezete Gyurcsány Ferenccel riogatja az embereket, el akarják terelni a figyelmet Orbán Viktor és körének zavaros…..
Demosz 2021.11.02 20:27:43
@midnightcoder2: A Gyurcsány fóbiát le kellene már vetkőzni. Az igazi veszély a fidesz közpénzünkből és EU pénzeinkből történő országlása. Ezt kell sürgősen felszámolni és újra marad pénz mindenre, a Kincstárban újra aranyrudak fognak sorakozni a rézrudak helyett !
A legsérülékenyebb, ezért a legtalálékonyabb állat: az Ember csak a 21. század elejére lett képes valós helyén kezelni magát és szerepét a Föld élővilágában. Az embernek szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy nincs menekülési útvonal számára: nem léteznek sem mesés túlvilági „vadászmezők”,…..
Demosz 2021.10.31 23:45:10
@midnight coder: Ezzel csak egyet lehet érteni ! Gratulálok, kiváló írás !
Ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás kellettek a magyar nyomorúságos valóságot tagadó politikusok, akik a szorgalmas építőmunka helyett a feltűnősködést és nagyzolást választották. Bár szavakban az orbánista politikusok a „munka…..
Demosz 2021.09.18 14:38:31
@Alick: A Biblia eredetileg nem is ilyen tartalommal íródott. Mindent a kor követelményeihez, elvárásaihoz igazított az egyház. Akár orbánizmusból is lehetne szektás kötetet előállítani, van elég vezethető ember ehhez.
Demosz 2021.09.18 14:40:26
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Most itt az idő hogy másként legyen ezen túl. A sorsod a kezedbe veheted . Irány a szavazó helyiség.
Demosz 2021.09.18 14:43:15
@MIx: Csak amiről tudhatunk. A titkos tivornyák külhonban megszervezve állami szállítással sem kerülnek kevésbe nekünk. De mint a jó rabszolgák csak nézünk ki a fejünkből és várjuk a korbács jutalmat ha bármit észre veszünk egészen véletlenül. Biztos hogy ezt akartuk a rendszerváltáskor ?